Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

Mabial nu o sa fie chiar asa de jos dar eu zic ca o sa fie o mica schimbare.

Deoarece aseara a indeplinit un frumos numar de km, astazi a primit o spalare :blah_:

post-60607-0-91122100-1297187242_thumb.j

post-60607-0-86174400-1297187259_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

... dar ce sa faci fiecare are cate o pasiune nu?

Asa e...stiu ce inseamna sa fii pasionat de ceva. Am cheltuit pe foto mai mult decat am bagat in masina in 2 ani si ceva. Atata vreme cat asta conteaza pentru tine, da-i inainte !

PS : E tinerica, mai ai vreo 75k pana ma ajungi :))

Link către comentariu

Noi sa fim sanatosi ca avem timp sa le facem pe toate. sper ca pe viitor sa imi iau si eu un canon 40D :blah_:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai mult de o luna nu am auzit nimic despre FOC. Ce mai face masina? Ai reusit pana la urma sa schimbi luminiile de bord? Astept ceva noutati... :rolleyes:

Link către comentariu

Deocamdata asteapta sa vina vacanta de primavara sa ma ocup putin de ea ca acuma sunt tot prins cu facultatea.

Am dat comanda de firul luminescent si astept sa vina ca sa termin si aeroterma.

Am cumparat o garnitura capac culbutori si astept sa vorbesc cu un baiat sa mai cumpar niste plastice din interior deoarece proprietarul dinaintea mea a avut grija sa le rupa.

In vacanta am de munca:

-De montat suspensia;

-De schimbat garnitura;

-De pus jantele de vara;

-De pus prelungirea de VR6;

-De facut aeroterma;

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am nevoie de ajutorul vostru. Am gasit farurile astea si sunt cam indecis. Mentionez ca nu au angel-eyes.

post-60607-0-06019100-1301004063_thumb.j

Link către comentariu

Salut ovi, parerea mea e ca arata bine, plus ca-s cu lupe ,daca mai au si un pret ok... ,eu vad a fi un plus ca nu au angel-eyes...

Bafta! :icon_thumright:

Link către comentariu

Daca ar fi pe fund negru ar fi fost pericol, dar si cu astea zic eu ca ar da foarte bine. depinde de starea lor si de pret. Asa ai putea lega semnalizarile in ele si sa astupi pe cele din bara :)

Link către comentariu

La asta m-am gandit si eu cu semnalizarea. Am vorbit cu vanzatorul, o sa mai clarificam deseara niste chestii si vom vedea. Daca le vopsesc interiorul negru

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Salut. Modelul asta le am luat si eu de la colegul FRN, ale mele sunt cu angel eyes. Vreau sa ti spun ca dau destul de bine, pretul a fost de 600 ron. Sa stii ca merita, dar neaparat trebuie xenon si asta vreau sa fac in viitorul apropiat. Eu stiam ca numai IN PRO face modelul asta, dar pe site nu am vazut modelul fara angel eyes. Multa bafta si km cat incape.

Link către comentariu

Mersi john. Eu am instalatie de xenon pe farurile originale si va venii mutata pe asta. Si astea tot in.pro sunt. Esti multumit de cum lumineaza?

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Vreau sa ti spun ca se vad bine si fara xenon, dar neaparat trebuie sa ti montezi xenon ul. Multa bafta.

Link către comentariu

Mie nu-mi plac ..le-am vazut pe un G5 gti ..si crom nu-mi plac deloc.Suportul de lupa strica tot farul ,e urat.Daca te hotarasti sa le cumperi fa-le interiorul negru si atunci cred ca o sa arate mult mai bine,parerea mea !

Link către comentariu

450 de ron erau dar din pacate a fost altu mai rapid ca mine. Asta e

Link către comentariu

Exact mai gasesc eu ocazii. A fost si omul neserios ba ca le are ba ca nu le are, nici el nu stia:))

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Mai vin si eu cu cateva update-uri.

-Schimbat flanse si rulmenti;

-schimbat placute frana;

-Montat lamela lipsa de la pragul de pe stanga. Multumiri lu cryk.

Si in sfarsit montat astea:

post-60607-0-55925600-1303409642_thumb.j

Link către comentariu

Pun o poza facuta la repezeala. Sper ca sa revin zilele astea cu unele pe lumina

post-60607-0-66031700-1303428257_thumb.j

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Am revenit cu poze proaspete. Mai trebuie lasata putin de fund da voi vedea eu pe viitor ce va fi. Momentan imi place cum arata.

Va urez paste fericit!

P1060895.jpg

P1060889.jpg

P1060885.jpg

P1060873.jpg

P1060881.jpg

P1060870.jpg

P1060867.jpg

P1060888.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!