Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

si niste poze pe timp de zi..aveam de gand sa ii vopsesc etrierii dar vad ca vremea nu prea ma lasa.

p1040439.th.jpg

p1040463.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

cateva poze si azi..de maine plec si iar sta o luna..de plictiseala i-am vopsit semnu

ovi0579.th.jpg

ovi0581.th.jpg

Link către comentariu

Cu toba aia i-ar sta bn. Am si eu la vechiul golf. Iam pus de inox toata finala 300 ron eu zic ca merita daca vrei sa o tii si ii schimba si sunetu putin.

Link către comentariu

blordc mie frica sa nu rugineasca de aia am m-ai amanat putin toba am zis ca daca e sa iau ceva mai de calitate

Link către comentariu

Salut Ovidiu:) Hai ca arata bine GTI-u :D Jantele cad bine, dar lasata putin mai jos:) Cauta un set complect de arcuri e sfatul meu ;)

Link către comentariu

ms nebunul..pe spate am deja montate un set de arcuri rosii urmeaza si pe fata le am cumparate mai trebuie doar montate.nasol e ca eu azi plec la tm la faculta

Link către comentariu

Stie cineva unde as putea gasii vopsea termorezistenta prin timisoara? vreau sa imi vopsesc etrierii rosii

Link către comentariu

frumoasa masina ...sa o conduci mult si bine fara incidente...

cat ai dat pe arcuri..? ca si pe mine mah intereseaza sa o las putin mai apropae de sosea...

Link către comentariu

mersi si u sa o conduci mult timp pe a ta.

Pai eu le-am achizitionat cu 200 de ron dar daca cauti poate ai noroc sa gasesti si mai ieftin.

Link către comentariu

Si eu imi doresc sa fiu "low-rider" , someday, dar cand ma gandesc cate dezavantaje are suspensia sport, mi se taie pofta. Arata de milioane, sta pe curbe de mori, dar cand pica directia mai des si freci cu ea denivelari cu baia de ulei.....plus cati greieri si disconfort de la scuturat.... Tare-s curios cum se va comporta cand o s-o rezolvi toata cu arcuri sport / amortizoare standard....si mai ales cum va fi in timp, daca vei ramane la configuratia asta.

Link către comentariu

asta ramane de vazut si eu is curios cum o sa se prezinte in timp. oricum sper ca intr-un an sa vina o reglabila.

intre timp azi am luat un cablu de diagnoza si sper ca sapt asta sa vina si buza de gti

post-60607-1271946001_thumb.jpg

Link către comentariu

plictisindu-ma la ora asta tarzie am decis sa iau un plugin la photoshop si sa ma joc putin cu el. mi-au iesit 2 poze care mi-au placut foarte mult astept si o parere de la voi.

p1040438112tonemapped.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

p1040460112tonemapped.th.jpg

p1020174112tonemapped.th.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

inca una. sper vineri sa iau buza de gti

post-60607-1272488549_thumb.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

cum se comporta masina cu suspensii sport doar pe spate?....eu mias pune la fel k poate nu zguduie la fel de tare....problema la mine e spatele...ala vreau sal cobor...195/45/16 ai pe ea?frumoasa masina :D

Link către comentariu

ea comporta bine nu is chiar asa rigide da oricum cand trec peste limitatoarele de viteza simt spatele teapan, eu din lipsa de finante am mers doar pe arcuri ce scad 40mm.

Deoarece masina cat eu sunt la tm la faculta ramane acasa la severin si taicamiu o mai foloseste am pus 195/50/16 pe fata si 205/50/16 pe spate.

Sper ca pe viitor asa sa arate masina:D

post-60607-1272571499_thumb.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

ooo...bafta...eu is la ing si management in alim publica la agro...si golfuletzu il lasi akasa?

Link către comentariu

ms bafta si tie

Astazi in timp ce faceam gratarelu am montat si buza de gti care datorita unui bun prieten am facut rost pe original.

p1050092ro.th.jpg

p1050122.th.jpg

post-60607-1272757558_thumb.jpg

Link către comentariu

mai pun cateva poze cu masina urmatoru lucru va fi cred o revizie completa ca la carte si montarea arcurilor fata deci cred ca pana in toamna exterioru nu prea va mai suferii nici o modificare majora.

p1050071g.th.jpg

p1050125q.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi am cumparat o solutie pentru polish manual de la sonax. is tare curios daca face ceva la masina. weekendu viitor ii voi da o mana si va voi instiinta daca e bun de ceva sau nu

post-60607-1273763628_thumb.jpg

Link către comentariu

astazi este o zi de doliu pentru Mr. Foc ia decedat un organ:)) si anume pompa de servo.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

astazi fiind vreme frumoasa am profitat putin si am spalat masina iar dupa aceea am folosit acea solutie sa zicem ca ii da un pic de luciu. pentru cei ce vor sa scoata zgarieturi sau ceva de genu cred ca ar trebui sa foloseasca pasta.

am curatat filtru de polen de gramada de frunze ce era acolo si am suflat aer in locasul lui iar dupa am procedat la fel la cel si de aer.

Am uitat sa spun am schimbat si pompa de servo acuma merge super bine.

p1050981q.jpg

p1050995j.jpg

p1050989u.jpg

p1050985.jpg

p1060002.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!