Jump to content

MyGolfVCandyWhite

ionutdrd

Postare recomandată

Masina mea:Golf V 1.9 TDI,77kw,105cp 6 trepte, 4motion,echipare Comfortline plus cateva optionale:Climatronic,Scaune fata incalzite,Senzori de ploaie cu oglinda retrovizoare cu sistem automat antiorbire,Alarma antifurt plus,Faruri Xenon,Coming/Leving home,Volan,schimbator si maneta frana de mana din piele,Privacy glass + ESP care a venit standard cu 4motion.Masina e cumaprata in 2007,pret DDP aprox 22000E.Are 35000 km.Per ansamblu sunt multumit de ea.Mi se pare cam lenesa,consuma destul de mult,in medie cam 9.2 prin Bucuresti.O folosesc 80% in oras,in rest multe drumuri Tg Jiu - Bucuresti,pentru ca sunt student.Regret lipsa comenzilor audio pe volan si a BC+.Ce nu mi place la ea e ca cd playerul(RCD300) citeste mp3 scrise doar cu programe de ars cd uri,rareori mp3 scrise din windows.Pe cand la Octavia II(a prietenei) rcd ul citeste orice fel de cd.Pe viitor ma bate gandul sa schimb playerul cu ceva 1DIN,dar nu stiu de unde sa iau o rama adaptoare originala.Ca modificari pana acum mai nimic,am vopsit bandourile si manerele usilor in culoarea caroseriei pentru ca dadeau tare urat negru pe alb.O sa revin si cu cateva poze.

Link către comentariu

felicitari pt masina si cati mai multi KM!

consuma cam mult..parerea mea..vezi filtrele(ulei.aer)ala de polen nu cred ca afecteaza consumul.asa si rotile sa fie la presiuni egale toate.

asteptam niste poze cu ea!

bafta !

Link către comentariu

9.2 in Bucuresti e ok, nu mi se pare mult, nu stiu de ce ziceti. Cu acelasi motor, am avut consumuri si mai mari, si nu am 4x4. Daca te deranjeaza asa mult poti sa incerci o resoftare, de la o firma cunoscuta, si consumul va scadea, la acelasi stil de mers.

Iar in legatura cu playerul, e pacat sa il schimbi, nu o sa gasesti nimic aftermarket care sa se integreze in bord, iar sa il schimbi doar pt ca nu vrei sa le scrii cu un program pe care il scoti intr-un minut de pe internet, si care iti scrie cd-urile in acelasi timp ca windowsul, chiar nu pot sa inteleg :angry:

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

@vwsiopel: Multumesc de urari. Asa consuma de la inceput. :(Extraurban consuma cam 5,6.Filtrele sunt in regula,le am schimbat la revizie acum 5000 km/4 luni.

@paul_e88:Cred ca o sa vina o resoftare la primavara.Nu sunt multumit de player pentru ca nu mi citeste cd urile multisession indiferent de cum le scriu.o singura data mi a citit un multisession facut cu windows 7 ultimate.Si as vrea ceva cu bluetooth si intrare usb.

Am incercat sa pun niste poze.Sper ca merg.Scuzati calitatea.

dsc00513x.th.jpg dsc00510lf.th.jpg dsc00512w.th.jpg dsc00511wg.th.jpg

dsc00314g.th.jpg dsc00170mu.th.jpg dsc00172p.th.jpg

Modificat de WNS
Foloseşte link-urile embed thumbnails image
Link către comentariu

Imi place masinutza, dar parca ar fi mai ok zic eu cu niste jante mai mari...sa o stapanesti sanatos :ceuameni:

Te rog sa imi zici ce folii ai pe masina si ce transparenta sunt...ca si pe mine ma bate gandu sa imi pun folii.

Link către comentariu

Multumesc de urari!Nu e folie,asa a venit din fabrica,era optiunea Privacy glass.Transparenta 65% parca.As vrea niste jante mai mari,si le as lasa pe astea doar pentru iarna.Din pacate nu prea sunt fonduri.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Mi-am achizitionat si eu un adaptor aux,de pe site ul de unde si au mai achizitinat si alti colegi de pe forum.Trebuie sa-l montez,sper sa reusesc.In curand or sa vina si niste boxe spate.Intre timp 4motion ul isi face treaba bine prin Bucuresti cu zapada asta.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai scriu si eu pe aici.Am montat 2 boxe Alpine pe spate.Nu este o diferenta prea mare,se aude mai clar parca.Am montat si o mufa aux,din aceea care simuleaza o magazie de cd.Se aude foarte bine ,este foarte eficienta.Stie cineva daca se poate face in asa fel incat sa nu mi mai apara pe ecran track nr si cd nr cand comut pe aux?Mi-ar placea sa apara scris aux.Stiu ca suna aiurea dar e deranajnt.Urmeaza resoftare si poate jante.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

foarte frumos golfuletul tau. cati mai mulki km fara incidente. Cum zicea si un coleg mai sus si chiar tu ulterior..ai putea sa schimbi jantele actuale cu altele mai mari,asta in cazul in care exista fonduri, si ai putea sa incerci sa indepartezi de pe haion GOLF si TDI si 4Motion...ar arata mai bine zic eu...bafta!

Link către comentariu

Sunt in plan jantele si resoftarea.Prioritara e cea de-a doua pentru ca e foarte lenesa masina.Poate in vara o sa vina si jante.Referitor la inscriptiile de pe haion,la inceput si mie mi se parea prea incarcat spatele dar m-am obisnuit,acum chiar imi place :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Poze noi cu masina un pic sifonata din pricina unei dame neatente care pana sa ma dau eu jos din masina a si plecat.Ma bate gandul sa pun bara de gt,dar am citit pe forum si trebuie schimbate mai multe.Stie cineva care este diferenta de pret intre o bara de gt si una normala?Am asigurare cu franciza si ma gandesc sa nu ma duca la prea multi bani operatiunea daca aleg bara de gt.De fapt nici nu stiu daca cei de la asigurari ar fi de acord sa mi acopere chetuielile pentru bara fata stock si eu sa pun diferenta.A mai facut cineva asa?E legal?

dsc00604g.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc00605v.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link către comentariu

diferenta la bara propriu-zisa, fara bandouri si grile e foarte mica. diferente apar la grila centrala superioara si nu stiu daca proiectoarele sunt la fel.

Link către comentariu
  • 6 years later...
  • Vizitator a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!