Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

Dupa inca o plimbare pe drumurile patriei sunt tot mai innebunit dupa masina, se lipeste de asfalt si e o placere pe viraje. Mai pun doua poze care imi plac mult. Momentan sunt multumit de cat s-a lasat masina si de comportamentul ei. Zilele astea vreau sa montez tweeterele de la sistem in grilele difuzoarelor din bord si ma tot gandesc serios sa infoliez manerele interioare de la usi in carbon 3D deoarece sunt cam zgariate.

2011-08-07174448.jpg

2011-08-09132922.jpg

Link către comentariu
  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am montat azi si tweeterele de la sistem. Nu am avut alt loc de montat decat in grilele din bord, ma deranjeaza putin ca imi placea sa fie cat mai original in interior dar se incadreaza binisor.

Tot azi am primit si clemele de bandouri si le-am schimbat pe toate deoarece erau coapte

2011-08-12170816.jpg

2011-08-12170822.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Stii de ce mai are nevoie Golful tau?? Iti zic eu !! De niste jante pe masura. Dar asta e doar parerea mea. :)

Toate bune!! Si spor in continuare!!!

Link către comentariu

Asa este cu jantele, sper sa vina si ele intr-un viitor apropriat.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astazi m-am apucat de aplicat silentcoat pe fetele de usi deoarece vibrau si de la boxe si de la drumu prost si era enervant. Am desfacut toata fata de usa si pe spatele ei am aplicat silentcoat + pe margine unde sta lipita de usa, chiar daca sta bine prinsa in cleme tot vibreaza si produce zgomote

Rezultatul nu mai vibreaza deloc, deci pot sa ascult doar muzica nu si greierii din usa.

Tin sa ii multumesc lu florin pentru ca mi-a dat silentcoat-u.

2011-08-30123517.jpg

2011-08-30120623.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai pun si eu o poza, Numa ce iesise din operatieicon_smile.gif)), i-am extirpat un cheag de rugina pe plafon

post-60607-0-70275800-1318189640_thumb.j

Link către comentariu

Ce stiti de calitatea pieselor swag? Doresc sa schimb pivotii si capete de bara si am gasit pe swag la un pret ff bun

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am uitat sa pun o poza cu ultimul update. Faruri hella mk4 look. Va venii schimbata sticla pe stanga, deaorece este crapata de la o piatra si vopsit interiorul negru

post-60607-0-12778600-1320412918_thumb.j

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Foarte frumoase achizitii.Triplele sunt ,parerea mea ,printre cele mai frumoase pentru mk3.Farurile cu interiorul negru o sa arate nemaipomenit pe golf.Astept cu nerabdare sa vad poze cu ele sus ;)

Link către comentariu

Ma bucur ca iti plac mabial. Incerc sa merg numa pe OEM. Deja incep sa dispara golfurile originale

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

weekndu asta nu am apucat decat sa le vopsesc cand vin peste 2 saptamani de la timisoara, le si montez

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Trebuie sa faci ceva cu evacuarea sa stea dreapta :D Vad ca si in pozele precedente apare asa.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sarbatori fericite tuturor!

Despre masina momentan face km. Am reusit sa cumpar pivoti si capete de bara. Mai am de cumparat bucse brate, bielete antiruliu, bucse bara stabilizatoare. Mai e ceva ce se schimba pe fata?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!