Jump to content

Golf 4 2.0

gby_Gti

Postare recomandată

Nu demult am aflat de acest forum si m-am hotarat si eu sa ma loghez si sa aflu mai multe despre VW!

Si totusi am vrut sa imi prezint si eu masina...

Este un Golf 4 din 2001-gri metalizat.

Motor: 2.0 benzina 116 cp

Dotari : High Line : 6xairbaguri, Climatronic, Pilot automat, Incalzire in scaune, Senzori de ploaie, 4xgeamuri electrice,Jante pe 16,oglinzi electrice, ESP, ABS, EPC, Computer de Bord, Volan in 3 spite piele, Scaune sport, Proiectoare ceata,Alarma din fabrica cu senzori de miscare in interior, Spalator faruri, Cotiera, Suport pahare fata-spate, Trapa electrica + altele.

:Driver:

Mici modificari: Folie, Plafon vopsit negru perla + oglinzi, faruri Fk cu angelyes si lupa +xenon, buza fata Gti, inele cromate la ceasurile din bord, 4xboxe + 4x inalte,capat toba, grila vw scoasa.

O sa pun si alte poze cu interiorul si spatele numai sa mai am putin timp liber. :coffee_lol:

post-61345-1263143011_thumb.jpg

post-61345-1263143087_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine v-am gasit!

Va multumesc tuturor si ma bucur ca va place masinuta.

Este un motor aspirat care are 116 cp, un motor cu viata lunga, fiabil, 155.000 km.codu de motor este AQY.

Si sincer eu sunt multumit de performatele lui. Inainte de a avea golful acesta de 2.0 am avut tot un golf 1.6 azd 105 cp, dar va spun sincer ca este diferenta.

De 2 saptamani am schimbat ambreiajul si trage si mai rau acum.

Am sa ii fac si poze la interior maine.

:biggrin:

imi caut un radiocasetofon + cd original vw sau un cdplayer 2din tot original

a avut navigatie si celalat proprietar l-a scos si l-a vandut.

daca stiti ceva ..... :drunken:

Link către comentariu

mai bine iti pui un casetofon OEM (Gamma sau Betta sau Delta depinde ce vrei) + DMC (digital music changer care se leaga in locul magaziei de CD si se monteaza in torpedo si pui muzica de pe Stick sau Card si pastrezi aspectul original al masinii.. ) Sunt cativa baieti care vand,eu am cumparat unul pt. un amic de la RedFighter si abia astept sa il primesc saptamana asta..

P.S Un bad boy look s-ar cam cere ;)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

But_Fns : stiu ca s-ar cam cere un bad look. da nu stiu imi place sa fie bordu plin, apropo chestia asta ce zici tu umple ii doar cassetofonu si magazia in torpedo sau toate astea + un cdplayer in locu ala gol de deasupra cassului

locu ala gol ma zapaceste nu imi place! how much ii ala care zici tu?

hoho delta ala cred ca e 2 din nu??? ala imi place ff mult! :)

Georgik: Sincer mi-am uitat talonu in masina dar chiar acum 2 zile ma uitam cu un prieten si are 1315 kg

Link către comentariu

Nu iti trebuie decat un casetofon original+DMC (care e 300RON parca) ,si poti cauta un DELTA + DMC si nu mai strici aspectul (asa cum l-am stricat eu la a mea :) )

P.S Cel mai bine intreaba-l pe RedFighter,el mi-a explicat si mie :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

delta + dmc ar fi beton

in prima faza nu ar fi rau si daca as gasi numai un delta

nu stii nimic? :)

Link către comentariu

am sa caut sunt si ceva dezmembrari in apropriere de oradea voi incerca acolo !

oricum mersi! :beerchug:

Link către comentariu

Frumoasa masina sa-ti traiasca! Zimi si mie te rog cum stai cu consumurile la motorul asta urban si extra, ca m-ar bate gandul sa trec si eu la benzina si sunt nehotarat intre 1.8 si 2.0...ms si bafta!

Link către comentariu

AB05ZYC : Ms ! ok eu am scos urmatoarele consume: am fost pana la Mare si inapoi am scos consum de 6,6 si nu am mers ca un pensionar dar nici schumi, adic am mers si cu 20 km am mers si cu 200 km.

doar in oras vara imi i-a 9l/100 km

doar oras iarna imi i-a 11/l

extraurban: 6.6-7 l .

apoi mixt fa media! :beerchug:

Link către comentariu

Cat am asteptat masina asta pe forum, foarte frumoasa masina ai !!! Sa o stapanesti cu placere, o vad foarte des prin oras si cel mai important foarte curata tot timpul.Nu am vazut masina asta niciodata murdara, ca a fost ploaie, ninsoare sau altceva.Felicitari pentru grija pentru masina.Astept sa ne intalnim sa o vad mai bine cand ai ai timp.

Cat despre cass, eu as alege un gamma+magazie originala pentru bord ! Arata cel mai frumos si nu cred ca ajunge la un pret exorbitant !

Link către comentariu

frumoasa masina Gaby ;)

cu consumul stai nu bine...excelent...io am 1.6 si papa 11 iarna:|

Link către comentariu

H0lyBoy: iti multumesc foarte mult, si ma bucur ca ti-o place la fel si a ta e foarte frumoasa. cand vrei ne putem intalni sa o vezi , sau la intalniri. Ar fi bine si cum zici tu cu cassu +cd dar nu prea gasesc!am sa mai caut. :ceuameni:

Bronzatu: Ms! La fel e si a ta, imi pare rau ca nu am putut veni cu voi data trecuta.M-am uitat la filmari si au fost foarte tari. :Driver:

roby87: Ms si abia astept!:)

e tot vreme urata si nu am apucat sa ii fac poze din interior.astea le-am gasit printre altele.:)

Si inca una!

post-61345-1263294308_thumb.jpg

post-61345-1263294420_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!