Jump to content

O raritate de masina ....

johnbenz78

Postare recomandată

Salutare

Am placerea sa va prezint noua limuzina a familiei achizitionata saptamana aceasta masina care va fi prezenta si maine la intalnire ...

asadar este vorba de de :

PASSAT V6 TDI 4 MOTION 177 cai

an fabricatie 2004 model facelift 2005 cu oglinzi laterale cu semnalizare

Numar KM 141000 rulati in afara tarii

Dotari :

Cutia manuala 6+1

Faruri bixenon cu spalator

Pachet exterior crom

Jante 17 BBS

Scaune electrice fata

Scaune incalzite fata

Scaune incalzite spate

Trapa

Navigatie MFD (la care sper sa apara o solutie sa pun Romania pe ea)

Car kit cu Nokia 6310i

Magazie cu 6 CD in portbagaj

Computer de bord mare

Volan Multifunctional

Tempomat

Interior piele + piele alcantara

Insertii de lemn (care din start ziceam ca vor fi acoperite direct cu folie de carbon dar parca acesta nuanta arata foarte bine )

Pachet lumini ambientale

Masina se prezinta intr-o stare impecabila si singura problema pe care i-am gasit-o la testul amanuntit de la cumparare a fost un burduf de planetara crapat pe care l-am comandat deja si l-am schimbat azi ...

in rest nu stiu cum merg nemtii astia cu masinile ca poate ne invata si pe noi de la km care ii are masina o pot prezenta ca aproape noua ....

Ca si impresii ce sa va zic sunt pur si simplu uimit de ce cuplu si raspuns poate avea masina asta si dotarile fac diferenta ...de cateva zile nu ma satur sa ma plimb su ea ...

Astept sa termin cu inmatricularea si sa o scot la un drum mai lung ....sa vad cum se comporta si extraurban ....

imediat o sa revin cu poze

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

7

• gabriel

3

• croccifixio

2

• paul_e88

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut si felicitari pentru masina...

Este o masina deosebita care o am si eu in familie de peste 4 ani...masina mea

Un amanunt de care trebuie sa tii cont ,eu am patit de 2 ori fenomenul.. motorul are un cuplu foarte mare si rupe intinzatorul de la cureaua de transmisie..asa ca mare grija cu franele de motor...

In rest este o bijuterie..ai facut cea mai buna alegere

Modificat de StefanGolfR32
Link către comentariu

O masina perfecta... si pe mine m-a batut gandul de cateva ori sa-mi vand Golful si sa-mi iau un Passat B5.5 4motion. Sa-l folositi sanatosi cat mai multi km :icon_thumright:

Link către comentariu

WOW! Super masina cu super dotari. Cat mai multi km fara probleme. Sa pui neaparat poze cu bijuteria. Legat de starea in care se prezinta masina, tine si de om ce-i drept, dar conteaza si infrastructura. Ma bucur sa mai vad un Passat cu scaune incalzite spate :icon_thumright:

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Super tare motorizarea asta! Asteptam poze cu "bestia in chip de inger" :icon_thumright:

Felicitari pt achizitie si alegerea facuta si multi km fara incidente!!!

P.S.: daca nu sunt indiscret si nu e secret treaba asta cat a costat masina?

Cele bune!

Link către comentariu

multumesc tare mult ..

cat despre pret nu e secret deloc .....am luat-o la 9500 euro pret care zic eu merita cu prisosinta masina asta ...si in plus va fi taxa de inmatriculare Euro 4 care nu stiu inca sa zic exact cat va fi ....

asa cum am promis revin cu poze ....

si am uitat sa mentionez ca oglinzile au si functia de rabatare electrica in plus ...

dsc02316hg.th.jpg

dsc02383ix.th.jpg

dsc02381r.th.jpg

dsc02368g.th.jpg

dsc02369x.th.jpg

dsc02367ko.th.jpg

dsc02370d.th.jpg

dsc02372m.th.jpg

dsc02366a.th.jpg

dsc02365a.th.jpg

dsc02364h.th.jpg

dsc02363j.th.jpg

dsc02362bz.th.jpg

dsc02361c.th.jpg

dsc02360lv.th.jpg

dsc02359g.th.jpg

dsc02379gj.th.jpg

dsc02378mb.th.jpg

dsc02377t.th.jpg

dsc02375z.th.jpg

dsc02374w.th.jpg

dsc02380x.th.jpg

dsc02382h.th.jpg

dsc02385vf.th.jpg

dsc04244w.th.jpg

dsc04243n.th.jpg

dsc04239d.th.jpg

dsc04233.th.jpg

dsc04224r.th.jpg

dsc04218q.th.jpg

si pentru ca nu se stie niciodata pe ce strazi ajungi azi am "blindat " masina cu un scut metalic la motor sa imi iau o grija si am inlocuit si burduful de planetara....

