Jump to content

zgomote

ZUZg7
 Share

Postare recomandată

Zgomotele din plafon , nu sunt asa de deranjante , ce spuneti de cele provocate de portierele din spate sau de haion :scratch:

Frumusica mea e din 2002 .12 si am deja ceva km cu ea .

Vrea sa spun ca din 5000 in 5000 km ma duc sa mai regleze , sa mai unga portierele si haionul .

Drumurile pe care merg sunt cele din bucuresti si pina la iasi ( drumul e f bun )

Cam atit despre incoveniente la masina .

P.S. Am uitat sa spun : ultima data cind i-am pus pe cei de la service sa se uite la portiere si haion m-au sfatuit sa dau jos linia audio de pe masina :()) :(

De treaba baietii nu ?

Toate cele bune si viata lunga Tdi -urilor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt venit de curind in bucurest :scratch:

Pina acum mergeam la OPEN SERVICE in Iasi

De acum , dupa cite am auzit probabil la Avia Motors

Link către comentariu

• 1 month later...
adrianciocalau

La Fabia mea, scartaie geamul care este montat peste ceasurile de pe bord + ceva zgomote pe drum prost la torpedou.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dintre posesorii de Fabia... mai are cineva probleme cu scartaitul de la geamul care acopera ceasurile de pe bord ? Nu stiu ce sa-i fac sa nu mai scartzaie :shock:

Link către comentariu

Salut Adrian, la Fabia este recunoscut un scartzait in bord, insa nu geamul instrumentelor ci in interior in mijlocul plansei de bord scartzaie aductiunea catre duzele centrale. Eu am scartzaitul asta daca merg mult pe piatra cubica, nu-mi apare imediat.

Se poate ca si la tine sa fie acelasi lucru? Cei de la Avia stiau si de asta, presupun ca la Delcar o sa rada de tine daca le ceri sa se uite acolo....

Bog

Link către comentariu

Eu nu am acest zgomot.... doar cateodata apare cel semnalat de Bog....

in schimb mie mi-a murit un bec de iluminare a ceasurilor....si e chiar cel de dincolo de 80 km/h :scratch:

Link către comentariu

Uite cum am scos ceva privighetori din Octaviutza mea:

1) Cei ce au muzichie montata ulterior de dealer vedeti ca acesta nu asigura - bandajeaza cu izolator electric toate firele in special cel de la antena. In cazul in care este pus si adaptorul pt. antena (pt. amplificator) acesta face un zgomot teribil pe piatra cubica. Solutia: Gruparea tuturor firelor intr-un manunchi compact si bandajarea acestuia cu purfix.

2) Zgomotul din spate dreapta a fost inlaturat in feleul urmator:

2.1) Se desface chederul pe portiunea dinspre spatarul banchetei spate dreapta.

2.2) Se rabateaza bancheta si se scoate protectia de plastic dinspre geam (este prinsa cu piulite din plastic)

2.3) Se observa ca firele ce comanda instalatia electrica din spate dreapta sunt grupate si izolate cu ajutorul unui furtun copex. Acesta are joc si vibreaza in contact cu caroseria. Se izoleaza si fixeaza cu purfix.

Daca sunteti curiosi si varificati simetric in partea stinga, acolo copex-ul este mult mai gros (sunt mult mai multe fire) si sta fix pe caroserie. Deaceia nu sunt zgomote in partea stinga.

2.4) In spate atit stinga cit si dreapta suportul de plastic al becurilor are joc in blocul optic spate. Se rezolva tot cu purfix - faina inventie :lol:

Cam atit!

Nota: Cele de mai sus se adreseaza numai maniacilor, mantionez ca exista un remediu mult mai facil - MUZICHIA LA MAX!!!! :scratch:

Link către comentariu

Nu am sa spun decat doua cuvinte CO RECT.

Trebuie avut grija ce fel de purfix se foloseste. Din experienta anilor anteriori (in special a iernilor geroase) purfixul cu burete (cel romanesc) devine rigid si se desface de pe folia adeziva.

Link către comentariu

Dintre posesorii de Fabia... mai are cineva probleme cu scartaitul de la geamul care acopera ceasurile de pe bord ? Nu stiu ce sa-i fac sa nu mai scartzaie
Link către comentariu

Io am incercat sa dau cu niste solutie cu silicon sa le fac sa alunece intre ele dar dupa un timp iar a inceput. Acum folosesc pumnul.

sa va dau o idee pt scartzaielide pe forumul dacia: se poate folosi glicerina boraxata care se cumpara de la farmacie.

Link către comentariu

De cind cu jantele pe 17 si balon mic ( pe 45 ) , zgomotele au inceput sa se inmulteasca ; pina la urma cum e mai bine cu purfix sau cu burete de pad ?

Intreb pentru ca vreau cit mai repede sa o fac bucati ( glumeam) si sa remediez ceea ce se poate .

A incercat cineva cu succes ? Este o operatiune ce trebuie facuta periodic , zgomotele reapar ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!