Jump to content

My Golf Variant 110 cp

H0lyBoy

Postare recomandată

Oglinda e/o sa fie model UK sau model USA ?

Model de USA , cea de UK este incomoda si nu se vede prea bine , asa ca nu risc !!!

peste 2 sapt o bagam a mea la detailing :soare:

Te astept cu cea mai mare placere, sper sa scot si eu masina pe atunci :)) !!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut Marius , comand de la un magazin de piese din zona mea si le comand dupa cod de original :

Codurile si preturile:

3B0 857 538 B/GRU codul pt carcasa oglinzii - 85.45 ron + tva

1J1 857 508 K 01C codul pt bratul oglinzii cu reglaj si incalzire electrica. -361.16 + tva

1J1 857 522 J codul pt geam de culoare albastra

In acest weekend am trecut si pe la o intalnire si am reusit sa facem niste poze :

img1326c.jpg

img1332sc.jpg

img1324x.jpg

img1327py.jpg

Link către comentariu

Cel mai frumos variant din Oradea.

Daca nu ma insel suntem vecini, zona lotus / da vinci.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

felicitari pentru masina...si respect pentru ca inca mai investesti in acasta masina si nu treci si tu la alta generatie :)

felicitari pentru pasiune :D

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Se cerea si un mic upgrade la frana fata dupa cea de pe spate !

pict1387s.jpg

Brembo Junior GT - 323x28 EBC Turbo Groved disk + EBC Red Stuff + Goodridge brake line !!!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am cumparat si lichidul de frana Motul RBF660 (sper sa ajunga 1.5 L ) si astazi sosesc si fuzetele impreuna cu distantierii de 10 mm , deci sper ca spre seara sa pot da un feedback pentru sistemul de franare !

08092012.jpg

Am implinit si o "varsta" considerabila :

07092012.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am reusit sa montez si franele saptamana trecuta !!! Multa munca , au fost schimbare si fuzetele , rulmentii si pus placute noi Ferodo DS2500 , lichidul Motul RBF660 (au intrat 1 L si vreo 150 ml din ultimul bidon) si pot spune ca acum chiar am frana !! Am pus si distantieri de 20 mm pe fata ( putin cam mult , a scos roata destul de mult in afara si nu se simte prea bine la condus , trepideaza de la 120km , voi pune de 12 pe fata si acestia vor ramane pe spate )

Asa arata in momentul de fata :

pict1392k.jpg

pict1389e.jpg

Setup-ul complet fata + spate :icon_cheesygrin: :

pict1393c.jpg

Si cam asa de mult a latit-o pe fata ( arata bine , dar e prea mult spun eu ) :

pict1391a.jpg

Acum chiar se cere o suspensie si cred ca una reglabila ar fi indicata ( as vrea un KW V3 ) , dar nu stiu daca merita pentru mine !!! Urmeaza si un soft saptamana viitoare speram si cam astea sunt planurile pt anul acesta !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu m-am putut abtine si am mai cumparat cate ceva pentru masinuta....Inca nu o sa il montez , strangem piesele si dupa vor venit toate montate !!! Este vorba despre intercooler-ul de la THS twin pass , care a fost conceput pt 1.8T si e cam unul dintre cele mai bune intercoolere de pe piata, sau cel putin asa se lauda :) ....

pict1400s.jpg

pict1404f.jpg

pict1406g.jpg

Link către comentariu

stiu ca se invarte pe la 400e.

problema este sa gasesti un model care se aseaza bine si nu trebuie sa decupezi (prea mult) din bara,eventual grilele sa vina la loc.

ai planuri de cresteri de putere (injectoare,turbina)?

Link către comentariu

Pretul lui este de 495 Lire (aprox 600 euro)....de decupat nu o sa decupez nimic deoarece este bolt on pt Golf 4 1.8T , iar pentru TDI este bolt on , doar ca nu voi putea cupla PCR-ul pipe si o sa raman cu cea stock ! Cautam un intercooler sa fie cat mai usor de montat si sa nu trebuiasca sa decupez ceva !!!

Planuri sunt destule.....deja avem diuzele de T4 .216 si pompa de ALH automat si acum trage destul de bine !

Cam ceea ce as vrea eu suna asa :

turbo - GTB2260VK - turbina de pe 3.0TDI

galeria de evacuare (serpisori) Darkside !!!

Oricum o sa fie destul de scump ceea ce imi doresc....suntem doar la stadiul de dorinta !

Link către comentariu

cat te-au costat duzele+pompa? presupun ca ai si alt soft... la cat estimezi puterea, ai avut ocazia sa o testezi pe stand?

Link către comentariu

Diuzele + pompa vreo 1200 ron .... Soft nu am , deoarece deocamdata este suficient cata putere este (pt iarna asta) si nici nu are rost sa fac unul din moment ce turbina vine schimbata !!

De estimat as spune ca undeva la maxim 135...deoarece un BKD pleaca foarte putin in fata !!!

Link către comentariu

Inca o serie de poza si termin cu pozele pe sapt asta :) !!! Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult masinuta !!

pict1407f.jpg

pict1422.jpg

pict1421.jpg

pict1413.jpg

pict1419s.jpg

Link către comentariu

Arata bine si culoare se mentine perfect. Inca este cea originala?

Felicitari pentru frane. Nu cer o suspensie acum ca sunt mai brutale peobabil?

Link către comentariu

In mare parte este culoarea originala !!! Dar a trebuit sa revopsesc capota , bara fata , bara spate , haion (deci aproape jumatate de masina) ... Inca arata bine , chiar astazi m-am jucat cu niste polish-uri de la Wolf Chemical si Menzerna si am mai scos din zgarieturi, poate si de aici reusesc sa mai atenuez anii :) !!! Inca arata bine.....

Masina oricum cere o suspensie , chiar si fara frane , dar nu vreau sa comand orice , dupa ce termin cu motorul , cu siguranta voi pune un KW V3 ( aici sa ma ajute si finantele :D )....Franele nu sunt brutale , dar intra foarte progresiv si parca te opresti instant , mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu ele , dar si placutele DS2500 contribuie aici !!!

P.S - am scris in aceelas timp si eu pe topicul tau :D !!

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

Razvan, nota 10 pentru modificari (frane, oglinda dreapta, etc.). Foarte frumoasa masina, arata tot mai bine si e tot mai... potenta :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!