Jump to content

Masinuta mea

Zoly-VW

Postare recomandată

Frumos ...foarte curat..

Imi place ideea cu filtrul sport..ooo si inca foarte mult. Farurile imi plac extrem si masina per ansamblu. Alegerea cu jantele mi se pare ft ok. Sper ca ai scapat de mansonul de pe volan..

adica numai de bine..

ti am lasat si un mesaj pe PM

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zoly-VW

24

• Circoloco

9

• steffan

4

• ~Aurelian~

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Wed - multumesc mult de aprecieri, da e de firma finala , nu stiu excat acum cum se numeste , atat pot sa spun ca e 100% inox .

roli_wrc-mersi mult de aprecieri , in cusul zilei de azi fac un filmuletz si cu filtrul sport .

Am mai facut cateva poze , am dat jos liniutele acelea , intradevar nu isi aveau rostul , mutumesc de sfaturi .

In curand am sa imi cumpar vopsea si imi vopsesc capacelul de la capota :))

Cateva poze :

post-33165-1272617599_thumb.jpg

post-33165-1272617674_thumb.jpg

post-33165-1272617701_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Steffan multumesc de aprecieri :cool:

Am mai facut cate ceva la masina mea , intre timp mi-am revopsit bara din fata era mult prea zgariata si chiar arata urat, profitand de ocazie am vopsit si capacelul de la capota , care a schimbat in totalitate lookol masini :)) .Dupa care am zis sa primeasca masina un clean look sa scap de suportii

de numar , am si scapat de ele si totodata si de acele zgomote urate provocate de ele :beer: .

Circoloco multumesc de ajutorul acordat :icon_thumright:

Si cel mai interesant ce am mai facut am personalizat un pic masina ,cu un sticker :icon_cool: nu am putut sa ma opun tentatiei , e un desen facut de un prieten , pe care am zis ca s-ar potrivi pefect cu caracterul masini :blah: .

Atasez si cateva poze :

post-33165-1273506800_thumb.jpg

post-33165-1273506861_thumb.jpg

post-33165-1273506888_thumb.jpg

post-33165-1273506955_thumb.jpg

post-33165-1273507006_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

E funny un sticker de genul, nu mi se pare ca o incarca in vreun fel. Stalpii de la usi nu ii faci cu autocolant negru mat/lucios? :icon_confused: E foarte ieftin si schimba mult ;)

Link către comentariu

Ce s-a schimbat masina asta de cand am vazut-o eu azi iarna! :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare ,

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic pe aici , dar acum a mai aparut ceva nou si ar trebui sa va prezint si voua , sper sa va placa !

In principiu dupa multe discuti care renteaza mai mult vopsirea ornamentelor sau o folie , am luat deciza sa aplic folie de carbon 3d pe unele parti ale masini !

Dupa 4 zile de lucru am reusit , am pus folie de carbon 3d in interior , pe oglinzi , pe stalpi , si pe grila din fata !Rezultatul este unul superb , sunt foarte multumit cum a iesit , sper sa va placa ! Cu aceasta ocazie vreau sa i multumesc prietenului meu Aurelian08 care ma ajutat la lucare !

Sa vorbeasca pozele :

post-33165-1276765190_thumb.jpg

post-33165-1276765289_thumb.jpg

post-33165-1276765337_thumb.jpg

post-33165-1276765362_thumb.jpg

post-33165-1276765385_thumb.jpg

post-33165-1276765442_thumb.jpg

post-33165-1276765467_thumb.jpg

post-33165-1276765491_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

Arata excelent mai ales ca i-ai pus si pe breloc :biggrin:

Cat te-a dus toata afacerea?

P.S Cam urat piticu ala gras de pe portbagaj :biggrin:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Mersi mult But_NFS, toata afacerea m-a costat 300 de lei , adica am cumparat aprox 1 metru jumate patrat de folie 3d .

Si patru zile de muca :biggrin:

Dracusorul ala gras imi place e chiar nostim , cum vezi si mai sus aveam ceva colorat , dar nu prea mergea,era faina dar nu se potrivea nici cum,asa ca am ales ceva simplu si fain :biggrin:

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

La interior chiar ii superb lucrat , decat insertiile alea de lemn arata mult mai bine chiar mi-ai dat de gandit ca numai suport nici eu mahonul . Dar am o singura obiectie : la suportul de pahare logoul cu vw nu sta bine :)

Link către comentariu

In principiu a iesit bine dar hai sa te enervez cu ce as face eu pentru interior :blah_:. Nu as fi aplicat folia carbon decat pe elementele din consola si aici enumar: capac suport pahare, trimurile laterale, trimul de la clima, capacul de la mufa diagnoza + capac scrumiera iar restul plasticului din jurul schimbatorului l-as fi lasat cum era sau, daca acesta prezenta uzura il vopseam negru mat (eu asa am facut si zici ca e nou). Tot la capitolul consola ar fi fost mai ok daca "desenul" sau striatiile erau puse in acelasi sens (ori catre dreapta, ori catre stanga). Legat de manerele laterale, bine ar fi fost sa imbraci manerul in intregime; atat cel de la sofer cat si cele de pe usile laterale (si partea prinsa de fata usii). Renunta la semnul VW de la suportul pt pahare si incearca sa inlocuiesti presurile ori cu unele OEM ori macar unele potrivite ca e pacat de footrestul ala care se va zgaria. Ai putea sa lasi presurile din material textil si cu putina grija (adica fara sa intrii in masina cu o galeata de noroi, ceea ce oricum nu este cazul) iti vor rezista mult si bine. Eu din cand in cand le bag la masina si sunt noi. Poti incerca si cu cocolino :icon_thumright:

PS: nu te supara :tomato:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!