Jump to content

Vw golf mk3 1.8 GT

ovidiu89

Postare recomandată

salutare.de cateva luni am intrat si eu in posesia unui golf 3 modelul gt de 90 dupa ce am reusit sa vand prima mea masina un daewoo cielo.

Ce sa zic dotarile gt-ului cred ca le stie toata lumea deci nu are rost sa le mai insir.

Ca modificari am reusit doar sa montez o pereche de arcuri FK rosii pe spate deoarece masina avea botu in pamanat si fundu in pom si arata foarte ciudat.

Cand am luat masina avea folii puse neomologate si foarte prost puse deci primu lucru care l-am facut a fost sa dau foliile jos urmad sa pun altele omologate prin primavara.

Ca probleme ar fi geamul stanga spate care nu merge dar astept caldura sa desfac fatza de usa sa vedem ce are posibil sa fie motorasu zic eu.

Ca planuri de viitor pai astept sa vina primavara si pana atunci strang bani sa iau ceva jante minim pe 16 sper eu.

Masina arata asa

Accept sfaturi critici orice.

P.S Sarbatori fericite

post-60607-1261758204_thumb.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu
  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ovidiu89

202

• GTI_85

18

• mabial

15

• N3buNul

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

1.8 sau 1.9 ?GT, cel putin din cate stiu eu, are ca motor 1.6 si 1.9TDI ..de aia team intrebat :icon_thumright:. Mai pune si tu nist epoze sa o apreciem mai bine :icon_thumright:

Modificat de N3buNul
Link către comentariu

Multumesc de urari

Nu este chiar asa cum vreau eu dar usor usor sper sa le fac pe toate

Este un GT de 1.8 si 90cp as vrea sa dea caldura si sa pun odata proiectoarele ca mi-au fost furate dar am cumparat altele si le-am tot amanat pana a venit geru asta

p10309132.th.jpg p1030912m.th.jpg p1030910z.th.jpg p1030733v.th.jpg

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Frumos golfuletz, seamana foarte mult cu al meu (cum era acum cateva luni). Mai pune niste poze din lateral, din interior.....

Cele bune ! :)

Link către comentariu

Azi am profitat putin de caldura de afara si am montat "noile" proiectoare sper ca acuma sa reziste mai multe decat celelalte.

Acuma astept sa vina caldura si sa ii dau o spalare ca nu se mai poate.

Am o nedumerire la golf 3 luminile spate de ceata sunt pe amandoua stopurile nu? pentru ca la mine nu merge decat pe unul chiar daca am pus o gramada de becuri noi.

tot azi m-am uitat la mufe si cred ca este un fir lipsa daca poate sa imi faca cineva poza la mufele stopului spate dreapta as fi recunoscator.

Ovi0540.jpg

Ovi0537.jpg

Link către comentariu

Doar cel din stanga e "functional". Cel din dreapta nici nu are gaura pentru bec, decat daca ii faci tu. Si eu m`am mirat...

Link către comentariu

interesant de aia ca stateam azi si masuram tensiunile si ma miram de ce nu merge :rolleyes:

ms mult GTI 85

Link către comentariu

Haideti sa va spun o povestioara.

Azi o zi obisnuita inainte de revel ma trezesc si plec sa fac si eu cumparaturi mai o sampanie. mai un suc, mai de ale gurii cand ies din supermarket primesc un tel de la un prieten "mah vrei folie pe masina hai ca face cineva reducere acuma" zic bine hai ca vin sa vad care e treaba si uite asa golfuletzu se aleasa azi cu folie Solar pe geamurile din spate garantie 7ani de zile mult mai devreme de cat imi planuisem.

Ps: Un an nou fericit la toti utilizatorii Vwforum

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

dat fiind ca update-uri nu exista mai adaug niste poze.

p1010885.th.jpg

p1010929v.th.jpg

si niste poze cu interiorul care in mare parte va ramane neschimbat poate doar schimbatorul va fi inlocuit restul imi place la nebunie asa cum este.

p1030966.th.jpg

p1030967t.th.jpg

Link către comentariu

salut, arata bine masina, interiorul chiar e ingrijit, niste jante mai misto trebuie sa ii pui, poate niste faruri mai interesante (asta e doar o sugestie) iar cu pe spate, asae doar unul de ceata functioneaza :D sa o :Driver: cu placere

Modificat de michael s
Link către comentariu

Multumesc.

Pai asta ar fi si urmatoru update niste jante asta prin primavara acuma sesiunea :Driver: :D

Link către comentariu

Asta seara am observat ca nu mai pot deschide masina bag cheia si se invarte in gol ba mai mult iese butucu afara.

In primu rand stie careva cum pot deschide masina? mentionez ca pe partea dreapta nu merge yala deoarece cred ca e imbacsita.

In al doilea rand am citit pe forum ca cica s-ar putea sa se fi rupt o tija e adevarat?

Link către comentariu

:D vezi la porbagaj deasupra la numar ca ai si acolo loc de bagat cheia,si poti sa deschis masina si de acolo,asa am patit si eu intr`o iarna cand mi`a inghetzat butucu la usi si am deschis masina de la porbagaj,dupaia mi`am pus telecomanda ptr inchidere/deschidere si am rezolvat problema butucurilor,bafta cu masina si vb unui coleg niste faruri cu angel se mai schimba masina :vwrullz:

Link către comentariu

sa zicem ca de intrat in masina rezolv dar mie imi iese butucu afara din usa mai mult ca sigur s-a rupt ceva pe acolo. o sa ma uit maine sa vad ce e si o sa scriu aici.

Ms nemtzalau. cu farurile am mai multe idei in cap ori sa le vopsesc interioru la astea ori sa ii pun bot de vento dar mai e pana acolo

Link către comentariu

deci am deschis masina si am observat ca s-a rupt tija aceea.

Am aflat ca se poate face dintr-o sarma dar stie cineva ce lungime sa aibe sarma?

Link către comentariu

da de sambata dimineatza nu mai am probleme cu ea. cand vine caldura am in plan sa desfac si inchizatorile celelalte sa le curat

Link către comentariu

pai daca scoti manerul observi ca butucu are in continuare o tija care actioneaza inchiderea centralizata. dintr-o sarma de vreo 4cm lungime la un capat batuta sa fie mai lata poti sa confectionezi tija aceea.

P.S solutia e provizorie nu stiu cat o sa reziste.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

dat fiind ca m-am saturat sa tot schimb leduri din bord cumparate din comert :icon_thumright: :banghead: am hotarat sa cumpar o banda cu leduri ma gandesc ca poate rezista m-ai mult astept seara acuma sa vad cum se vede.

p1040080n.th.jpg

Si pentru ca vine primavara si trebuie sa vina si noile jante am zis sa schimb lichid si cureaua de servo.

p1040081u.th.jpg

Link către comentariu

pai in total au fost 50 de lei si numa cureaua vreo 20. scartaie cand iau maxim de volan si tind sa cred ca si patineaza

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!