Jump to content

VENTO 1,9 TDI GL EUROPE

g.mar.

Postare recomandată

• 4 months later...

este un radiocasetofon ce echipeaza VW Golf 4 si probabil si alte modele VAG di perioada respectiva. Are doar posibilitatea conectarii cu magazie de CD-uti. Este f fiabil . Sunt f multumit de el. Si unde punem ca m-a costat o avere: 5 euro, la nemti, si am primit si eticheta cu codul.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am si eu o intrebare poate imi da cineva un sfat . Am un vento 1.9 tdi dar nu fuge mai mult de 120km/h ! motorul ar mai vrea dar pare limitat ceva de genu . Precizez ca pana la 120' face ceva ..... nu are vlaga in el deloc . Sa fie din calculator ? Se potriveste unu de pe alt 1.9 tdi ? sunt pe cod ?

Link către comentariu

:offtopic: Ai postat deja pe 4 topic-uri si gresit . NU mi-o lua in nume de rau , foloseste umpic search'u ca deaia ii pus acolo . Nu stiu daca e indicat sa postezi in arie total diferita de cea tehnica de 4 ori aceasi problema (avand in vedere ca e INTERZISA DISCUTIA TEHNICA IN ACEASTA ARIE) . Am vazut ca esti nou dar pentru asta ai umpic de rabdare si cauta si tu ............. :) .

PS : Cauta pe aici :) . Aici e aria tehnica pentru Golf 3 si Vento .

Modificat de C_r_i_s_t_i
Link către comentariu
  • 2 years later...

il las din materialul asta, doar ca la primavara sa il mai ajustez pe unde s-a cutat

Modificat de g.mar.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!