Jump to content

Masinuta mea

Zoly-VW

Postare recomandată

Salutare tuturor , am placerea de numara printre fericitii posesori de VW :P si fiind membru al acestui forum superb , e timpul va prezint masina mea :

VW Bora berlina

Motor : 1.6 16V 105 cp

Anul fabricatiei : 2002 , Euro 4

Dotari :

- 4 geamuri elecrice

- oglinzi electrice,incalzite,heliomate

- ESP,ABS,EPC,ASR

- 6 airbag

- cass original Vw Gamma + Cd Charger cu 6 CD-uri

- cotiera fata

- Scaune incalzite

- volan reglabil

- comenzi pe volan

- climatronic

- suport pahare fata spate

- pilot automat

Modificari aduse :

Alarma viper

Jante aliaj DBW pe 16

Folie omologata fata spate Lummar

Proiectoare de ceata

Faruri angel eyes + Xenon pe faza scurta ...pe lunga inca ramane cu semnul intrebari ?! :P

Leduri interior si la Nr de imatriculare

Huse scaune care nu prea se asorteaza cu interiorul :Driver: dar o prefer pentru a mentine in stare cat mai buna iteriorul masinii

Covorase

Suspensie cu gaz pe fata

Planuri de viitor : Schimbarea grilei fata cu una fara semn , toba sport sau doar tipsurile inca nu sunt hotarat ,suspensie cu gaz pe spate, iluminare deschidere usi .

Masina eu am adus-o personal din germania anul trecut in februarie , am cuparat-o la 137.000 km aprox sper ca sunt reali ...dupa spusele celor de la reprezentanta VW sunt reali :)

Probleme aparute de cand o am a fost schimbrea compresorului la clima care mi se bloca , cureaua de la clima si bobina de inductie

In rest stiti strictul necesar schimbat ...distributie ,ulei filtre .

post-33165-1262254274_thumb.jpg

post-33165-1262254499_thumb.jpg

post-33165-1262254573_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zoly-VW

24

• Circoloco

9

• steffan

4

• ~Aurelian~

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fiind din acelasi oras , chiar aseara ne-am cunoscut si am vazut masina . Ce sa zic ? Arata superb , suna bine , ai investit mult sa arate asa si abia astept sa vedem cum va arata cu leduri in deschiderea interioara a portierei . Sa ai grija de ea si multi km fara probleme .

Link către comentariu

Salutare ,

Revin cu cateva poze mai noute cu schimbari facute pe parcursul timpului .

Aurelian08 iti multumesc mult de aprecieri si de ajutorul acordat , astept si eu cu nerabdare sa vedem ce va iesi din acele iluminari la deschiderea usi :) :biggrin:

post-33165-1262364837_thumb.jpg

post-33165-1262364851_thumb.jpg

post-33165-1262364864_thumb.jpg

post-33165-1262364880_thumb.jpg

post-33165-1262364890_thumb.jpg

Link către comentariu

E frumusica. Sa o conduci cu placere! :ceuameni:

PS: poate postezi si poze mai mari :)

Link către comentariu

imi place la nebunie culoarea:X:X

sa o conduci fara probleme!!!

Link către comentariu

Saluatare din nou !

Steffan multumesc de aprecieri ...ma voi stradui la urmatoarele poze sa fie mai marisoare :D

GeFoce90 multumesc de aprecieri...si mie cel mai mult culoare imi place asta fiind motivul principal de ce am ales-o :(

La lista modificarilor pot sa mai adaug si Scut de motor original Vw Bora :) care zic eu ca a fost un necesar pe drumurile noastre :)

Revin in curand cu poze mai noi :)

Link către comentariu

Superba masina!!! Sa ai parte de ea, multi km fara incidente!!!

Un vecin de-al meu are o bora exact ca a ta (culoare, 2001 parca), dar a ta are mult mai multe optinale.

Foarte frumoase borele dar a ta in special (culoarea este deosebita).

O prind bine jantele 'cu bordura"...chiar imi place! :offtopic:

Link către comentariu

Imi place culoarea... :icon_thumright:. Pune poze si cu modificarile care nu apar in poze. Te felicit ca ai renuntat la benzile de leduri din bara !

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.

Culoarea o face mult mai speciala... si cred ca si mai potrivita pentru mizeria din tara noastra. Banuiesc ca nu e o culoare pretentioasa la praful din Romania. :D

Link către comentariu

Salutare!!

A aparut inca ceva nou la maninuta ...si anume ilumanare la deschiderea portierelor in iterior lu leduri rosii .

Cu aceasta ocazie doresc sa i multumesc mult lui aurelian08 pentru ajutorul si sprijinul acordat :wub:

Spre sfarsitul saptamanii vin cu ceva poze mai noute :)

Link către comentariu

Interesanta culoarea, mai rar pe Bora. Volanul asa a fost din fabrica? vad ca nu ai computer de bord mare sau navigatie (din cate stiu la acestea au fost cu comenzi pe volan), jantele imi plac in special :wub:

Bafta la modificari!

Modificat de Kicker
Link către comentariu

kicker In primul rand multumesc de aprecieri :icon_santa:

Intradevar aveam compiuter de bord mare in ea , dar mi s-a stricat folia :D si bordul a devenit ireparabil :(

Si am ales un alt model din simplul motiv ca unul nou cu compiuter bord mare ma costa peste 1000 de Euro nou , si asa am renuntat la ideea respectiva :(

Nu consider o necesitate asta :( sunt lucruri mai importante pe masina unde sa investim dupa parerea mea , decacat in asta .

