Jump to content

My Geta :)

ovidiua5

Postare recomandată

Am cumparato cam akum o luna si sunt foarte multumit de ea si de cum arata si de cum merge ! numai poza asta o am pe calc restu pe tel ca as fi pus mai multe dar revin cu poze sper sa va placa P S >sunt nou pe forum

Mai am cateva poze facute zilele astea pt cine vrea sa o vada

http://img98.imageshack.us/img98/8181/050120101801.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/161/05012010182.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/9431/29122009171s.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/8656/17122009162.jpg

post-61322-1262792619_thumb.jpg

Modificat de ovidiua5
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Se vad ceva modificari in poza postata (te asteptam si cu restul). Banuiesc ca asa ai luat-o nu?

Link către comentariu

da am luat`o de la un prieten f bun dar stiu toate unde au fost facute daca intereseaza pe cineva...

Link către comentariu

Superba masina ! imi place mult , arata foarte bine .

Multi km fara probleme :) si sa ai grija de ea ca e tare frumusica.

Vrem mai multe poze ...Drive safe

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta! sa o stapanesti sanatos si pune mai multe poze mai de calitate ca sa ne putem da cu parerea in legatura cu jantele!

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum!

Foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos. Si pe mine ma bate gandul la o Jetta..Te-as sfatui sa modifici si stopurile de pe portbagaj, e un coleg iuly parca care le modifica si arata super si sa aliniezi ca lumea bara de fata cu aripa,apare un gol inestetic .

Iar in legatura cu jantele mai bine pui ceva OEM,de exemplu ca cele pe care le-am atasat mai jos,cele pe care le ai tu sunt pe majoritatea X5-urilor si pe Ford-uri.

post-20287-1262802094_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. S-o conduci cu placere si fara evenimente. Vad ca esti din Bacau, te asteptam la una din intalnirile urmatoare (Intalniri Bacau) sa o vedem mai de aproape :blah:

Link către comentariu

Frumasa "Getuţa" ta. Sa o stapanesti sanatos sute de mii de km.

Pune cateva date tehnice, daca nu te deranjeaza :screwy:

Link către comentariu
Frumasa "Getuţa" ta. Sa o stapanesti sanatos sute de mii de km.

Pune cateva date tehnice, daca nu te deranjeaza :)

Motor 1.9 TDI -105 cp-respectiv 145 dupa remapare

Geamuri Electrice

Computer de bord

Tempomat

Navigatie Kenwood

Senzori de parcare

Scaune Sport

Jante R17

Kit exterior ETTINGER

Evacuare Borla

Sistem audio MTX

Dublu Climatronic

Cotiera reglabila

Masina are 48000 km si toate serviceurile facute la repr. Si cam atat.

Link către comentariu

Foarte reusit kitul, dar asteptam in continuare poze de o calitate mai mare. De curiozitate cat a costa masina ?

Referitor la vopsitul jantelor in negru lucios chiar iti recomand acest lucru, sau mai poti aborda varianta vopsirii lor in gri inchis spre negru, ceva de nuanta carbon-ului.

Iti doresc cati mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu
Foarte reusit kitul, dar asteptam in continuare poze de o calitate mai mare. De curiozitate cat a costa masina ?

Referitor la vopsitul jantelor in negru lucios chiar iti recomand acest lucru, sau mai poti aborda varianta vopsirii lor in gri inchis spre negru, ceva de nuanta carbon-ului.

Iti doresc cati mai multi km fara evenimente nedorite.

Masina m`a costat 10000 euro....dar mi s-a parut un pret rezonabil avand in vedere dotarile pe care le are o sa pun poze mai de calitate mai buna in curand...

Link către comentariu

Poti face te rog un filmulet cu evacuarea? Este cap coada sau doar finala? Sunt curios cum se aude pe diesel. :P

PS: daca vrei jante inchise la culoare ia exemplul asta (post 45), sper sa nu se supere :D

Link către comentariu

Evacuarea e doar finala e diferit un pic sunetul cu evacuarea asta de sunetul scos de un diesel cu evacuare normala...dar imi place f mult cum da ca aspect....o sa fac si un filmuletz si il pun ! ! !

Am gasit in sfarsit pozele bune...de o calitate mai mare....

picture008rd.th.jpg

picture027.th.jpg

picture076k.th.jpg

picture113x.th.jpg

picture145q.th.jpg

picture192l.th.jpg

picture240p.th.jpg

Modificat de ovidiua5
Link către comentariu

1.De apreciat munca si incestitia dar nu imi place cum a iesit spatele, este prea incarcat. Bumperului din fata ii lipseste ceva... Imi place interiorul, ti-ar mai trebui un footrest asemantor pedalelor si schimba pozitia displayului de la senzorii de parcare - iti da senzatia de elicopter

2. Daca te gandesti sa schimbi culoarea jantelor trebuie sa renunti si la capacele alea nichelate de la oglinzi si la mai multe chestii nichel de pe masina, ti-ar prinde bine un set de faruri xenon oem si o suspensie sport(neaparat)

Nu vreau sa par carcotas dar gusturile nu se discuta!

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

Felicitari pentru masina !!

Arata fff bine masina in realitate, intradevar jantele parca nu sunt la locul lor, ai putea incerca niste jante de GTI pe 18", eu zic ca ar da bine si o folie discreta pe triple :)

Te salut :D

Link către comentariu

Masina arata bine dar mie nu imi place excesul de "crom" mai ales capacele oglinzi si plasa din bara spate care nu e la fel ca si cea din fata... O suspensie ar schimba-o mult in bine :icon_thumright: Eu nu as face jantele negre, le-as face argintiu, gri inchis.

Link către comentariu
Felicitari pentru masina !!

Arata fff bine masina in realitate, intradevar jantele parca nu sunt la locul lor, ai putea incerca niste jante de GTI pe 18", eu zic ca ar da bine si o folie discreta pe triple :Driver:

Te salut :icon_thumright:

faza cu folia kiar o s-o incerc e o idee bune....mersi..sa traiesti

Link către comentariu
Masina arata bine dar mie nu imi place excesul de "crom" mai ales capacele oglinzi si plasa din bara spate care nu e la fel ca si cea din fata... O suspensie ar schimba-o mult in bine :D Eu nu as face jantele negre, le-as face argintiu, gri inchis.

ideea e buna dar ar fi greu sa renunt kiar la tot cromul....si jantele m`am gandit si kred ca gri inkis gen grafit am sa le fac...

Link către comentariu

Salutare ... Felicitari pentru masinuta ...

Cum pot afla mai multe despre modificarile facute de prietenul tau? Chiar sunt interesat de body kit ... dragoste la prima vedere ...

Cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Cum pot afla mai multe despre modificarile facute de prietenul tau? Chiar sunt interesat de body kit ... dragoste la prima vedere ...

imi place motorizarea la a ta la nebunie :biggrin: super tare.drive safe :RO flag:

Link către comentariu

ti`am dat un pm in legatura cu bodykitul sper ca te am lamurit cat de cat ! ! !

Link către comentariu

tot respectul, masina e suuuper arata intr-un mare fel :)

ai grija de ea si :D safe

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!