scutul sincer il recomand vine cu tot ce trebuie si o schita de montaj....

dsc02350p.th.jpg

dsc02349.th.jpg

dsc02348bf.th.jpg

dsc02346g.th.jpg

dsc02341q.th.jpg

dsc02342c.th.jpg

dsc02345s.th.jpg

dsc02344g.th.jpg

dsc02343ym.th.jpg

dsc02339s.th.jpg

dsc02338to.th.jpg

dsc02337r.th.jpg

dsc02335gn.th.jpg

dsc02334f.th.jpg

dsc02330st.th.jpg

dsc02331s.th.jpg

dsc02332e.th.jpg

dsc02334p.th.jpg

dsc02329u.th.jpg

dsc02327p.th.jpg

Link către comentariu

masina arata superb

chiar sunt invidios (mai ales cu incalzirea in scaunele din spate si dezaburirea la geam) cat de bune sunt iarna

dar am o mica intrebare: ai idee de ce e antena vopsita? :wub:

Link către comentariu

Felicitari pt masina ,sa o stapanesti sanatos , acum nu vreau sa par carcotas dar ai o poza cu antena , si antena si baza ei sunt vopsite , a fost cumva vopsit plafonul ?

Link către comentariu

Cam scumpa intradevar dar sunt sigur ca masina face toti banii. La motorizarea, dotarile, anii si kilometrii ei, este fara doar si poate o bijuterie. Pretul este pe masura, insa eu unul as fi ales 1.9 TDi 133 cp, Highline si majoritatea modelelor de acest gen sunt in jurul a 6500 euro. Deh, exclusivitatea se plateste :offtopic:

Sa ai grija de ea si iti doresc sa aveti parte numai de satisfactii impreuna !

Link către comentariu

Respect pentru cine a platit atata pentru masina asta. Daca ai fost in Germania dupa ea , sunt sigur ca stiai ca poti sa iei passatul nou 2.0 tdi pe banii de pe masina asta + inmatricularea , DAR ...

Passatul asta are niste dotari care rareori le gasesti impreuna pe aceeasi masina , kilometrii sunt ok , e ingrijita , e 4Motion , motorul e puternic .....

E masina perfecta si sunt sigur ca un passat nou , la aceiasi bani nu iti aducea aceeasi satisfactie ce ti-o aduce masina asta .

In plus ... se stie ca e lucrat mai bine modelul asta decat cel nou .

Iti doresc sa te bucuri deplin de masina !

Link către comentariu

Superba. o singura masian am avzut al fel de doata, un passat exclusive in arad care are niste scaune dementiale... Felicitariiiii

Link către comentariu

Rar vezi masini ca asta pe forum, probabil de asta si comentariile gen "e scumpa". Mie unul nu mi se pare deloc scumpa, este o masina pentru oameni care stiu sa faca diferenta intre o masina normala si una cu toate optiunile. Sa ai grija de ea !

Link către comentariu

Deosebita masina, pretul este chiar mai mult decat corect daca acei km sunt reali, ganditi-va la pretul de achizite de noua al unei astfel de masini..arata foarte bine, dar sunt curios cum ti se pare fata de Golful 5?

:offtopic: Nu pot sa ii inteleg pe cei care cred ca s-au ieftenit masinile asa mult, si ca ar putea sa isi ia orice. In banii astia, abia ajungeai sa iei un B6 chel de 1.9, si rulat de i-au sarit capacele. Iar despre un B 5.5 131 HL la 6500 de euro, no comment, aia deja e obosita.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Gasesti b5.5 si la 5000 de euro. Mult succes pt cine isi cumpara o astfel de masina :offtopic: :Driver:

Revenind la masina de mai sus...este superba. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina...imi plac mult jantele...Felicitari!

Antena nu este vopsita..ci e decolorata...cred..daca gresesc sa ma corecteze johnbenz78.