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos si fara probleme. Am mers cu o masina la fel ca a ta, pot sa spun ca este incredibila, confort, stabilitate, tot, dasta am ales tot vw. Felicitari pt alegerea facuta.

Link către comentariu

Se vede ca este o masina ingrijita. Sa o conduci cu placere, chiar daca drumurile nu sunt din aceeasi categorie.

Asteptam poze cu noua modificare..si am obs. ceva fata de primele poze: proiectoare. AI renuntat la ledurile alea pentru proiectoare, sau chiar simteai nevoia?

Numai bine!

Link către comentariu

Vw roby Multumesc de aprecieri !

Buna observatie , da itradevar am renuntat la leduri deoarece erau cam slabute si calitativ si ca aspect , proiectoarele din bara consider ca arata mult mai bine ,

nu simteam nevoia de a le schimba dar acum ma bucur mult si nu regret alegerea facuta deoarece arata mai bine si in plus imi ofera lumina exceptionala in conditii defavorabile meteo :icon_santa: .

Link către comentariu

Felicitari pentru masina ! Culoarea este interesanta si ceva mai rara :icon_cool:.

Te mai asteptam pe la intalnirile noastre :rolleyes:

Link către comentariu

1. Scoate husa aia de pe volan, arata oribil. 80% din forum viseazala volan cu comenzi si tu il imbraci in husa aia urata.

2. Pune niste presuri originale de cauciuc, gasesti la 100 lei set de 4 presuri la reprezentanta. O sa aiba o alta aura interiorul tau cu ele.

3. Husele de pe scaune sunt bune doar daca ti se murdareste des tapiteria. In rest nu le vad rostul, tapiteria originala e mult mai frumoasa, daca tot o ai de ce sa nu o folosesti nu?

4. Car kitul acela pun pariu ca nu il mai folosesti, ai putea sa il dai jos sa nu se mai lovesca toti pasageri cu genunchiu de el.

5. Jantele parca sunt din alt film, sunt mult prea iesite in afara parerea mea.

6. Literele BORA de pe portbagaj sunt puse aiurea.

In rest masina arata foarte bine si e foarte dotata, ti-am enumerat mai sus ce as schimba eu la ea. Numa bine!

Modificat de Eto
Link către comentariu

Salutare ,

Shimano Multumesc de aprecieri , mi-a facut placere sa cunosc forumisti mureseni cu aceasta ocazie salutari tuturor .

Eto , volnick1986 Multumesc de aprecieri si de idei , itradevar sunt unele lucruri care ma deranjeaza si pe mine ...pe parcurs voi incerca sa imbunatatesc lookul masinii . Va multumesc inca odata de idei ....orice idee e bine venita !!Primul pas va fii schimbarea huselor :) cu ceva mai simplu si mai practic .

Intre timp masinuta mea a mai primit cate ceva , Grila sport fara semn , inca nu finalzita lucrarea , urmeaza mici retusuri pe acolo .

Sapatmana asta va mai primi un cd player VW. Semnalizare laterala cu leduri :) si plafoniera W8 , cu astea in curand ceva poze, desigur dupa montare.

Acum doar cu grila :) aaaa.. si farurile ..cu care am nu am postat nici o poza :( rusine mie :vaidecapulmeu: ...in curand poze ceva mai calitative :)

Imi cer scuze de calitatea pozelor . Pozele au fost facute seara chiar dupa montare cu ajutorul pritenului meu Aurelian08, cariua i multumesc mult de ajutorul si sprijinul acordat .

post-33165-1264100188_thumb.jpg

post-33165-1264100198_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare ,

Intre timp ...masina a mai primit una alta ..si dupa cum am promis ceva poze :vaidecapulmeu:

Sper sa va placa ...a primit masinuta Plafoniera W8 , Pedale TT , CD player VW , am scapat de scrisul BORA , si in locul ei apare ...VWFORUM :frigbaitata: :icon_thumright:

post-33165-1264957619_thumb.jpg

post-33165-1264957768_thumb.jpg

post-33165-1264957844_thumb.jpg

post-33165-1264957897_thumb.jpg

post-33165-1264958057_thumb.jpg

post-33165-1264958094_thumb.jpg

post-33165-1264958134_thumb.jpg

post-33165-1264958182_thumb.jpg

post-33165-1264958223_thumb.jpg

post-33165-1264958278_thumb.jpg

post-33165-1264958334_thumb.jpg

Modificat de Zoly-VW
Link către comentariu

Faina masina , mai ales dupa ce am iesit de la spalatorie :vaidecapulmeu: . Ma bucur ca am reusit sa facem aceste schimbari chiar daca la unele mi-am rupt degetele :icon_thumright: .

Apropo , mi-ai cerut voie sa faci poze in fata casei mele :frigbaitata: .

Link către comentariu

Multumesc mult Aurelian08 ,iti multumesc enorm pentru ajutorul acordat ...si eu ma bucur ca am reusit sa rezolvam toate astea , pentru pedale si plafoniera ...in speciall ...:unsure: multumesc mult Domnuuu , stii ca noi suntem meseriasi la toate :)) ...mai ales tu :)) eu mai putin

Multumesc pentru tot!!!!

Link către comentariu

Frumoasa masina , in special culoare , si la mine in oras este una aceasi culoare si arata foarte bine , cat mai multi km

Link către comentariu

Frumoase modificari. Felicitari! Nota 10. Nu am reusit sa vin la Reghin weekendul acesta, insa joi saptamana viitoare ma intorc in tara si cand ajung la Aurelian pentru leduri(probabil sambata), sper sa ne vedem sa pot admira masina pe viu.

Toata stima.

Modificat de steffan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!