Jump to content

Golf IV

Marian.G

Postare recomandată

Salut ...sunt nou pe forum pe aici si am vazut k toata lumea isi prezinta masina m-am gandit sa o prezint si eu pe a mea.:icon_thumright:

Un golf IV din 2002 1.6 16v BCB (77kw) 105 cai. Masina are si instalatie GPL prof. Landi Renzo montata in italia.Sunt foarte multumit de el, nu mi-a facut probleme grave pana acum...l-am luat la 75.000 de km originali...din italia de la reprezentanta...acum are 138.000 il am cam de 2 ani...

Nu am putut sa il las chiar original cum a iesit din fabrica asa k am avut eu grija de el modest cat sa-i schimb putin look-ul..

-Stopuri cu led

-Xenon

-Eleron

-Pleoape faruri

-Geamuri fumurii (tipic romanesc)

-Distantiere roti..-Fata 1.7 cm, Spate 2 cm

O sa pun cateva poze ....

post-60995-1262538496_thumb.jpg

post-60995-1262538508_thumb.jpg

post-60995-1262538523_thumb.jpg

post-60995-1262538534_thumb.jpg

post-60995-1262538543_thumb.jpg

post-60995-1262538554_thumb.jpg

post-60995-1262538571_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cum ai reusit?

PS: jantele sunt 16 sau 17 ? Masina nu are suspensie si deasta cred ca ma insel :offtopic:. Din cate stiu Santa Monica sunt doar 17" restul fiind replici. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :offtopic:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

E misto masina iar cu gaz pe ea e chiar pont, ai facut o alegere inteligenta. Cat mai multi km fara probleme !

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, cred ca am trecut de cateva ori pe langa ea in zona Cosbuc cu Eminescu, foarte finut aranjat, exact cat sa schimbe un pic look-ul masinii. Sunt curios de unde ai luat eleronul si cat a costat? Aceeasi intrebare si cu privire la antena aia mica.

Planuri de viitor, ceva modificari?

Iti doresc cat mai multi km fara evenimente si cine stie poate ne vedem prin trafic sau la intalnirea saptamanala de Duninica din galati, cu toate ca n-am mai dat pe la intalniri poate o sa vin acum daca trece vremea asta nasoala.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta! Imi place ca are totul vopsit in culoarea masinii! Sa ai parte de ea!

Link către comentariu

Va multumesc ptr aprecieri! :icon_thumright: Circoloco Jantele sunt pe 16" nu sunt originale sunt replici..... Poi cum am reusit ...Era soseaua inghetata ...am pus frana si m-am oprit intr-una cu loganul.Culmea e k am nimerit exact in cuiul de tractare si mi-a spart bara..se vede in poza in stanga acolo..Ce m-a uimit a fost k loganul nu avea decat suportul de numar spart(cine stie ce o fi pe sub bara) si numarul putin sifonat.Asta e...se mai intampla ..e prima data in 2 ani knd o sifonez si mi se rupe inima.

Acum sunt in dilema deoarece..am fost cu ea la un service si baiatul de acolo mi-a oferit o bara fatza "tuning" daca se poate spune asa(gen cea de la r32) si mi-a spus k o sa platesc doar vopsitul la ea..ceea ce m-ar ajunge tot km kt dau eu sa vopsesc bara mea originala si sa o indrept.Acum nu stiu ce sa fac park ash vrea sa o las originala asa fara modificari de spoilere dar in acelasi timp imi place bara aia...VOI ce m-ati sfatui?

Auras..pe acolo lucrez pe Cosbuc deaia ai vazut masina parcata acolo.Eleronul l-am cumparat din italia de la LESTER, o firma de tuning, iar antena aia mica nu stiu exact despre care vorbesti pentru k pana acum o luna am avut alta gri, acum am una cromata dar amandoua sunt din italia cumparate banuiesc k se gasesc si pe aici dar nu stiu sa-ti spun unde.Poate ne vedem pe la intalniri, eu nu am fost pana acum dar ash vrea sa ajung intr-o Duminik ptr k am auzit k sunteti multi..

Daca ma mai vezi prin orash da si u un claxon! :)

Sa ne vedem cu bine si cat mai multi km fara evenimente nedorite!

Link către comentariu

Frumoasa masina.Chiar am avut ocazia sa o vad de aproape.

Imi pare rau pt evenimentul suferit si te sfatuiesc sa ii pui bara de R32.Masina este frumoasa si cu cea originala dar cred ca aspectul va fi mult imbunatatit cu bara de R32.

Numai bine!

Link către comentariu

Faina masina + ca ai si gaz pe ea ii un bonus :D

Si eu sunt pentru bara R32...si baga tata Km cat mai multi cu ea dar fara evenimente :vwrullz:

Link către comentariu

Multumesc ptr sfaturi ...o sa o pun pe aia de r32 atunci..:D Daca dupa nu o sa-mi mai placa o montez pe aia originala si gata...

INCA CEVA ...de grila aia ce spune-ti ? Sa ii montez una fara semnu VW ? Sau sau una tot originala ?

Link către comentariu

nici nu stiam ca sunt replici pe 16 la Santa Monica,dar cine are cunoaste @Circoloco,referitor la grila clar ca trebuie grila fara semnum vw,in rest e foarte ok masina cat mai multi km cu ea :D

Link către comentariu

fara semn ziceti? In cazul asta trebuiie sa modific si capota...hmm o sa vad eu. Are careva grila fara semn de vanzare?

Link către comentariu

Grila fara semn gasesti la 1,3 mil. Priemsti si capacele pt capota si bara (in cazul tau pentru ca ai Golf, la Bora ramane gol decat la capota). Legat de Santa Monica am mai vazut pe 16 in trafic si de curiozitate m-am interesat si nu am gasit decat pe 17" ca echipare la Golf IV GTI. Nu mi-ai confirmat daca sunt 16" sau 17" :)

Link către comentariu
Grila fara semn gasesti la 1,3 mil. Priemsti si capacele pt capota si bara (in cazul tau pentru ca ai Golf, la Bora ramane gol decat la capota). Legat de Santa Monica am mai vazut pe 16 in trafic si de curiozitate m-am interesat si nu am gasit decat pe 17" ca echipare la Golf IV GTI. Nu mi-ai confirmat daca sunt 16" sau 17" :D

Sunt pe 16" :) asa mari par? :D oricum grila cred k o sa pun tot originala ...nu vreau sa exagerez cu modificarile ! Ink sunt in dubii dar am timp sa ma gandesc ptr k abia la primavara o sa o fac, cand dau caldurile ..

Link către comentariu

Ai putea te rog sa imi spui de la ce service iei bara fata de R32 si cu cati bani? Eventual daca o au pe stock si din ce material este ca macar as merge sa o vad cum arata si cum e finisata si din ce material este.

Referitor la grila fara emblema, daca vrei vezi ca sunt persoane pe forum care aduc componente de tuning si au si grila aia cu 100 lei si este modelul ala de care zice si Circoloco la care prima dunga din grila pleaca direct de pe bara si iti mai trebuie decat plasticul ala care acopera golul din capota. Eu zilele urmatoare sper sa intru in posesia unei astfel de grile.

Link către comentariu

Nu e chiar un service ...o are o cunostinta...dar deja e luata de mine vopsita urmeaza sa o montez la primavara...e din plastic abs deala...Atunci daca tu ai d gand sa schimbi grila ta, nu o vinzi pe cea originala kre o ai? Ash cumpara-o eu ptr k a mea, are rupti suportii kre tin semnu si e crapata in mai multe locuri ..

Modificat de Marian.G
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!