Jump to content

Audi A4-B6 - personal detailing

rotitza

Postare recomandată

Multumesc foarte mult pentru apreciere.

Volanul imi place si mie foarte mult si am facut tot posibilul sa il si fac 100% functional. Imi plac lucrurile facute bine pana la capat si nu pot sa zic decat ca sunt incantat de fiecare data cand intru in masina.

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Saptamana asta a mai primit cate ceva masina si m-am gandit sa va prezint si voua:

- folie pe faruri, proiectoare - transparenta 75%

- folie pe stopuri (doar fosta parte alba) si pe lucas-uri - transparenta 50%

- folie negru mat pe carcasele oglinzilor ("invert" colours of RS4 look)

Toate acestea le-am facut pentru ca am vrut sa merg in continuarea ideii de a crea o cromatica albastru-negru a masinii. Singurile elemente ramase cromate (argintii) fiind "cerculetele" si jantele

Si a mai primit ceva special si anume un "I" albastru - daca tot are soft am zis sa poarte si un semn distinctiv. :P

.

post-12154-1263588577_thumb.jpg

post-12154-1263588772_thumb.jpg

post-12154-1263588829_thumb.jpg

post-12154-1263588867_thumb.jpg

post-12154-1263588970_thumb.jpg

Modificat de rotitza
Link către comentariu

reecunosc, imi place foarte tare masina ... personal nu as fi pus folie pe stopuri, in rest, nota 10! :P

Link către comentariu

Multumesc pentru nota acordata :beerchug: .

In ceea ce priveste folia de pe stopuri si ea face parte din noua familie cromatica a blocurilor optice. Asa cum spuneam si in prezentarea mea, tin mult la cromatica albastru-negru, iar doua pete argintii in spatele masinii nu ar fi aratat foarte bine. Ar fi aratat ca un element distinct ceea ce nu doresc sa creez. Sunt adeptul ideii unitare (toatalitatea detaliilor contribuie la o imagine de ansamblu unitara).

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Deci...masina e superba im place tot pana acum. Te sfatuiesc sa optezi pt schimbatorul ales de tine (aluminiu). Nu eram de acord cu folia pe faruri dar cum ai pus tu e exact ce trebuie, lafel si pe stopuri :beerchug:. Cred ca i-ar trebui oglinzi de S line sa ai macar o piesa care sa mearga cu jantele. Te felicit pentru stopuri pentru ca ai cautat ceva apropiat de un look cat mai OEM si trebuie sa recunosc de asemenea ca e prima masina pe care vad faruri de genul si ii cad ca si turnate. Cred ca e ceva diferit intre acestea si cele Dectane sau orice alt producator. Iar faptul ca ai bi-xenon e f tare si o spun din propria experienta chiar daca aftermarket am si eu ... Bafta in continuare si sa ne tina buzunarele :lol: :lol:

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecierile facute si sa dea Domnul sa te auda referitor la partea financiara :beerchug:

Legat de corespondentul argintiu al rotilor eu il consider ca este semnul de Audi (patru roti - patru cerculete :lol: )

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Buna asta cu 4 cerculete pentru 4 roti :lol: . Nu puteam sa ma abtin de la a posta :blah_:

Link către comentariu

Da' acum pe farurile astea Dectane mai ai bi-xenon-ul? Nu ai ramas cu xenon simplu? Stiu ca si eu am vrut sa imi iau modelul asta de faruri cand am avut A4 si nu le-am luat pentru ca pierdeam bi-ul. Ramaneam cu xenon doar pe scurta. Si inca o chestie, mi-a zis cineva care tot umbla cu faruri ca se cam aburesc... Cum e?

Link către comentariu

Farurile pe care eu le am sunt facute de firma DEPO. Sunt cu totul alt model decat cele de la DECTANE.

Referitor la aburire nu pot sa mint ca nu s-au aburit niciodata (dar se intampla rar dupa ce trec pe la spalatorie)pe o suprafata destul de mica.

Am sa atasez 2 poze sa vezi diferenta. Prima e de la DECTANE iar cea de a doua este cu farurile DEPO

post-12154-1263756186_thumb.jpg

post-12154-1263756226_thumb.jpg

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Este in locul fazei lungi... Fiind bi-xenon ramanea gol acolo si au facut semnalizare. Doar ca becul din imagine e cromat :vaidecapulmeu: Apropo...rotitza ai puta sa faci si tu treaba asta cu becul cromat, elimini din punctul galben din far

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

f frumoase farurile..am un prieten care are un a 4 cu faruri si stopuri identice cu ale tale(si cu folie)vin extraordinar p masina.bv

Link către comentariu

Circoloco

- multumesc pentru explicatia referitoare la locul semnalizarii si sa stii ca asta a fost unul din primele lucruri care l-am facut. Am luat de pe farurile vechi ca si pe acelea pusesem becuri Philips silver ;) - am si pe spate... chiar nu se vede in poze? :)

DB86CLP - Multumesc :)

Modificat de rotitza
Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu ma pot opri din a schimba mici "detalii", asa ca am sa va prezint si voua ce am mai mesterit pe la masina:

1. Am inlocuit butoanele "oarbe" (de langa butonul ESP) din consola centrala cu unele after market cu inscriptia A4 si 1.9TDI - iluminate - puteti vedea un filmulet referitor la aceste butoane:

2. Dupa aceasta modificare am simtit nevoia echilibrarii imaginii nocturne a consolei si am schimbat si suportul de pahar cu iluminare (cel vechi nu era iluminat).

3. Am inlocuit nuca schimbatorului cu una tip S-line imbracata cu piele perforata ca se cerea avand in vedere ca si volanul este imbracat cu acelas tip de piele. In acest fel incercand sa completez caracterul si a imaginea de ansamblu ce vreau sa o creez .

Atasez niste poze cu produsele folosite, iar pozele reale urmand sa le fac...

PS: M-am jucat pe o poza veche dorind sa vad cum arata butoanele pe consola si am atasat si poza respectiva

post-12154-1266493786_thumb.png

post-12154-1266493794_thumb.png

post-12154-1266493803_thumb.jpg

post-12154-1266493814_thumb.jpg

post-12154-1266494285_thumb.jpg

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Frumoasa masina intr-adevar,jantele astea de iarna nu prea o prind dar cu cele de vara arata fenomenal.

As vrea sa te intreb cum merge dupa ce i-ai schimbat softu? se simt caluti? ca as vrea si eu sa imi pun chip pe passat dar nu stiu daca merita.

Stima!

Link către comentariu

Multumesc pentru apreciere.

Referitor la soft sa stii ca se simte o mare diferenta.

1. se mareste cuplul

2. se mareste nr de caluti.

Aceste doua schimbari fac ca masina se fie mai puternica si agila, iar ce este cel mai placut este faptul ca acum trege constant de la 2000 RPM pana la 4000 RPM fata de versiunea de fabrica unde motorul trage constant doar intre 2000 si 3000 RPM

Link către comentariu

Ce fac butoanele alea "A4" si "19TDI" dintre ESP si cel de senzori (poza 3) ?! :icon_thumright:

Link către comentariu

Citeste mai sus :)). Nimic... doar inlocuiesc butoanele "moarte" si intregesc luminozitatea bordului. Eu zic ca dau bine decat nimic :icon_thumright:

Link către comentariu
Ce fac butoanele alea "A4" si "19TDI" dintre ESP si cel de senzori (poza 3) ?! :icon_thumright:

Multumesc Circoloco pentru ajutor.

Modificat de rotitza
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!