Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

arata foarte bine masina :) s-o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme! :blah:

Link către comentariu
  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am si eu solutia de la sonax din iarna,inca nu am aplicat-o ,eram curios sa vad ce iasa .Din ce vad in poze e foarte ok,adica masina are un luciu frumos.Te rog sa imi spui cum ai aplicat pasta si cat ai folosit din ea?vreeau sa ma apuc si eu ,sa tina vremea cu mine.Multumesc si felicitari pentru masina ,e tot mai frumoasa :blah:

Link către comentariu

Multumesc andrei xp si pe tine sa te duca leonu cat mai mult

Mabial e ok solutia, da luciu dar sa nu crezi ca scoate zgarieturi sau ceva de genu. pentru asta cred ca e mai buna pasta abraziva.

Am folosit niste carpe din bumbac pe una din ele am pus solutie si intindeam pe masina, pe masura ce se usca se albeste. dupa ce am dat toata masina cu solutie am luat o carpa curata si am inceput sa lustruiesc.

Din ce am auzit de la prieteni o sa tina vreo 2 spalari. Am folosit foarte putin din tub imi ajunge cred sa fac toata masina dupa fiecare spalare vreo juma de an

Link către comentariu

Salut Ovidiu :icon_thumright: arata foarte bine GT-ul :( Incet, incet il pui cum vrei tu :P Buza ia schimbat mult aspectul :) mai iti trebuie piesa la praguri :) Un pic mai jos si gata :)

Bafta

Link către comentariu

ms nebunul pe zi ce trece imi place tot mai mult.

astept sa vina vara sa pun odata arcurile alea pe fata sa vad cum dau, si sa iau si pragu cu totu ca nu da nimeni doar lamela aceea

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

in timp ce azi cica invatam pentru sesiune :) mi-a venit in cap o treaba. In spate sub stop pe stanga mi-a inflorit vopseaua si ma gandesc ca daca o las asa ar putea sa se agraveze. ce as putea face provizoriu? eu ma gandeam sa dau cu smirghel sa iau vopseaua si rugina si dupa sa chituiesc si sa vopsesc acea portiune.

Imi poate spune cineva care ar fi pasii?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

asta seara am facut si farurile negre si am montat becurile de xenon in ele. maine dimineata la prima ora vin montate pe masina ca nu mai pot de nerabdare .

Mie unu imi place la nebunie cum iesira si pot sa spun ca la ce frica mi-a fost mie ca se desfac greu imediat le dadui putin cu suflanta si se desfacura foarte usor.

Iar pentru vopsire folosii o pensula de pe la desen de prin clasa a 10-a, cine se gandea ca imi prinde asa bine

p1060049j.jpg

p1060050.jpg

post-60607-1277503841_thumb.jpg

post-60607-1277503999_thumb.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Eu am vopsit si plasticul din spatele oglinzilor. Daca nu le-ai lipit inca, poti face si tu asta.

Bafta

Link către comentariu

Au iesit chiar frumoase,hai cu poza cu ele pe masina!!! bafta in continuare cu masina si cati mai mullti km fara incidente

Link către comentariu

ms golftrei.

Taz dupa ce le-am lipit mi-am adus aminte de marginea aia da nu e problema ca imi place cum se vad si asa.

P.S: cred ca azi am avut parte de cea mai ciudata intamplare m-am dus la masina si am deschis capota ca sa pun farurile ce credeti ca am gasit ditamai motanu dormea pe motor

p1060057d.jpg

p1060060.jpg

p1060061.jpg

p1060069k.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine+xenonul...e tot ce-i trebuia :)

Link către comentariu

ms mabial. urmeaza in cel mai scurt timp si proiectoarele

p1060097o.jpg

Link către comentariu

Numa` sa nu mergi cu ele aprinse noaptea , cum fac toti cocalarii (nu fac decat sa deranjeze ceilalti participanti din trafic). Altfel, buna treaba ai facut cu farurile ! :beerchug:

