Jump to content

My Geta :)

ovidiua5

Postare recomandată

nothing new ? daca stiti cumva daca este pe forum un baiat cu un golf alb cu B ** GTO ziceti`mi si mie va rog.ms anticipat

Link către comentariu

cum se inteleg cei 145 CP cu cele 5 trepte ale cutiei? se simte nevoia celei de-a 6-a?

oricum masina e deosebita...eu sunt fanul jantelor OEM, dar daca tie iti plac astea e OK

Modificat de Iulian (DeLuxeRo)
Link către comentariu
cum se inteleg cei 145 CP cu cele 5 trepte ale cutiei? se simte nevoia celei de-a 6-a?

oricum masina e deosebita...eu sunt fanul jantelor OEM, dar daca tie iti plac astea e OK

Eu sunt multumit...nu se prea simte nevoia unei a 6 a trepte...ideea e ca ar fi bine pt consum...in rest e super ok si sunt multumit de cum se misca...

Link către comentariu
foarte frumoasa masina! sa o stapanesti sanatos si fara incidente

multumesc de aprecieri si de urari !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa masina, cu toate ca nu sunt fanul acestor bari de protectie.Consider ca si cele originale sunt foarte reusite.

O singura remarca. Cred ca i-ar sta mult mai bine cu grila fata de GTI.Cea cromata ,din cauza ca-i lipseste continuitatea, partea de jos, pare neterminata.

Sa te bucuri de ea.

post-21205-1266604350_thumb.jpg

Modificat de florin r.
Link către comentariu

Frumos exemplar, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Sunt mai multe modele de jante care ar da bine insa daca vrei sa le vopsesti pe astea ar fi ok.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salutare ... ceva noutati? poate vii prin bucuresti sa ne intalnim si noi ... numai bine ...

Link către comentariu

Arata bine masinuta, sa o stapanesti sanatos! Voiam sa te intreb daca imi poti spune de unde ai luat pleoapele, ca as vrea si eu un set pt Golfuletul meu. In rest km cat mai multi fara incidente. :rolleyes:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

salutari ....

ce mai faci? ceva noutati? pune si tu pozele din piata ....

Link către comentariu
salutari ....

ce mai faci? ceva noutati? pune si tu pozele din piata ....

eu nu le am pe calc aici ca sunt la bacau...cand ajung in buc le pun si ne auzim la tel....

Link către comentariu

Frumoasa si cu dotari ... pe langa faptul ca sunt mai putine la numar decat Golf V ;) .Sa ai noroc de ea ! :Driver:

Link către comentariu

Vopsea sau folie?

Vopseaua cred ca este mult prea scumpa... (mai ales un alb perlat) ... iar daca folosesti folie nu stiu cat de bine o sa arate ... si mai ales cat o sa tina ...

Parerea mea ... Ii sta mai bine asa cum este acum.

Stima...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
buca_daniel

Buna investitia ... Felicitari ...

Schimbai si pozitia cu una cu led ....

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!