Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

ms byz. pai eu nu le-am mai reglat deoarece nu am miscat oglinda si nici nu am umblat la reglaj, iar dupa ce le-am pus pe masina, am facut o proba la zid si bateau la fel

Link către comentariu
  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Contrastul dintre becul de pozitie incandescent si xenon .... priceless.. Cate grade kelvin au xenoanele ?

Succes pe mai departe !

Link către comentariu

mersi tracto. si mie imi place cum dau asa dar intr-un final o sa le schimb cu leduri. xenoanele sunt de 6000k mai sus nu recomand ca nu mai vezi nimic. succes si tie cu masinutele

Link către comentariu

deoarece in spate sub stop am putin vopseaua umflata vreau pe weekend sa ma apuc sa curat rugina si sa retusez. sa mai tina 1-2 ani pana cand voi face o vopsire integrala. am cumparat azi toate cele. o intrebare as avea insa eu am cumparat chit de fibra de la sinto cutia verde, insa cineva mi-a zis ca cica acest chit e mai greu de prelucrat deci ar trebuii si niste chit de finisaj. magazinul de unde am cumparat chitul avea din asta de fibra si inca o cutie de la aceeasi firma dar rosie ( o sa atasez poze).

Intrebarea mea este cea rosie este pentru finisaj?

post-60607-1279122194_thumb.jpg

post-60607-1279122204_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa-mi zici si mie cam cat te-a dus afacerea ca si eu am flori de rugina tot pe la stopuri pe-acolo...si la hayon.

Link către comentariu

pai ar fi asa:

-spray grund-25

-spray negru-24

-lac-19

-chit de fibra-10

-smirghel diferite granulatii-10

-chit finisaj 10

pe luni o sa revin si cu poze

Link către comentariu

Brici,spor la treaba...sper sa ma apuc si eu curand de Batrana Doamna :))

Link către comentariu

gata s-a rezolvat si cu infloriturile de la stopu de pe stanga.

Ca tot am fost la tara si am zis sa ma ocup putin de masina, am curatat interioru si am vopsit etrierii rosii. Aveam in plan sa fac si proiectoarele negre dar din pacate le-am amanat pe altadata.

O sa pun si cateva poze, scuzati mizeria de pe exterior dar daca am zis ca lucrez la masina nu are rost sa o spal. zilele astea ii trag un clean exterior si niste poze.

p1060227.jpg

p1060239.jpg

P1060256.jpg

post-60607-1279732086_thumb.jpg

post-60607-1279732239_thumb.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

mai pun si eu o poza cu pozitiile si o poza seara la racoare.

p1060304xe.jpg

p1060290b.jpg

Link către comentariu

Astazi am facut si proiectoarele. Pana voi schimba distributia am timp sa ma gandesc daca infoliez ochii de pisica si semnalizarile sau cumpar unele fumurii

p1060351.th.jpg

p1060353.th.jpg

p1060355r.th.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Parerea mea e ca le poti infolia si arata la fel de bine ca si cele fumurii.

Link către comentariu

da mabial pai pana la urma o sa le infoliez.

Vreau si eu sa cumpar rulmentii de alternator sa ii schimb si rola. stie care ce fel de rulmenti sa iau? sau ce coduri au? precizez ca am alternator valeo de 90A

Link către comentariu

Ieri am apucat sa schimb distributia, pun si niste preturi poate ajuta pe cineva:

-curea distributie contitech:70 ron

-rola ina:60 ron

-semering ax cu came: 15 ron

Cu modificarile stau mai prost deoarece vreau sa ii fac o revizie completa

post-60607-1281197553_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai pun si eu cateva poze cu masina dupa o curatenie mai generala asa, ca si asa nu am mai pus poze demult:-P.

Urmeaza schimbul de ulei+toate filtrele si amortizoarele sport pe fata pentru ca actualele au inceput sa curga, cu ocazia asta pun si arcurile sport care le am in debara de juma de an

post-60607-1281875930_thumb.jpg

post-60607-1281876204_thumb.jpg

post-60607-1281876405_thumb.jpg

post-60607-1281876474_thumb.jpg

post-60607-1281876758_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata brici masina,o sa fie un pic aiurea cu jantele si arcurile sport,dar pana te obisnuiesti :(

Link către comentariu

Esti pe drumu' bun cu masina.Pune'i suspensie sport...ca o sa'i schimbe total aspectu' si tinuta de drum...ce nu imi place ii partea cu folia...ori pui si pe fata...ori o dai toata jos,cel putin pt mine, pare 'incompleta'

Link către comentariu

Salut Ovidiu. Hai ca arata foarte bine masina. lasata jos o sa arate si mai bine.incearca sa faci rost de centrele de la jante.si fac bine prima data sa pui motorul la punct.

Bafta

Link către comentariu
Arata brici masina,o sa fie un pic aiurea cu jantele si arcurile sport,dar pana te obisnuiesti :)

Mersi da asa imi spune toata lumea dar pana la urma ma obisnuiesc eu, oricum pe spate am arcurile montate demult pe amortizoarele stock si nu am nici o problema

Esti pe drumu' bun cu masina.Pune'i suspensie sport...ca o sa'i schimbe total aspectu' si tinuta de drum...ce nu imi place ii partea cu folia...ori pui si pe fata...ori o dai toata jos,cel putin pt mine, pare 'incompleta'

Mersi Calyn. Adevaru e ca m-am grabit cu folia si na pe fata nu pot sa pun ca stau astia toata ziua in oras, iar ca sa o dau pe toata jos nu prea imi vine. Poate pe viitor.

Salut Ovidiu. Hai ca arata foarte bine masina. lasata jos o sa arate si mai bine.incearca sa faci rost de centrele de la jante.si fac bine prima data sa pui motorul la punct.

Bafta

Mersi Nebunul. Pana vor venii si amortizoarele mai dureaza putin sunt altele putin mai importante dar sper pana in primavara sa vina. La jante, asa e modelul lor nu vine nici un capac peste. Au unele mici cu un scorpion atat.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

in sfarsit reusii sa fac si eu semnalizariile si ochii de pisica.

saptamana asta astept sa ii fac schimbu de ulei incet incet termin si cu revizia

post-60607-1283693355_thumb.jpg

Link către comentariu

Mersi baieti. Astazi am primit uleiul, multumesc pe aceasta cale colegului adilau. urmeaza amortizoarele sper cat mai repede.

P.S: de plictiseala m-am jucat cu o poza

post-60607-1284121790_thumb.jpg

post-60607-1284121922_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!