Jump to content

O raritate de masina ....

johnbenz78

Postare recomandată

Superba masina, dupa parerea mea, cel mai reusit model de Passat, si mai ales ca 4motion-ul e cu Torsen (sau doar la 1.9 tdi e torsen?)

Oricum, si pe mine ma batea gandul sa fac exact aceeasi chestie ca tine, sa dau golful 5 si sa iau Passat B5.5 4motion.

Daca aveai si roti de iarna era tanc... :blah:

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

7

• gabriel

3

• croccifixio

2

• paul_e88

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa si dotata masina. Legat de To Do list.. eu as renuntat la grila crom si capace oglinzi cromate :blah:

Link către comentariu

Foarte frumos si foarte rar. Si, in mod firesc raritatea se plateste! As fi luat aceeasi decizie ca si tine in achizitionarea masinii. Sa o stapanesti sanatos!

P.S. In masura in care nu traiti din comertul de masini nu inteleg de ce sunteti asa de obsedati de pretul acordat pentru un vehicul. Atata timp cat pentru banii dati primesti satisfactia pe care o asteptai totul e ok...

Link către comentariu
  • 1 year later...

dupa o lunga absenta revin cu poze noi de prin lume ....

si cu mentiunea DE VANZARE !

post-11296-0-93972000-1313844998_thumb.j

post-11296-0-35724600-1313845057_thumb.j

Link către comentariu

Arata superb. :icon_thumright:

Daca tot vrei sa o vinzi, pune-o la "Anunturi". Aici nu cred ca vei avea sanse prea mari de vanzare. :)

Link către comentariu

pana o postezi la anunturi,pune un pret si cati km mai are acum..

Link către comentariu

in prezent are in jur de 185000 km ...dotarile sunt cele prezentate ...8999 negociabil ar fi pretul!!!

multumesc pentru aprecieri!!

Link către comentariu

eu nu asi vinde aceasta bijuterie.e prea frumoasa.cu ce tia gresit aceasta masina ca sa o vinzi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!