Jump to content

O raritate de masina ....

johnbenz78

Postare recomandată

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

7

• gabriel

3

• croccifixio

2

• paul_e88

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da...

@Cat despre cei care considera ca este exagerat de scumpa in primul rand as vrea sa il intreb fata de ce ....cu rugamintea ca pana gaseste o masina cu aceste optiuni an km motorizare la un pret mai bun chiar si neinmatriculata sa se abtina de la comentarii deplasate de genul "si pe deasupra nu e nici inscrisa".

Eu stiu masini mult peste vw care au un pret mai mic si o varianta mult mai echipata , un motor mult superior , un an mult mai bun...vrei sa iti demonstrez? nu e cazul.

Daca vrei sa ma abtin inchide topicul, crezi ca urmau numai laude pt masina ta.

Daca vrei numai laude pune-o pe hi5 si accepti doar laudele.

Te deranjaza adevarul sau cum, e parerea mea o sustin si mi-o asum, e vreo problema?

Daca nu voiai astefel de pareri nu postai pe forum.

Salutare!

Link către comentariu

Si pe mine ma dispera cei care zic ca e scumpa domne' la banii astia ca poti sa iti iei si cu nu stiu cat. Fratilor poate o sa ajungeti intr-o buna zi sa pricepeti ca orice costa si nu se poate pune semn de egal intre un Passat B5.5 TDI 131 CP cu multe sanse de km peste 200.000, cu dotari medii si un Passat B 5.5 V6 TDI 4 MOTION 180 CP cu xenon, jante aliaj, trapa, alacantara, lemn etc etc. Te sui in ea si parca parca nu e aceeasi masina, nu mai vorbim de performante la condus si senzatie. Respect pentru cei ce stiu sa aprecieze si sa dea banii pe o masina deosebita!

Eu decat sa cumpar o masina din Romania prefer sa dau mai mult 1000 Euro pe aceeasi masina dar sa mi-o aduc eu din Germania si acolo sa o verific si km si istoric sa stiu ce iau. Daca nu imi permit acei 1000 Euro in plus solutia e foarte simplu imi iau masina cu 1-2 mai veche sau dotari mai putine sau chiar o clasa mai jos. Faza este ca tot eu o sa ies mai bine chiar si financiar dupa cativa ani de exploatare prin faptul ca nu am mai fost nevoit sa mai bag bani si timp in ea. Cel putin asta e parerea mea!

Despre masina nu am ce comenta ci doar faptul ca mi-ar placea foarte mult sa am ocazia sa vad cum merge o astfel de masina.

Si daca e sa vorbesc putin de pret mie mi se pare foarte OK pretul, merita fiecare Euro. Felicitari

Link către comentariu

Am admirat masina astazi la intalnirea aniversara. Extraordinara... in special interiorul.

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri din plin de ea!

Link către comentariu
Eu stiu masini mult peste vw care au un pret mai mic si o varianta mult mai echipata , un motor mult superior , un an mult mai bun...vrei sa iti demonstrez? nu e cazul.

Daca vrei sa ma abtin inchide topicul, crezi ca urmau numai laude pt masina ta.

Daca vrei numai laude pune-o pe hi5 si accepti doar laudele.

Te deranjaza adevarul sau cum, e parerea mea o sustin si mi-o asum, e vreo problema?

Daca nu voiai astefel de pareri nu postai pe forum.

Salutare!

Offtopic, serios, ce relevanta are ce zici tu? Ce legatura are cu topicul? ca stii tu masini mai bune si mai ieftine si echipate, e problema ta, poate nu toti vor sa-si ia chilipiruri non vw. ( ca exemplu, sa luam Peugeot, sigur sunt masini sh mai ieftine si an mai nou ca Passatul asta, cu motor discutabil superior din anumite privinte, dar nu mi-as lua asa ceva nici intr-o mie de ani, as prefera Passatul fara nici o retinere).

Si nu cred ca s-a laudat nimeni cu masina prezentata, dar se pare ca unii au frustrari..

Scuze lui johnbenz78, dar nu m-am putut abtine sa nu raspund cuiva care crede ca parerea personala este egal cu adevarul.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

:beerchug: Depinde foarte mult si de ce cumperi masina respectiva.Daca o cumperi pt. tine sa o ti cel putin 3-4 ani merita banii,dar daca vrei ca peste putin timp sa o dai nu merita,mai bine luai un B6 1.9TDI d'ala chel la ~100.000km sau o Jetta din 2008 cu dotari decente.Fiecare om isi alege masina dupa propiile lui nevoi si standarde.

Masina este superba,din toate punctele de vedere,dar la re-vanzare vei pierde bani pt. ca e modelul "vechi" cu un motor mare si destul de dificil daca incepe sa se strice,care consuma multicel.Sa auzim de bine si sper sa te bucuri de ea,asa OEM cum e pt. ca e SUPERBA!

