Jump to content

My Golf Variant 110 cp

H0lyBoy

Postare recomandată

Mersi Muale , astazi am dat comanda pt ele , iar saptamana viitoare montez si banchetele spate !!! In alta ordine de idei am curatat banchetele spate si am constatat ca pielea arata destul de bine , nu ar mai trebui retapitata ( aici iar sunt incurcat , daca fac mijlocul cu alcantara la scaunele din fata , trebuie sa fac si la bancheta spate ).....

Un 50/50 :

pict1452.jpg

pict1453h.jpg

Asa arata interiorul dupa curatare :

vwr325.jpg

vwr323.jpg

vwr321.jpg

Si asta am reusit sa scot dupa bancheta spate ( prosoapele erau curate,noi ) :

vwr32.jpg

Link către comentariu

cu ce le-ai facut?

da, daca pui pe centru ar fi fumos sa continui si in spate. desi eu nu as alege alcantara...e pacatoasa,stai sa o "tunzi".

Link către comentariu

Refa zonele afectate cu piele normala, uniformizezi tot interiorul cu leatherique si gata. Simplu, rezistent, ieftin... oem!

Link către comentariu

Corect , pana la urma tot mai bine ma duc pe "full OEM" sa ii zicem mai pe romaneste :)....O sa refac zonele la tapiter unde nu se mai poate face nimic , dupa o curatare si retusuri , sa il aduc la un stadiu cat mai de nou !!! De banii cat as da pe tapitare mai bine punem o cutie 6+1 si un ambreiaj bun !! :)....

Nu stiti un link cum se schimba trim-urile de la consola centrala , nu prea vreau sa le rup si sa le schimb cu cele brushed alu` ...

Link către comentariu

nu vrei sa le schimbi dar vrei link cum se schimba? nu inteleg...

parca-s 2 tipuri, cele gen carbon sunt lipite iar cele cu vopsea cauciucata sunt bagate cu niste cleme.

daca scoti casetofonul poti incercape lateral sa le departezi de consola.

vorbim de cele 2 laterale verticale de la radio/climatronic,da?

Link către comentariu

invers Vali :P

cele gen carbon sunt detasabile...iar cele cum ai si tu sunt corp comun cu toata cusca...

deci va trebui sa schimbi si cusca de la consola...

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

e vorba de toate trimurile din consola centrala: de la scrumiera,suport pahare, climatronic si cele 2 laterale

la el sunt cele cu cleme. ar trebuii data jos partea de la schimbator ca sa poata sa le apese de dedesubt ca sa iasa pe canale si sa nu le rupa, sau daca nu merge asa, sa dea jos toata cusca, le schimba si apoi o pune inapoi. cam multa munca :)

sau dupa cum i-am spus, mie le doneaza mie :))

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu

Si cred ca pana la urma Laurentiu are dreptate.....La mine sunt impreuna cu cusca si trebuie sa cumpar alta cusca....Muale - vreau sa le schimb , dar nu vreau sa le rup pe cele existente pe masina !

Nu merge nici cum Razvane :))....le donez , doar ca si la tine ii aceelas lucru , acum am inteles de ce le-ai rupt ( cred ca si tu ) , vin impreuna cu cusca !!! :))

L.E - am scris in aceelas timp Laur` :)

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

tu vrei sa pui cele de aluminiu? la cum ai gasit scaunele...cred ca gasesti si trim-urile la 50 lei :)) esti baftos.

poate la primavara ma urnesc sa le vopsesc si eu pe ale mele

Link către comentariu

Exact Lau, acum ma uitam la ea si eu !!! Hai ma` baieti , lasati-ma sa imi termin si eu interiorul de .:R odata :)) .... Le donez , le donez dar pe o cutie de 6 trepte :))) !! Ce norocosi astia cu 6+1

Muale - sunt deja luate :)))) ....

