Jump to content

My v6 tdi 163 hp

ioneljohn

Postare recomandată

Mie personal cel de pe fata nu-mi place pentru ca e curbat de sus in jos... muchia de jos fiind mai lunga (mai iesita). Legat de cel de pe spate iarasi nu vad diferenta fata de cel normal... doar ca este vopsit ceea ce poti face deja cu ce ai acum. Si este si mai ieftin...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ala este eleron... spoilerul e jos la bara :icon_thumright:. Nu gasesti unul plin, care sa continue plafonul? Asa da bine dar pe mine la acest gen de eleron ma deranjeaza cand te uiti de aproape la masina ca se vede spatiul dintre el si plafon. In mers va da f bine ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

gffggfgfgfgf.png

Ce ziceti...? A m-ai facut careva asa ceva ? Merita? is de buna calitate?..as vrea sa imi instalez in farul meu in locul halogenului de faza lunga(far cu xenon fabrica cu semnalizator pe mijloc) si sa vina cu 2 lupe...sa imi fac un fel de bixenon, cand dau un flash sa faca ca un blitz....??astept niste pareri

Link către comentariu
gffggfgfgfgf.png

Ce ziceti...? A m-ai facut careva asa ceva ? Merita? is de buna calitate?..as vrea sa imi instalez in farul meu in locul halogenului de faza lunga(far cu xenon fabrica cu semnalizator pe mijloc) si sa vina cu 2 lupe...sa imi fac un fel de bixenon, cand dau un flash sa faca ca un blitz....??astept niste pareri

si eu am xenon modelul tau la passat si as vrea si eu asa ceva,pentru ca daca nu ai faza normala de drum deschisa nu poti da flash cu xenon.cipos a facut la audi lui a6 ,dar la passat nu am auzit pe nimeni,daca afli amanunte anunta-ma ca ma bag si eu

Link către comentariu

Frumoasa masina iar kit-ul de la Abt arata bine dupa parerea mea.

Link către comentariu

Sunt bune lupele ca luminozitate si calitate (le am si eu pe masina)dar... la ce vrei tu sa faci, la fel ca si la acest A6, parerea mea este ca strici aspectul farului si implicti al masinii

Link către comentariu

operatiune asta nu e asa complicata ....daca nu dau bine poti sa revii la forma initiala si lupele le scot la vanzare asa ca nu ai multe pierderi cred...o sa ma hotaras io sa vaz cam la ce costuri ajung oricum parca as scoate faza ai cu angels eyes nu cred ca ar da bine da mai vedem...ms de sfaturi..

Modificat de ioneljohn
Link către comentariu
  • 2 months later...
Publicat (modificat)

niste poze noi cu masinuta....dsc0617l.th.jpg

dsc0618v.th.jpg

dsc0613x.th.jpg

dsc0614b.th.jpg

dsc0614b.th.jpg

Modificat de ioneljohn
Link către comentariu

Tot n-ai scapat de V6-le de pe grila :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!