Jump to content

pasat V6TDI

paul paul

Postare recomandată

salutare , vreau sa va prezint noul meu passat luat chiar inainte de sarbatori mai precis pe 20 decembrie 2009 , chiar daca scrie ca am passat 1.9tdi 90 cp pe acesta il aveam gand m-am inscris pe forum , asa ca vreau sa o prezint : 2.5 tdi v6 de 163 cp ,cutie manuala 6 trepte dotari ABS, Alloy wheels, Central locking, Cruise control, Electric heated seats, Electric windows, ESP, Full Service History, Immobilizer, Power Assisted Steering, Trailer coupling, Xenon headlights , dotari bune pentru mine

am uitat ceva important este din februarie 2005 si am dat 8 500 de ouro , plus cazare si altele vreo 9 mii

si are 159 de mii km , sper sa fie reali

post-58602-1262542781_thumb.jpg

post-58602-1262542807_thumb.jpg

post-58602-1262542828_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina si dotata :argue: sa o pastrezi sanatos si fara incidente,cum se comporta motorul de 2.5 ?

Link către comentariu

Meseriasha masina.....s-o folosesti cu placere! Da, motorul de 2.5 e alta treaba fata de cel de 90 CP, dar si piesele sunt mai scumpe, iar consumul mai mare......cat iti consuma in oras acum iarna? Sper ca nu e ala din poza consumul urban de iarna! :D Cu un chip tuning, duci motorul ala lejer la 200 CP si mai mult chiar ca nu-ti mai trebuie! :D Ce e acolo pe consola schimbatorului, in dreapta, langa picioarele pasagerului?

Link către comentariu

salut , este euro 4 valoarea este de 70 de euro din cate am intrebat si in oras imi arata ca ia 11.4 computeru , si chestia aia cred ca este de la telefon ca avea telefon , si cu cati bani as ridica-o la 200 cp ??? :icon_thumright: initial ma-m dus sa-mi iau golf 4 gti 1.8t 150 cp dar nu era euro 4 erau doar euro 2 pe care leam gasit acolo , ce nu-mi place este ca nu are navigatie si sa sti ca am gasit un v6 tdi 4 motion pe care voiam sa-l iau numai ca avea 150 cp nu 180 cp cum credeam , costa 6 mii de euro si avea 200 si ceva de mii

de km

Link către comentariu

arata foarte bine si motoru e puternic , apropo vad ca esti din brasov poate ne vedem odata :lol:

Link către comentariu

Am si eu acelasi motor...motorul e turbat tare...sa precizez ca inainte am avut si eu un 1.9 de 131 de caluti....oricum nu se compara cuplu de la v6 ..ma gandisem si eu la o resoftare pe la 200 de cp(scz de off topic)...ce zice ce riscuri ma aspt ?.....masina are 13k km reali...

Link către comentariu

interesant variantul :icon_thumright:

sa-l rulezi sanatos multi km

roaga si tu un moderator sa-ti corecteze titlul pt ca ai omis un ''s'' din passat ;)

Link către comentariu

sincer cred ca ai gresit, taxa nu are cum sa fie 70 euro. nici 700. eu stiu ca ar ajunge pe la 1000 euro.

in alta ordine de idei, ai o masina super, cu un motor super, cu niste dotari super (din cate observ)

sa o stapanesti sanatos :P

Link către comentariu

frumos Passat-ul....chiar te invidiez as putea zice.

iar in legatura cu taxa de poluare intra pe site-ul asta si aici se calculeaza exact valoarea ei.

taxa de poluare

Link către comentariu

Arata foarte bine masina si are si dotari pe masura. :) Bine ca nu e din 2003, sa-ti cante toti prietenii "... ai un Passat, stiu, 2003, stiu, V6 TDI cu tot ce vrei pe el... :lol: " :lol: S-o stapanesti sanatos cat mai multi km! :blink:

Link către comentariu

foarte tare masina sa o stapanesti sanatos ...pacat ca nu e 4m dar oricum o masina de exceptie modelul asta....

cat despre taxa eu am calculat tot pt un passat din 2005 si cam 5600 ron o sa fie ....stiu trist da asta e...

drive safe

Link către comentariu

da taxa a fost 1263 lei , si eu voiam 4 m dar nu a fost sa fie , stiu faza cu ai un passat stiu 2003 stiu , vreau sa-i dau un cip sa il ridic la 200 cp de la 163 , cam cat m-ar costa ca nu m-am interesat inca

Link către comentariu

Euro sigur...dar nu imi vine sa cred, la ce preturi s-a ajuns. E mortala masina!

Link către comentariu

nu 1263 lei ( 12 mil) nu euro , mersi pentru aprecieri , dar cu cat as ridica-o cu un cip :Driver:

ca are cilindrea peste 2 l

Link către comentariu

Cand am vazut jantele mi-a stat inima in loc. Modelul Vancouver este tare frumos. Eu tot suspin dupa ale mele (am spart doua intr-o goapa la iesire din Turda).

Drum lung sa ai... si bani de motorina...

Link către comentariu

felicitari pentru masina. nu ne-ai spus cum stai cu consumul. eu am avut un a4 cu motorul asta si consuma infernal de putin. i-am facut si soft si am dus-o la ~ 195 CP si mergea fara probleme.

Link către comentariu

11.4 imi arata in oras , si cand am fost la sibiu acum catva timp 9-10 cu putina talpa

Link către comentariu

Frumoasa masina,jantele fac totii banii.pai bun consum are in oras ca passatu meu de 131 de cai cam tot pe acolo se invarte in oras

Link către comentariu

Mi se pare mult 11.5 .... ptr un mers normal... mie atat imi ia ca medie in oras cand o calc putin ... ca daca o calc rau imi ia si 15... dar asa fac toate.. si a mea are peste 200 de cai... Acum in conditiile astea de iarna am un mediu de.. 9 si ceva... maxim 10.. 10 la drumuri scurte.. daca fac mai mult de 5 km .. poate 10 ... imi ajunge in 9 .. cu tot cu scaunele incalzite.. clima .. etc...

Link către comentariu

masina este de astazi cipata si are 200 cp (pe acolo 190-200) , sunt curios ce consum o sa aiba zilele astea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!