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

le-a luat tot de la cel de la care a luat si scaunele...

scaune...fete de usi...volanul si vad ca l-a convins sa ii dea si trim-urile...

sunt curios la ce bani :)

Link către comentariu

Corect , mai am de luat de la el portierele spate , dar iar nu se potrivesc pe variantul meu si va trebui sa iau doar miezul de piele din usa :) !!!

Pretul nu a fost pana la urma cel stabilit prima data , dar tot a fost unul bun zic eu !! Prima data ne-am inteles sa ii cumpar un interior normal+ambreajul meu+600 Ron diferenta !!! Mi-a zis ca s-a uitat pe net si pretul pt un astfel de interior este mare , ca imi da si volanul , fete de usa....chestie anormale , din moment ce am stabilit ceva...

Pana la urma am stabilit cu el asa : i-am dat 500 Ron sa isi cumpere un interior ( aici trebuia interiorul lui Lau , dar cum baiatul e "serios" , nu a mai ajuns la el ) + 1300 Ron diferenta + ambreajul meu !!!

Desi s-a sucit si nu m-ai trebuia sa cumpar nimic , am zis ca nu ratez o ocazie asa (cine stie ce greu mai gasesc un interior complet de R ) si l-am cumparat de la el ! Sincer un astfel de interior nu merita sa stea pe o masina care nici macar nu e spalat odata la 2 luni !!

Link către comentariu

Se intelege altceva...deci baiatul "serios" a fost prietenul sau...ca din exprimare se intelege ca eu nu mi-am indeplinit partea... :-)

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

da , exprimarea lasa de dorit ! :) ... Nu punem la indoiala membrii cu activitate pe forum...termenul de prieten este prea mult spus, sa zicem o cunostiinta de la care am luat interiorul :)...se vede ca voi deja erati cu coletul pregatit,de aceea am zis banii prima data in cont si dupa marfa trimisa, am avut mai multa incredere in voi decat in el,si bine am facut (zicea daca nu se trimite coletul-i-am zis ca eu garantez pt el)...inca odata scuzele mele Lau' , chiar am vrut sa ajut nu sa incurc !

Link către comentariu

si ce pui acuma in locul la ambreaju de pe masina care il dai?arata grozav interiorul de R dar scaunul la sofer pare lipit cu scotch pe margine sau nu vad eu bine?

Link către comentariu

este despicat la cusatura, acum am marit si eu poza.

sa speram ca este scotch OEM, R-line :))

a zis mai sus ca urmeaza sa le rezolve la tapiter

Link către comentariu

da , cel mai grav este scaunul de la sofer si este lipit un petic cu super-glue , a scapat cusatura si s-a gandit ca e mai ieftin asa :D ... Le aduc cumva ,cumva la viata...cred ca scaunul soferului nu scapa de retapitare....

La capitolul ambreiaj vreau sa pun o cutie in 6 trepte + Southbend stage 2 endurance, de asta spuneam ca sunt norocosi astia cu cutia in 6...sa vedem cum stam cu bugetul...In prima faza am vrut 4motion+6 trepte , dar am realizat pana la urma ca este un proiect prea ambitios...(nu prea am gasit info si stiam ca trebuie taiata din caroserie)...vedem daca anul asta mai aduce ceva nou !

Link către comentariu

O sa vezi cum te usuca de bani un ambreiaj de 6 trepte fata de unu de 5 :). Aftermarket vb.

Link către comentariu

nu ai ganduri rele...dar daca vrei 4motion si 6 trepte mai bine vinde golfu tau si ia una care are aceste dotari,nu te apuca sa tai prin caroserie sau alte prostii...plus ca o cutie de 4motion e o caruta de bani(in caz ca o sa se strice),una de ajm simplu in 6trepte e pana in 300euro probabil o sa fie ambreaju mai scump.

Link către comentariu

Circo, exact asa iam zis si eu :) sunt cutii in 5 trepte mai bune decat cele in 6.

Razvan, cand poti hai pe la mine la lucru is iti arat exact cum sunt prinse trimurile mele ! eu am avut mahon si leam vopsit, prins cu banda dublu adeziva si stau ff bine !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!