Jump to content

Pai si eu am masina frumoasa

DEY_tm

Postare recomandată

Postez si eu cateva poza cu masina mea, ca imi place tare mult :)

Interior

Un MUFFLER TIP

post-58504-1262528612_thumb.jpg

post-58504-1262529147_thumb.jpg

post-58504-1262529335_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumusica masina ta,dar fa-i si tu o prezentare mai ca lumea asa, Marca,Model,An Fabr.,motor,km,dotari,pret ,impresii,probleme pe care le-ai avut,cum le-ai rezolvat,etc! bafta!

P.S Renunta la presurile alea..

Link către comentariu

Din spate si din fata

He he, uite de ce tin presurile alea :offtopic:

post-58504-1262529464_thumb.jpg

post-58504-1262529561_thumb.jpg

post-58504-1262529664_thumb.jpg

Link către comentariu

Dumnezeu sa ne ierte pacatele !

Ai cate ceva de lucru la masinuta! Spor !

Modificat de Electronic
Link către comentariu

Prezentarea este si in semnatura, dar pot sa mai intru in detalii: VW golf 3 europe, fab. aug. 1993, motor 1598 cmc (1.6), 75 cp, 200000 km, servo, faruri bosch originale cu reglaj electric, leduri super bright albastre, pozitii albastre, becuri albe clare numar spate, leduri sub scaune, triple originale, muffler tip inox, trapa electrica, cas JVC, boxe bord originale nokia, boxe usi fata GROUND ZERO 2 X 80 W RMS, boxe hayon MAGNAT 2 X 70 W RMS. Am luat-o neinscrisa cu 2200 euro, cu tot cu inscris, acte, asig si toate cele si c am mai bagat in ea am trecut de 3200 euro. Discutiile tehnice sunt interzise, dar oricum n-am :offtopic:

Electronic, nu inteleg ce vrea sa insemne asta, fi mai explicit frate si daca ai o parere negativa sunt gata sa o ascult, mie imi place masina, e a mea, daca vrei sa zici ceva zi frate, sunt deschis.

Si asta a fost ultima modificare

Ce mai vreau acum e sa-i pun niste jante pe 15

Si cam atat, astept pareri, bune, rele dar nu ironizari pentru ca zic eu ca fiecare e cu gusturile sale

.

post-58504-1262530780_thumb.jpg

post-58504-1262531216_thumb.jpg

post-58504-1262531326_thumb.jpg

Link către comentariu

Vb. ta, niste jante NEAPARAT, o sa ii schimbe radical lookul, decat capacele acelea vopsite...

Nu imi place husa de pe volan (defapt la orice masina), da-o jos ca arata urat!!! Si presurile, ar da bine ceva pe negru (sau rosu daca aveai ceva cu care sa le pretezi pe bord).

Culoarea rosie e belea rau...parerea mea! :)

Overall e frumusica, sa ai parte de ea si multi km fara incidente!!!

Bafta :offtopic:

Modificat de PiltZu
Link către comentariu

Masina este misto chiar am condus si eu una vreo 3 saptamani, este silentioasa si se misca destul de elegant doar ca la tine si nu vreau sa te superi pe mine ca iti spun ledurile si presurile alea sunt chiar penale. Adica alea se poarta doar la tara cand te duci cu masina in sat sa te lauzi dar pentru un baiat elegant nu dau bine presuri cromate si in general toate tipurile de zorzoane si talanci agatate de masina. Sper sa nu te superi dar asta este parerea mea. :icon_thumright:

Link către comentariu

MS MS, unele accesorii din interior le-am schimbat intre timp, volan caut unul de golf 4, la fel si un schimbator de golf 4, am revenit la nuca schimbatorului originala, pe volan am pus o husa neagra ( e prea subtire si eu am mana mare :P ), mi-am propus sa fac un interior negru-gri (in ton cu bordul, plafonul si stalpii) cu huse si presuri mai misto. Iar jantele ... astept o castana :D

A ... poate si niste folii fata, spate + luneta. Am inteles de la un prieten ca m-ar ajunge pe la 100 euro cu tot cu montaj, acuma nu stiu daca e mai mult sau mai putin si nici cand va veni ziua aia.

Sa ii mai raspund si colegului Mihai.Nechifor ca am fost oprit de politie pentru ca circulam doar cu pozitii si nu aveam lumini de intalnire (faza scurta) si mi-am luat amenda doar pt faruri ca nu le aveam aprinse, nu au amintit nimic de pozitiile albastre. Numai bine

Link către comentariu
Din poza pe care ai pus-o aripa stanga fata pare revopsita..am dreptate?

