Jump to content

Masinuta mea

Zoly-VW

Postare recomandată

FVM - multumesc de aprecieri....:)) durmuri si benzina sa fie :unsure:

Steffan -Multumesc mult de aprecieri , am auzit ca din pacate nu ai ajuns pe la Reghin, sper ca ne vedem in curand sa mai povestim una alta :))

Pana atunci .... tot respectul :)

Sapatamana viitoare imi ajung si semnalizarile laterale cu 3 leduri pe fond negru :)

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zoly-VW

24

• Circoloco

9

• steffan

4

• ~Aurelian~

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Desigur , cand treci prin Reghin anunta-ma , si ne vedem :coffee_lol:

in Mures in fiecare joi la 6 se aduna Forumisti mureseni :P

Link către comentariu

Revin cu noutati :

Intre timp am schimbat filtrele + ulei , curatare clapeta acceleratie. Masina a primit si o antenuta . Am scapat de huse :banghead:

Cu acest prilej am facut si o sesiune foto . Multumesc Aurelian pentru ajutorul acordat.

post-33165-1265460551_thumb.jpg

post-33165-1265460623_thumb.jpg

post-33165-1265460667_thumb.jpg

post-33165-1265460706_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

Faina masina si dotata, acelasi motor il am si eu AZD, si trage la greu, te poti baza pe el, la fel insa am avut si eu probleme cu bobinele de inductie. Un sfat: e prea frumos volanul ala cu comenzi, si interiorul masinii ca sa tii husa aia urata pe el. Mult succes ! :rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare , a trecut ceva vreme de cand nu a mai scrs aici .

In sfarsit mult asteptatele semnalizatoare cu led pe fond negru :) , si dupa o lucrare de aproximativ doua zile ...am vopsit carcasa proitoareleor in

negru mat , s-a schimbat lookol masini , ma bucur ca am scapat de cromul ala urat :) :icon_cool:

Urmeaza in weekend sa mai fac ceva la masina ...dar nu dezvalui ....ramane surpriza :) :D

Si cateva poze cu modifaicarile noi :

Salutare , a trecut ceva vreme de cand nu a mai scrs aici .

In sfarsit mult asteptatele semnalizatoare cu led pe fond negru :) , si dupa o lucrare de aproximativ doua zile ...am vopsit carcasa proitoareleor in

negru mat , s-a schimbat lookol masini , ma bucur ca am scapat de cromul ala urat :) :))

Urmeaza in weekend sa mai fac ceva la masina ...dar nu dezvalui ....ramane surpriza :) :blah:

Si cateva poze cu modifaicarile noi :

post-33165-1266336172_thumb.jpg

post-33165-1266336449_thumb.jpg

post-33165-1266336172_thumb.jpg

post-33165-1266336449_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare,

A trecut vremea rea , si rece ....cu aceasta ocazie ...apar jante noi pe masinuta mea .

Cateva poze

post-33165-1267394549_thumb.jpg

post-33165-1267394672_thumb.jpg

post-33165-1267394728_thumb.jpg

post-33165-1267394772_thumb.jpg

post-33165-1267395276_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare!

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris pe aici :) acum e momentul...intre timp masina a mai primit un filtru sport din carbon -Simota

In curand revin cu niste Poze ;)

Un link ....pentru a va face o idee despre ce e vorba :

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

La cat praf si mizerie e la noi pe drumuri, personal nu prea ma impac cu ideea unui astfel de filtru. Asteptam si un filmulet facut de tine :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Frumoasa masina.De unde ai cumparat filtrul si cat te-a costat?

Link către comentariu

sa speram ca nu il montezi chiar asa aproape de motor ... personal is pro filtru sport , daca il cureti cand trebuie nu o sa ai probleme :)

incearca eventual sa il tragi intr-o parte sa ia cat mai putin aer cald de la motor , sau daca faci rost de o chestie dinasta ar fi ideal :

post-35649-1270387637_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am revenit cu ceva poze cu mult asteptata modificare , din pacate videoclip nu am reusit sa fac , dar deocamdata ma mandresc doar cu ce am :)

Infara ca compartimentul motorului arata mult mai bine , filtrele au inbunatatit si capacitatile masini :) , nu a fost pe tester , dar se simte si din pedala , e mai spontana , sare mai bine si dupa 3500 de ture treage mult mai puternic chiar si dupa treapta a treia. Eu sunt multumit de alegerea facuta si nu regret achizitia , merita toti banii la o masina pe benzina .