P.S Nu uita sa ai grija de 4Motion si d.p.d.v al reviziilor :cheers:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Si nu cred ca s-a laudat nimeni cu masina prezentata, dar se pare ca unii au frustrari..

Daca citeai de la inceput vedeai ca are legatura cu topicul ca nu vorbeam de altceva, vad ca tu esti frustrat , eu nu am de ce, facusem doar o remarca mai sus de acest post pe care tu l-ai citat prin care spuneam ca masina e interesanta dar ca are in pret cam mare, la care el a spus ca ar trebui sa ma abtin.

Crezi ca ma intereseaza sa enervez pe cineva sau sa creez vreo discutie? vadc a tu esti cam offtopic si ce spui tu nu are legatura cu topicul.

Eu zic sa iti vezi de treaba ta ca nu cred ca are nevoie de avocati si poate si singur sa ia atitudine dac ail deranjaza ceva.

Imi cer scuze daca l-am deranjat spunand ca parerea mea e ca masina a fost cam scumpa...

Link către comentariu

Frumoasa masina.

Cred ca ai facut o alegere buna.

Ce tari ai pentru navigatia ta?

Ar fi vreo solutie sa pui harti de romania?

Link către comentariu

Felicitari! Dupa mine e o alegere f buna la un pret corect, nici mic, dar nici pe departe piperat. Masina arata incredibil dpdv estetic interior/exterior. Iti doresc multi km fara nici o problema si multe satisfactii la volan.

Gabriel, respect parerea ta legata de pret, dar te rog scrie 2 exemple de masini diferite care sa fie "mult peste vw care au un pret mai mic si o varianta mult mai echipata , un motor mult superior , un an mult mai bun" si sa nu uiti integrale. Stiu ca poate fi considerat offtopic dar chiar sunt curios.

Link către comentariu

Paul ,

Mai gandeste-te ,sigur vei descoperi si singur !

ON

Am vazut masina la intalnire si nu pot spune decat ca e cu adevarat spectaculoasa.

Ai grija de ea,chiar merita.

Later edit: completare.

Modificat de Ricuss
Link către comentariu

Salutari! si La multi ani! Superba masina, sa aveti grije unu de altul si la cati mai multi km fara incidente.

Pretul???? 9500

Link către comentariu

@ionatan ...

multumesc mult ...cat despre navigatie nu am decat cd original cu Germania si si trebuie sa ne consolam cu ideea ca pentru Romania nu cred ca mai exista vreo sansa pt Mfd decat cele aftermarket ....

@rik....

chiar asa fac..... eu stiu cel mai bine ce masina am luat si nu ma afecteaza comentariile negative deloc in schimb nu inteleg comentariile rautacioase ....

si cu asta chiar inchei subiectul ca nu isi are rostul....

referitor la scut are 3.5 grosime si e in jur de 500 ron pt passat si este luat de la un coleg de pe forum si sincer il recomand cu caldura ....oricum pentru 1.9 cred ca e mai usor de montat ...eu am avut de furca cu niste ramforsari pe care le are V6 cred fata de 1.9 la traversele fata motor si a trebuit o mica adaptare ....dar scutul vine si cu suporti si cu schita de montaj ....pt mai multe detalii pm sau telefon oricand ....

ca sa mai raspund si la alte intrebari masina a fost luata in principiu pentru drumuri mai lungi si ca sa zic asa pe viata ....asa ca.....masina sa tina ca o sa fie un test de anduranta zic eu .....

cat despre model ....s-ar putea sa fiu blamat dar cu exceptia CC care este exceptional la design nu ma deranjeaza deloc ..b5 vs b6 ..

Link către comentariu

excelenta masina, tot respectul pentru tine si alegerea facuta. imi e si rusine sa te intreb cat te duce jegu asta de taxa de "mediu" (m**tii lor de politicieni jepcari)

despre pret nu pot spune decat k e 300% corect pentru o masina k asta. in septembrie 2008 am fost in olanda si mi-am luat passat variant 2003, 131 de cai, 6 trepte manual, avea 180.000km (225.000 in prezent) geamuri electrice, scaune incalzine, clima, 8 airbag-uri, volan 3 spite din piele (la fel schimbator si maner frana de mana) scaune sport reglabile inaltime si lombar. masina a facut 8200 de euro, 300 euro motorina ( am venit si cu o rulota dupa mine ) si taxa de mediu in tara 700 de euro.

nu se compara nici macar 20% a mea cu ce ai tu. sa o stapanesti sanatos si daca ai nevoie de ajutor la inmatriculare sa ma cauti

ne mai auzim, bafta :blink:

Link către comentariu

S a o stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km la volanul ei !

