Jump to content

VW Passat

stelist_2007

Postare recomandată

Din aprilie 2008 sun fericitul posesor al unui VW Passat Lim. 1.9 TDI 131 CP 4motion. Anul de fabricatie este 2001 si are 148 000 km.Masina am luat-o de la un prieten care a cumparat-o de la reprezentanta din Bucuresti.

Dotari standard:-piele

-climatronic

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice heliomate incalzite

-volan reglabil in adancime si inaltime

-scaune incalzite

-senzor de ploaie

-etc.

Schimbari ulterioare:-aplicat folie geamuri

-schimbat placute frana

-schimbat distributie + consumabile

Cateva poze: 07022009596.jpg

22052008602.jpg

01052008481.jpg

15062008926.jpg

dsc03370.jpg

01052008463.jpg

Modificat de stelist_2007
Link către comentariu

foarte frumos !

pune poze si cu interiorul.

mi se pare ca e dotat highline...

poate vi sambata la intalnire sa-l vedem si noi :(

Modificat de Bronzatu
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti santos si cati mai multi km fara probleme... pune-i xenon pe scurta si inlocuieste ledurile albastre cu unele albe, dau mult mai bine si nu sunt deloc scumpe! Pune cat mai multe poze..

Link către comentariu

si eu astept poze din interior,tapiteria scaunelor si combinatia de culori e interesanta

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ... Felicitari si cat mai multi km fara probleme ....

Link către comentariu
foarte frumos !

pune poze si cu interiorul.

mi se pare ca e dotat highline...

poate vi sambata la intalnire sa-l vedem si noi :))

DA........dotarea este highline........o sa pun poze chiar azi.....din pacate inca nu am carnet asha ca nu pot veni sambata......dupa ce il iau o sa vin si la intalniri

super frumoasa masina...sa o conduci cu placere si cu grija...

Din pacate mai am de asteptat 4 luni pana iau carnetu asa ca pana atunci o conduce tatal meu......peste 2 saptamani incep scoala........abia astept :icon_thumright:

Link către comentariu

Nush dc nu mai pot sa pun poze cu interiorul masinii...........imi apare "Sorry, dynamic pages in the %7Boption%7D tags are not allowed" si nush ce sa fac...daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.

Link către comentariu

Salut si bine ai venit pe forum! Masinuta este foarte frumoasa si dotata. Iti urez sa o stapanesti sanatos, fara incidente. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai multe poze cu interiorul si exteriorul masinii......

16012010087.th.jpg 16012010076.th.jpg 16012010075e.th.jpg 16012010095.th.jpg 16012010090.th.jpg

16012010092.th.jpg 16012010082.th.jpg 17012010100.th.jpg 17012010102.th.jpg 17012010106.th.jpg

17012010101.th.jpg 17012010104.th.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Incredibil! Echipare Highline + 4Motion fara ESP! Se vede ca a fost luat de la reprezentanta din RO numa aici fac astfel de magarii.

Link către comentariu

Si eu sunt uimit de acest lucru, nici nu am vazut pana acum una 4Motion fara ESP.Nu este standard daca ai integrala sa vina cu ESP?

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

Se scrie standard nu "standart".

Da intradevar este standard in tarile civilizate, in Romania din cate am inteles era optional.

Link către comentariu

Pana prin 2000 la 4 motion ESP nu era standard iar masina e posibil sa fie chiar 2000. Am mai vazut si 1.8t 4 motion fara ESP.

Link către comentariu

Aici se vede diferenta intre un passat CL si HL arata foarte bine cu acel crom de la bandouri, dar nu am inteles niciodata vw de ce a pus combinatia aceea de piele\alcantara ma refer la culoare nu este o masina sport , e o masina eleganta ma mir cum de nu au pus si galben

Modificat de robi_zet
Link către comentariu
Pana prin 2000 la 4 motion ESP nu era standard iar masina e posibil sa fie chiar 2000. Am mai vazut si 1.8t 4 motion fara ESP.

Masina este din 2001 numai ca a fost cumparata din romania...din cate am citit pe forum am observat ca in romania ESP-ul este optional (cel putin la primele masini b5.5)

Ce modificari imi mai recomandati sa fac? Astept recomandarile voastre...

Link către comentariu

1. Sa iti schimbi parbrizul ca e crapat

2. Sa iti completezi cu capacul lipsa de la roata dreapta spate. (poti sa ti-l cumperi de la reprezentanta). de asemenea sa iti prinzi capacele de jantele de tabla cu acele chingi de plastic

3. Din cate vad scaunul soferului e patat, la vara spala tapiteria la scaunele din fatza, alea se murdaresc cel mai des, cele din spate sunt ok din poza.

4. Incearca sa nu ii faci modificari majore, o masina cu cat este mai naturala cu atat este mai eleganta, mai ales in cazul passatului.

5. Interiorul de piele este sensibil odata cu trecerea timpului. Incearca sa il mentii in stare buna prin tratamentele de RIGOARE.

Modificat de Eto
Link către comentariu
1. Sa iti schimbi parbrizul ca e crapat

2. Sa iti completezi cu capacul lipsa de la roata dreapta spate. (poti sa ti-l cumperi de la reprezentanta). de asemenea sa iti prinzi capacele de jantele de tabla cu acele chingi de plastic

3. Din cate vad scaunul soferului e patat, la vara spala tapiteria la scaunele din fatza, alea se murdaresc cel mai des, cele din spate sunt ok din poza.

4. Incearca sa nu ii faci modificari majore, o masina cu cat este mai naturala cu atat este mai eleganta, mai ales in cazul passatului.

5. Interiorul de piele este sensibil odata cu trecerea timpului. Incearca sa il mentii in stare buna prin tratamentele de RIGOARE.

Mersi pentru sfaturi dar....

1.Cand am luat masina parbrizul era crapat.L-am schimbat dupa jumate de an si in mai putin de 2 luni am facut un drum Oradea-Botosani si sa crapat iar din cauza unei pietricele.....Momentan nu il mai schimb.

2.Capac la roata din spate caut de foarte mult timp.Daca ma poate ajuta cineva cu un pret de reprezentanta il rog sa o faca.Oricum jantele astea de tabla le folosesc numai iarna ca vara am jante de aliaj.

3.Scaunul era asa de cand am luat masina si chiar nu stiu ce sa-i fac pentru ca am incercat cu mai multe solutii si nu am reusit.

4.Nici nu vreau sa-i fac modificari majore....as vrea un sistem audio mai puternic si niste capete de toba (doar pentru design) ceva in genu:1309fefcb7201.th.jpg

Link către comentariu
frumoasa masina multi km si te asteptam la intalniri!

Multumesc la fel...abia astept sa iau carnetu si sa vin la intalniri.

fain passatu , mi se pare cam sensibil parbrizu de ti s-a crapat la o pietricica

Adevarul este ca noi mergeam cu 130 km/h si din fata a venit un cielo de la care a zburat o piatra....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!