Jump to content

VW VENTO 1.9 TDI 90CP

catav

Postare recomandată

Buna ziua. Nu de mult sunt fericitul posesor al unui VW VENTO.

Masina este nascuta in luna a7a 1994. Este dotata cu motor 1.9TDI. Are 90 cai. 185000km in bord. 4geamuri electrice, turela electrica, inchidere centralizata la cheie. Altceva nu stiu ce sa mai spun. I-am facut schimbul de ulei, am pus castrol diesel.

Masina a fost adusa din Austria. Nu are airbaguri, clima, sau abs. Pe asta ma bazez sa scot o taxa cat de cat acceptabila la inmatriculare. Masina arata si merge impecabil.

post-43419-1262844457_thumb.jpg post-43419-1262844478_thumb.jpg post-43419-1262844486_thumb.jpg post-43419-1262844494_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut si bine ai venit printre noi.

Foarte frumoasa masina la exterior,asteptam si poze cu interiorul :flower:.

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km.

Link către comentariu
Salut si bine ai venit printre noi.

Foarte frumoasa masina la exterior,asteptam si poze cu interiorul :P.

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km.

o sa ii fac niste poze si cu interiorul cat mai curand. are cineva idee cat ma costa distributia la ea? + manopera ?

Link către comentariu

Da mihuz,acu mai nou conteaza si dotarile.Daca nu ai abs clima si airbaguri se mai scade din taxa,nu stiu cu cat exact,parca cu 40% mi`a zis un prieten.

@catav - eu pentru motorul meu am dat cam 300 ron nu mai stiu exact.Si oricum am dat cam mult pt ca am fost la un service cam scump care mi`a luat 150 ron doar manopera.Oricum piesele la golf 3 si vento sunt foarte ieftine,aproape ca cele de dacie veche :(

Link către comentariu
sa o stapanesti sanatos.

e sora cu a mea?

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=64549

ce tip de motor are?

da probabil ca sunt surori. mai ales ca sunt 94 amandoua.

seria la motor este 1Z. pe carte scrie VW A3/1HN-VENTO. nici mie nu`mi merge geamul de la mine electric. am tot ansamblul in portbagaj dar nu stiu sa montez sau sa verific ce e stricat. temperatura la apa la fel si mie. nu mi-a urcat niciodata mai sus de 70. eu am avut`o doar pe timp de iarna si astept sa vina caldurile sa vad daca la fel face.

Modificat de catav
Link către comentariu

salut, masina e frumoasa, daca o incalti cu alte jante mai pui si o folie, o sa arate super. pune si niste poze din interior :D :) safe

Modificat de michael s
Link către comentariu

poze cu interiorul

nu`mi plac covorasele astea dar momentan le mai las pana trece iarna si sezonul murdar :D

post-43419-1263399311_thumb.jpg post-43419-1263399317_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Stiu ca e off topic dar te rog mult spune-mi te rog la cat o sa iesi cu taxa cu deprecieri cu tot si inscris? si eu am un golf din 96 bon jovi edition numai ca al meu e td adica are numai 75 caluti!

imi cer scuze inca o data!

Link către comentariu
  • 2 months later...
Publicat (modificat)

scuzeee pentru intarziere. nu am mai avut timp sa intru ... pe mine m-a ajuns acum cateva luni 2600ron taxa + deprecierea 300ron.

O poza cu masina cetatzean sucevean platitor de taxe si impozite pe drumuri proaste :biggrin: si o poza cu stickeru de pe spate (multumesc zac) si o poza cu interiorul. nu prea reusite dar e tot ce am.

post-43419-1273137421_thumb.jpg post-43419-1273137426_thumb.jpg post-43419-1273137431_thumb.jpg

Modificat de v@sy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!