Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

am urmarit ce ai facut tu la GT-ul tau!!!e bine ca ai vointa!arata bine pana acum!!

cam acelasi lucru lam facut si eu la al meu cu leduri si nebunii!

Un singur lucru nu il inteleg: amandoi avem aceeasi motorizare 1.781cm3 dar tu ai 90cp si eu 75cp!daca imi poti trimte cateva poze cu motorul tau si daca poate cineva sa imi explice de unde diferenta de 15cp pe motoare cu aceeasi capacitate cilindirca miar fii de mare ajutor!!In concluzie: ce difera de unu are 75 si unu 90 cp???

cata_bau_88....pentru poze si detalii

Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el!!!!

Link către comentariu
  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

- Sunt doua motoare de aceeasi capacitate cilindrica insa difera ca si cod(tip) si ca si alimentare...mai multe. De acolo diferenta de putere.

Link către comentariu

Mersi bau, vointa sa stii ca e foarte multa dar ma limiteaza portofelu.

Referitor la intrebarea ta ti-a raspuns pmg-u. Eu am motorul 1.8 ADZ de 90, acuma nu stiu daca astea de 90 s-au pus doar pe gt-uri sau si pe alte nivele de echipare.

Ca tot vine primavara si trebuie sa montez odata si odata arcurile din debara, azi am comandat amortizoarele pe fata si semnalizari laterale pe led

post-60607-0-77545400-1294529745_thumb.j

post-60607-0-31470900-1294529835_thumb.j

Link către comentariu

Ca sa te lamuresc, s-au pus ADZ si ABS de 90 cp pe mai multe niveluri de echipare. Al meu de exemplu e GL.

Link către comentariu

Tot nu am inteles....Eu vorbesc despre Golf 3 cu motor de 1,781cm3(sau motor de 1.8 cum il stie lumea)!

Eu am modelul de motor AAM/ANN care se gaseste pe orice fel de Golf 3 si are 75 de cai putere dar mai sunt 3 modele de motor de 1,781cm3 de 90 de cai putere cu denumirile : ABS,ADZ si AAC!Tin sa informez ca nu influenteza echiparea sau optiunile masinii puterea motorului!Pot sa am motor de 1.8 si 90cp pe un Mk3 care nu are din fabrica aceste optiuni: ABS,AC,servodirectie,AIR BAG-uri etc.Eu doar incerc sa aflu exact ce da cei 15 cai putere in plus pe acele motoare de 90cp!

Link către comentariu

post-60607-0-63853700-1295014216_thumb.j

Pana vin amortizoarele si semnalele am mai cumparat ceva. Acuma sper sa reziste ceva timp pe masina

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Salut Ovidiu. Arata foarte bine masina, si se aude la fel de bine :) Hai cu pozele sa vedem ce ai facut la interior :) Cat despre capacele, e ca si cum leai oferi cuiva:) Pentru ca sti bine ca nu o sa stea mult timp pe masina :)

Bafta

Link către comentariu

Mersi. M-am gandit si eu la capacele dar cine stie poate am noroc. O sa fac poze la interior cand ajung acasa dar mai am de facut ventilatia deoarece imi trebuie un inel de pexiglas pentru cercul din mijloc sa fie lumina uniforma

Link către comentariu

Am primit saptamana asta amortizoarele si semnalizarile, sper cand vine caldura sa le montez.

Cu semnalele sunt cam indecis nu prea imi plac si cred ca o sa le scot la vanzare. Eu am semnale smoked din fabrica pe ea si sincer am impresia ca dau mult mai bine alea.

post-60607-0-04173200-1295720279_thumb.j

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Pana mai primesc pareri despre semnalizarile pun si o poza cu bordul deoarece eram dator. Mai am de facut aeroterma dar ma gandesc sa cumpar un fir luminescent ca sa nu ma mai chinui cu asezarea ledurilor.

post-60607-0-81119400-1295777266_thumb.j

post-60607-0-18382400-1295777335_thumb.j

post-60607-0-66439800-1295777386_thumb.j

post-60607-0-73033300-1295777410_thumb.j

Link către comentariu

Ai facut foarte fain bordul, imi place foarte mult cum arata. Cat despre semnalizare, eu zic sa ramai la OEM, mai bine sa vinzi cele cumparate, dar asta este parerea mea. Bafta in continuare! ;)

Link către comentariu

OEM zic si eu ,dar ar mai fi o incercare.Fa-le tu pe cele cu led fumuri si vezi cum dau.Daca nu-ti plac,le cureti cu acetona si le pui la vanzare.

Link către comentariu

Mersi baieti. Cu semnalizarile ramane sa vina caldura sa vad cum dau, daca nu le marit :rolleyes:

Link către comentariu

Pana vine caldura, in sfarsit mi-am luat si eu niste difuzoare. Nu am mare pretentii la ele, dar sper sa se auda mai bine decat cele doua dif-uri no name ce le am in usile din fata

post-60607-0-11534400-1296217654_thumb.j

Link către comentariu

Asa sper si eu. de 16,5 scrie pe ele iar tweeter-ul nu mai tin minte oricum ala il voi pune in locul celor din bord

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Au fost montate difuzoarele dar trebuie sa fac cumva sa folosesc protectiile originale deoarece cele cu care au venit sunt oribile. Pot sa spun ca se aude foarte bine, ar trebuii antifonate usile dar eu ma multumesc si cu atat.

P.S: M-am hotarat si am pus semnalizarile la vanzare. Voi revenii cu niste poze cand vine caldura si pun iara jantele pe ea ca acuma e urata rau

Link către comentariu

Sa pun si o poza cu suspensia. Abia astept sa vina caldura

post-60607-0-84053500-1297101314_thumb.j

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Bine ca ai timp si mai ales cascaval ca sa avansezi. Si eu astept sa se dezmorteasca putin sa continui si eu o gramada de lucruri incepute si neterminate... Good job !

Link către comentariu

Gti sa stii ca ma abtin de la multe ca sa ii iau cate ceva dar ce sa faci fiecare are cate o pasiune nu? Iar cu timpul mai am noroc cu tatal meu care atunci cand eu sunt la facultate la timisoara il mai trimit pe el sa monteze ce cumpar eu :lol:

Link către comentariu

Asa da !!!!!icon_thumright.gif Uite ca nu a trecut mult timp de cand ai zis ''mai e pana sa ajunga asa jos'' .Aprob ce spune Dreamer,buna alegerea raportata la calitate /pret.Am avut si eu pe passat .Feliciteishan :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!