Modificat de Z X Z
Link către comentariu

da la 4.800 am vazut pe mobile.de un passat 1.8t de 150 cp avea 160 de km parca , im place passatu tau are 179 cp v6tdi 4motion e super fain , iar 1.9tdi 131 cp e si de la 5 mii euro in sus , depinde de kilometri si dotari

Link către comentariu

multumesc foarte mult pentru aprecieri indiferent cum sunt ele ...

ca sa mai lamuresc un lucru azi am aflat si km reali si chiar in conditiile a 179000 km tot mi se pare o masina foarte ok ....deh romanul pana nu da el un pic km inapoi la vanzare nu se simte bine ...

fapt pentru care ma pregatesc sa ii fac saptamana care vine o revizie generala (ulei filtre ) ca sa stiu eu un lucru clar ....

asta pentru ca nu am fost eu sa o aduc si masina a fost introdusa in tara pe 31.12.2009 .....

in schimb mi s-a reconfirmat de catre Cipos ca motorul este in parametrii de fabrica si acum.....

Felicitari pt masina ,sa o stapanesti sanatos , acum nu vreau sa par carcotas dar ai o poza cu antena , si antena si baza ei sunt vopsite , a fost cumva vopsit plafonul ?

m-ati facut extrem de curios cu faza cu antena si chiar acum 5 min am iesit sa verific lucrul acesta ...sincer nici antena si nici suportul nu sunt revopsite dar cel mai bine atasez niste poze facute din nou si daca tot vi se pare nu stiu cum va invit oricand sa vedeti masina pe viu ...in bucuresti ....

ms Z X Z pentru opinia pertinenta

dsc02405o.th.jpg

dsc02394n.th.jpg

dsc02405d.th.jpg

dsc02399y.th.jpg

dsc02392w.th.jpg

dsc02395f.th.jpg

Respect pentru cine a platit atata pentru masina asta. Daca ai fost in Germania dupa ea , sunt sigur ca stiai ca poti sa iei passatul nou 2.0 tdi pe banii de pe masina asta + inmatricularea , DAR ...

Passatul asta are niste dotari care rareori le gasesti impreuna pe aceeasi masina , kilometrii sunt ok , e ingrijita , e 4Motion , motorul e puternic .....

E masina perfecta si sunt sigur ca un passat nou , la aceiasi bani nu iti aducea aceeasi satisfactie ce ti-o aduce masina asta .

In plus ... se stie ca e lucrat mai bine modelul asta decat cel nou .

Iti doresc sa te bucuri deplin de masina !

Ai perfecta dreptate exista foarte multe B6 la banii acestia insa cu ff putine optiuni ca sa nu mai vb de motorizare si 4 motion...in plus de asta am multi prieteni cu b 5 si stiu ce probleme au avut masinile lor pe parcursul a multe mii de km iar asta se traduce in faptul ca acest model este clar mai fiabil decat modernul B6 ....no offence pentru cei ce detin b6 ....

cel mai bun exemplu ar fi turbina care pe B5 a unui prieten merge ff ok chiar si la 214 ooo km iar eu personal pe golf V la 70000 km a trebuit sa inlocuiesc geometria variabila la turbina de 2.0...

Deosebita masina, pretul este chiar mai mult decat corect daca acei km sunt reali, ganditi-va la pretul de achizite de noua al unei astfel de masini..arata foarte bine, dar sunt curios cum ti se pare fata de Golful 5?

:coffee_lol: Nu pot sa ii inteleg pe cei care cred ca s-au ieftenit masinile asa mult, si ca ar putea sa isi ia orice. In banii astia, abia ajungeai sa iei un B6 chel de 1.9, si rulat de i-au sarit capacele. Iar despre un B 5.5 131 HL la 6500 de euro, no comment, aia deja e obosita.

Asa este pretul de achizitie la aceasta masina a fost aprox 40000 ...

Chiar si la km reali pe care ii are masina ....sincer ....nu se compara cu golful ....are o tinuta de drum superioara iar motorul ........motorul este un V6 care te scoate din minti cand il calci ....

golful este mult mai sport si castiga la exterior ...atat

Cat despre cei care considera ca este exagerat de scumpa in primul rand as vrea sa il intreb fata de ce ....cu rugamintea ca pana gaseste o masina cu aceste optiuni an km motorizare la un pret mai bun chiar si neinmatriculata sa se abtina de la comentarii deplasate de genul "si pe deasupra nu e nici inscrisa".

insa marea mea nelamurire este de ce la aceasta putere de 132 KW in acte a venit cu I rosu si atat ? dar probabil ca in 2005 au hotarat sa le clasifice altfel ....dar o sa imi caut un marker permanent si rezolv personal...

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

asta da bucata..arata foarte bine si are un motor sub capotaaa :)...felicitarile mele .Interiorul e criminal ..sa ai parte de ea si kilometri fara sfarsit :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!