Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred ca e nevoie sa luminezi acele... dar ceasurile verzi (ora si km) trebuie rezolvate :rolleyes:

Intrebare: ai BC pe display-ul de la km? Vad ca ai niste inscriptii gen l/100km, grade Celsius...?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

problema e ca bordu meu e cu leduri smd si deocamdata nu ma bag.

BC e normal in dreapta la ceas

Link către comentariu

Salut.

Frumoasa masina si frumoasa si lucrarea ta cu bordul. Ma bate gandul sa fac si eu asa ceva, dar cu leduri albe. Ideea e ca desi am un spirit tehnic destul de dezvoltat si ma bag la aproape orice, cand vine vorba de electrice nu prea am curaj sa ma apuc decat dupa ce studiez problema. Poti sa imi spui exact ce trebuie facut si de ce piese as avea nevoie? Mentionez ca tot ce ma intereseaza e sa modic iluminarea verde a bordului in lumina alba. Fara iluminare ace, fara schimbarea iluminarii displayurilor. Poti sa imi dai niste detalii, te rog?

Link către comentariu

pai poti pune leduri in locul becurilor de bord eu am avut si se vedea foarte bine numa ca se ard repede.

banda cu leduri cum am pus eu care are culoarea ledurilor alb xenon mai era banda si pe albastru iar firele le-am lipit cu un pistol de lipit ca in poza de mai jos

53118070.th.jpg

Sau cu leduri propriuzise ca in linku urmator

http://ck222s.bithal.de/ck222web/tach01.htm

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

inca un mic update o husa de schimbator din piele, ma enerva cealalta ca nu tot pica

ovi0553.th.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Adica vrei sa pice ? Ar trebui scurtata un pic sa nu stea asa incretita... Eu am de la golf 4 si sta foarte ok (e mult mai scurta).

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ce parere aveti de jantele astea? sunt borbet t dar sunt de 7,5 j ci nu de 9j cu buza lata. sunt inca indecis

post-60607-1267624535_thumb.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

gata am cumparat si jante sper sa trec cu bine de restante sa ajung acasa sa le montez.

Sunt borbet dar inca nu stiu modelu 7,5j si et de 32.

post-60607-1267877391_thumb.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

multumesc blordc si pe tine sa te duca cati mai multi km.

IDM o sa le pun pe masina dar cam intr-o luna ca acuma is ocupat cu restantele.

Pot sa zic ca in mare parte m-am hotarat si in privinta cauciucurilor.

O sa fie :195-50-16 pe fata si 205/50/16 pe spate

Link către comentariu

Daca iti pui pe fata marimea aia, o sa ai o roata foarte mare si vei avea eroare de +5% pe vitezometru. O sa arate cam ciudat cu talon asa mare: 195x50xR15-195x50xR16_sbs.png

Pe spate va fi si mai rau, mai ales estetic: 195x50xR15-205x50xR16_sbs.png

Deci pe 16 ar fi normal sa pui 195/45 sau 205/40 ca sa ai circumferinta rotii corespunzatoare cu cea standard.

Link către comentariu

am folosit calculatoarele de pe net si la 195/50/16 in loc sa am 113km o sa am 114

Link către comentariu

zilele astea s-au urcat jantele pe masina nasol ca am restante si pana la pasti nu ajung acasa da ma multumesc cu singura poza care o am

post-60607-1268470656_thumb.jpg

post-60607-1268470656_thumb.jpg

Link către comentariu

ms baieti si mie imi place dar mia zis cineva ca dupa nici o luna incepe sa rugineasca stiu ca pretu e unu modest dar speram macar 1-2ani sa reziste

Link către comentariu

asa cum se intampla mereu, tot timpu cand caut ceva dau peste altceva asa ca azi am facut rost si de arcurile FK rosii de fata cu drop de 40mm.

p1040327.th.jpg

post-60607-1269330597_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

si uite ca in sfarsit ajunsai si eu acasa. nu mai rezistai si iesii la o mica plimbarica si facui niste poze.maine voi revenii cu unele mai clare.

p1040417.th.jpg

p1040418.th.jpg

p1040420.th.jpg

p1040421.th.jpg

p1040422.th.jpg

p1040430.th.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!