Nu, problema e usa soferului, e mai decolorata putin, cand am luat-o cred ca era data cu polish si nu s-a vazut, un mic truc. Ma bate gandul sa o vopsesc, dar sunt prea multi bani si nu as investi atata, mai degraba as vinde-o si cu niste bani pe langa imi iau un golf 4. O tin cat pot asa cum e, cand ma hotarasc ori o vand ori o machiez bine :) Sanatate

Link către comentariu

Ce am uitat sa trec la dotari e alarma cu inchidere centralizata din buton :o care am montat-o ulterior si filtrul de polen, care am observat ca nu e pe toate golfurile :D

Link către comentariu

in primul rand scapa de husa de pe volan si de capacele alea, cauta ceva original de vw pana ii pui jante, in rest cred ca folie ar da bine....... apropo, nu ai dat cam mult pe ea?

Link către comentariu

da jos urgent capacele, presurile, husa volan, eventual si luminitele albastre...da impresia de pom de craciun..

parerea mea..

Link către comentariu

nici mie nu-mi plac presurile,husa volanului ,dar mai ales luminile albastre montate in exterior(in far si unde ai mai gasit loc )

mi se par accesorii de 2lei(stil Vitan) care strica aspectul masinii,nu te zgarie pe retina? :(

poti sa o schimbi din kitsch in ceva frumos si cu gust(si nu-ti trebuie o avere pt asta)

spor la modificat cu gust :)

Link către comentariu

MS de pareri baieti, unele aspecte le aveam in minte deja :icon_thumright: acum ca mai am si incurajari e clar ca o sa fac unele modificari. Sa va lamuresc cu becurile albastre din far, pai bn, nu imi placeau galbejitele ce le aveam si albe n-am gasit de fel, atunci am pus albastre, si sa fie in ton mi-am luat si leduri in bara tot albastre, cu f putini bani le schimb in albe cand gasesc ;) Asta era un aspect, presuri am gasit ceva de la umbrella si tintesc spre ele, de asemenea am gasit si niste huse cu textile, material bun, cu burete cu un design misto tot de la umbrella si cu 200 ron schimb si huse si presuri. Becurile de sub scaune le desfac si din 3 albastre le dau jos si pun cate unu singur alb sub fiecare :Driver: Poate asa imi fac de lucru si cu cele doua becuri verzi din bord, sa le schimb cu 2 albe (mai am nevoie doar de un pistol de lipit - mi-e jena sa tot imprumut). Am gasit de asemenea nuca de schimbator, husa si rama cromata colf 4 la 100 ron, arata super si cred ca pot s-o ajustez pe masina mea. Un volan de golf 4 e prea mult si atunci nu-mi ramane decat unul sport (asta ma gandesc sa-l caut pe la "alti baieti" :D ). De jante ... nu dispun de banii necesari in momentul asta, ma descurc si asa. Astea fiind spuse, planul exista, inca odata MS de pareri si sfaturi. Numai bine

in primul rand scapa de husa de pe volan si de capacele alea, cauta ceva original de vw pana ii pui jante, in rest cred ca folie ar da bine....... apropo, nu ai dat cam mult pe ea?

Salut, pai asta era piata acum 2 ani, eram entuziasmat ca imi cumpar masina si abia asteptam momentul, nu m-am zgarcit sa dau bani putini pe una forjata si dupa o luna, doua, sa incep sa bag bani in motor ... Sper ca intelegi. In al doi-lea rand mi-a placut mie asta, chiar daca erau si mai ieftine, am vazut-o am ales-o si nu-mi pare rau. Toate cele bune.

Link către comentariu
  • 4 months later...

O poza facuta recent si imi place foarte mult

E pustoaica mea, de 17 ani

post-58504-1273433125_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Intradevar niste jante ar schimba mult masina. Bafta la modificari.

Link către comentariu
  • 4 years later...

Dupa o perioada in care nu m-am atins de ea, a venit si vremea ei:
Vopsit + jante + praguri false JOM + buza bara fata GTI + alte investitii care urmeaza sa le postez cand e vremea mai prietenoasa.
Vopsea rosu imperial Breckner Germany (nu prea a fost incantat vopsitorul... eu zic ca mana lui a avut o problema, nu vopseaua... per total OK)
Jante DEZENT 15" + anvelope Bridgestone 195x65x15

post-58504-0-76240100-1405151433_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!