Pe viitor as dorii sa imi pun toba sport , ce recomandari mi-ati da? Nu vreau chinezarii si tampenii de doi bani , vreau ceva mai serios in jur de vreo 150 -200 de euro . :P

Cateva poze cu filtrele :) :P

post-33165-1271935925_thumb.jpg

post-33165-1271936041_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

Buna tuturor !

Dupa multe saptamani de cautare de evacuare sport , in sfarsit am gasit ceva deosebit si pe placul meu !

Sunt absolut incantat de modul in care se aude , taorce masina ca o pisica , super frumos suna :icon_thumright:

Atasez cateva poze :

In legutara cu ultima poza astept pareri :vaidecapulmeu: am avut ceva zgarieturi foarte urate pe acolo , pana o vopsesc am gasit o soultie interesanta si arata chiar bine .

post-33165-1272557278_thumb.jpg

post-33165-1272557358_thumb.jpg

post-33165-1272557395_thumb.jpg

post-33165-1272557508_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

Foarte frumoasa evacuarea, dar in cazul asta un video face mai mult decat 100 de poze :vaidecapulmeu:. Nu sunt carcotas dar parerea mea este urmatoarea: este un pic prea iesita... capatul tipsurilor ar trebui sa vina la fata cu bandoul, iar decupajul eu l-as fi facut dreptunghiular, in genul spoilerului de V6. Astept filmarea :icon_thumright:

Edit: nu vad rostul dungilor dintre grila si numar... Cauta un spray pe codul culorii tale si vopseste plasticul de la capota. Aia o sa merite. Stiu, si eu am umblat cu ea mult timp asa dar aveam in plan modificarea capotei asa ca nu m-am obosit. Spor in continuare

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

De accord cu Circoloco..zici ca a scris in locul meu,toba bag-o un pic mai in spate..ce-i cu dungile de pe bara? :D

Cred ca ar arata demential cu un bad boy look..bafta!

Link către comentariu

Scuze de :icon_cool: . Cata asemanare But_Fns nu? :))

@ Zoly, prelungirea capotei merita dar daca vreodata te pui sa o faci nu o prelungi foarte mult. Stii cum este, ce-i mult strica/nu da bine. Bafta in continuare :D

Link către comentariu

Hai lasa-ma in pace ca ma enervezi..tot timpu imi iei vorbele din gura :D

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Cam ceva de genul , in ralitate suna si mai fain , dar aparatul nu afost ceva extraordinar de bun .

Dungile le-am dat jos . capacelul il voi vopsi deodata cu bara , nu cred ca voi gasi sprai de cularea masini mele.

Mersi de aprecieri baieti :D

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

Bv, imi place foarte mult cum se aude asa pe loc. O evacuare cel mai bine se aude cand cresc turatiile si sunt convins ca acolo e satisfactia cea mai mare si sunetul si mai frumos :icon_cool:. Imi place modelul ales ( ma repet) si sper sa nu fie deranjanta la drum lung pentru tine si pasageri :D

Link către comentariu

Mersi mult de aprecieri ,suna demential , chiar suna fenomenal de frumos !!

Imi place la nebunie , si la pasageri daca nu le place , pot merge si pe jos :D

In curand mai fac un video si cu filtrul sport , dupa cum am promis.

Link către comentariu

Asa ceva imi intareste dorinta de a avea o masina pe benzina dar mai am o pretentie, sa fie turbo :icon_cool: Cred ca daca masina mea ar fi avut motorizarea 1.8T nu as fi dat-o pentru nimic :D. Am uitat sa te intreb. Ce reprezinta micutul fltru pe care l-am incercuit in imagine?

post-16307-1272561645_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Abia astept sa vi sa dau o tura cu masina :cool: . Din pacate acum sunt prins in mijlocul unor lucrari pe langa casa dar o sa-mi fac ceva timp , mai ales ca pe saptamana viitoare trebuie sa schimb filtrele asa ca ne vom vedea .

Circoloco - din EGR iese un furtunel cu un filtru pe el . Acel filtru s-a schimbat cu acesta care se vede in poza .

Link către comentariu

Circoloco mersi mult de aprecieri inca odata, raspunsul l-a dat Aurelian08 in locul meu ,multumesc si lui de aprecieri :( si ne vedem in curand pentru schimbarea consumabilelor :cool:

Link către comentariu

Nah ca la partea de sunet te-ai rezolvat , nu iti mai trebuie bashi in portbagaj :icon_thumright: ii ceva firma finala? Si eu is de aceasi parere ca ar trebui sa fie la nivel cu prelungirea dar deh nu imi permit sa comentez ca la mine atarna ca la orezari . Ai putea face un video si cu sunetul scos de filtru :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!