Tocmai ce mi-am luat si eu de o sapt un 2.5 V6 tdi 4motion Hidramat , scaune fata spate incalzite , bixenon, piele + alcantara , pilot, navi mic , mag 6 cd in bord senzori parcare etc ! o masina de care sunt indragostit tinand cont ca am si un e90 din 2008 dar nu se compara cu vw! am dat 8000 de europeni pe ea inmatriculata/ a fost adusa in tara in vara trecuta si are acum la bord 145 000 km (daca ar fi sa il cred pe cuvant pe fosta propietara ) nu are carte service ! merge impecabil,mai ales la drum lung , si in oras cutia aia face toti banii ! chiar as vrea o remapare saii mai dea niste caluti ca are doar 150

in rest nu am ce spune decat la cati mai multi km cu ea !!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa stii ca mai tarziu iti vei da seama ca a meritat fiecare euroi pentru ea.

P.S. Referitor la antena respectiva ... de unde s-ar putea cumpara una asemanatoare sa pun pe golfuletzul meu?:P (raspuns pe PM va rog)

Link către comentariu

vai Doamne e super faina masina asta. deci am ramas asa...woooow.

sa o stapanesti cu mult drag...ce sa zic mai mult.

nu comentez nimic vis-a-vis de pret, parerea mea e ca un passat din asta...cu motorul asta, cu aspectul asta si cu dotarile astea, face undeva intre 9000-10000 euro.

aaa, si inca ceva...vopseaua e prea faina.

inca o data, bafta maxima cu masina :P

Link către comentariu

Intr-adevar o combinatie reusita.. :D

Pretul de achizitie nu este important atata timp cat masina a fost achizitionata pentru folosinta si placerea personala. Ma gandesc ca nu se va scoate maine la vanzare, asadar....

Dotari foarte bune, jante superbe pt. Passat, motor+tractiune super ok. Singura problema pe care o am este insertia aia de lemn, sau mahon ce-o fi .... :) si nici culoarea nu ma incanta.

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!

Link către comentariu

sincer (si acum fara suparare) s-ar putea sa nu fie mahon, ci doar plastic ce imita. asa am vazut la majoritatea masinilor, inclusiv la seria 5-uri...si chiar la un seria 7. plastic ce imita. dar na...tu stii mai bine :(

Link către comentariu

salutare tuturor!

eu va pot confirma ca aceasta masina este "belea";

am condus-o la intalnirea de 7 ani vwforum;

domnilor, ce va pot relata din scurta si minunata experienta e v6 tdi 4motion manuala full options este:

MAI MULT CA PERFECTUL!

o seara buna!

Link către comentariu

la ce putere are motorul masini cred ca rupe asfaltul.... :)

sa o stapanesti sanatos.....

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am fost in cumpana ...stepway sau passat ......pana la urma am cedat ))

in alta ordine de idei am reusit sa scot masina la un drum mai lung in Ranca o localitate de vis pentru cine nu a fost merita vazuta ....unde am profitat de 4 motion-ul existent la maxim ...e drept cu cauciucuri de vara .......

Si asa am descoperit ca am si sac de ski in masina ce nu fusese folosit dar foarte practic cand pleci pe partie

si daca tot am ajuns acolo am facut si cateva fotografii la noua achizitie ...

dsc04325o.th.jpg

dsc04008l.th.jpg

dsc04010s.th.jpg

dsc04026x.th.jpg

dsc04021p.th.jpg

dsc04021h.th.jpg

dsc04018e.th.jpg

dsc04015c.th.jpg

dsc04014x.th.jpg

dsc04011w.th.jpg

dsc04027lv.th.jpg

dsc04303qm.th.jpg

dsc04304e.th.jpg

dsc04324nh.th.jpg

dsc04311ay.th.jpg

dsc04308w.th.jpg

dsc04306k.th.jpg

dsc04305.th.jpg

dsc04030d.th.jpg

dsc04032c.th.jpg

dsc04260ej.th.jpg

dsc04261u.th.jpg

si ar fi timpul sa facem un TO DO LIST mai cuminte fata de golf pentru ca masina arat ff bine si in prezent ....

1-TFL in bara fata in genul celor de mai jos....ce sa fac microbul a ramas de la golf ....

passat3bgtfl9sized.jpg

2- O grila croma gen cea de la Kamei mi se pare tare reusita + capace oglinzi pe crom avand in vedere ca se potriveste cu

3-TV + NAVI in mare masura pe MFD Plus existent pe masina eventual cu o interfata si un tv tuner digital...

4-Tipsuri pt evacuari in genul celor ovale am vazut ceva dragut la sebring dar astept si alte propuneri ....oricum forma ovala dupa parerea mea se potriveste mai bine pe masina aceasta

http://www.pilotauto.ro/magazin/home-mainm...;category_id=17

5-Folii autorizate dar de o nuanta nu foarte inchisa .....undeva 50 % probabil....

6- UN eleron discret gen M5

6- o revizie generala (ulei filtre cat de curand )

si mai astept idei ....

De curand masina a primit si numele definitive cu 3 cifre o sa pun poze imediat cum se mai dezmorteste un pic vremea ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!