Link către comentariu

daca ma crezi de cand le-am luat le-am aprins doar odata de proba sa vad daca merg. nu ma intereseaza decat aspectu lor sa fie negre si o sa foliez semnalizarile si patratu acela dintre ele. ms de aprecieri :)

Link către comentariu

Ovidiu am o intrebare la tine......ma bate si pe mine gandul sa imi montez xenon si ma gandesc ca daca nu am lupa lumina prin farurile originale o sa bata peste tot....poti sa-mi spui daca noaptea este deranjant pentru ceilalti participanti la trafic?Ai primit flashuri sau mai stiu eu ce?Imi place masinuta ta si sa incerci sa o pastrezi cat mai clean.Bafta!

P.S. Imi plac cum au iesit farurile ;)

Modificat de robert28
Link către comentariu

salut. In primu rand ma bucur ca iti plac farurile si da intradevar incerc sa o pastrez cat mai clean si originala cu mici atentii. In legatura cu xenonul eu am m-ai avut si pe vechiul cielo si la fel ca si acum am reglat farurile mai jos decat normal astfel nederanjand pe nimeni in trafic si neprimind nici un flash. daca e sa deranjeze pe cineva mai pot sa le las din reglajul electric al farurilor

Link către comentariu

frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si cati mai multi KM.

Am si eu cateva intrebari daca nu te deranjeaza:

1.de unde ai luat pistolu ala cu aer cald?

2.cu ce ai relipit farurile?tot cu masticul lor sau cu silicon/alceva...?

3.cat a durat? :blah_: eu am niste faruri cu look de g4 si vreau sa le pun lupe,adica le am dar nu am inca curajul sa le dezlipesc :( ca nu vreau sa le lipesc cu silicon.

bafta si mersi mult.

Link către comentariu

Frumoasa masina ..felicitari...sa o conduci cu placere si fara incidente

Link către comentariu
frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si cati mai multi KM.

Am si eu cateva intrebari daca nu te deranjeaza:

1.de unde ai luat pistolu ala cu aer cald?

2.cu ce ai relipit farurile?tot cu masticul lor sau cu silicon/alceva...?

3.cat a durat? :)) eu am niste faruri cu look de g4 si vreau sa le pun lupe,adica le am dar nu am inca curajul sa le dezlipesc :)) ca nu vreau sa le lipesc cu silicon.

bafta si mersi mult.

Mersi criss. referitor la intrebarile tale:

1. Pistolu l-am cumparat din bricostore la pretu de 40 de lei si l-am folosit pe treapta 1 el avand 2 trepte de viteze.

2. Farurile le-am lipit cu silicon universal negru. cineva mi-a spus ca el a folosit masticu lor original dar eu am preferat sa il curat pe ala si sa pun silicon.

3. In principiu vreo 2-3 ore tinand cont ca a fost prima data cand am facut asta si am vopsit marginile cu pensula ca nu cumva sa dau cu vopsea si pe oglinda. Si eu aveam in plan ideea cu lupele dar inca nu stiu ce sistem de prindere sa le fac poate cand le-os cumpara sa le am in mana gasesc eu dar pana atunci mai e.

Frumoasa masina ..felicitari...sa o conduci cu placere si fara incidente

Mersi BoBy si pe tine sa te conduca masina multi km

Link către comentariu

am inteles,nu e problema cu lipitu apoi?adica daca vrei sa le mai dezlipesti?cum o mai faci?ca o sa fie greu sa desfaci farurile...

Link către comentariu

sa stii ca nu e problema cu silicon chiar m-am uitat dimineata la ele si nu s-au aburit. sincer sa fiu nu stiu daca mai merg desfacute presupun ca o sa poti sa le desfaci.

Link către comentariu

Salut Ovidiu,au iesit misto tare farurile.

Dupa ce le-ai montat la loc au trebuit reglate din nou?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!