Jump to content

Prima mea masina........

KISSSKY

Postare recomandată

Nu am mult timp de cand m-am inscris pe acest forum si sincer cred ca e cel mai bun lucru care l-am facut de cand am luat masinuta. Asa ca sunt dator sa ma prezint:

Golf 5 din 2006, motorizare 1,4 *cam micuta dar e prima si e bine asa*. Acum are 45000 de km si eu am luat-o la 25000.

Din dotari tre sa amintesc scaunele reglabile pe inaltime si incalzite, dubluclimatronic, 10 airbag-uri, insertii din aluminiu, oglinzi incalzite si spalator de faruri*multumesc celor de pe forum care m-au ajutat sa-l fac sa si functioneze*.

Ce era sa uit este faptul ca are 2 portiere===> aspect mai agresiv (nu ma ajuta si motorasul prea mult). De asemenea suspensia e sport lucru care pe drumurile din Suceava dauneaza grav integritatii masinii.

Recent am achizitionat faruri dayline de care inca nu pot sa ma bucur prea mult fiindca inca am ceva dificultati.

In legatura cu modificarile pe care as vrea sa le fac...........nu cred ca as face multe mai ales ca e ok asa si ca totul este cam "chiparat". O sa fac un efort pentru a schimba suspensiile si pentru niste folii insa mai vedem ce se intampla.

Nu ma multumeste sistemul audio insa nici nu vreau sa raman in bord cu spatiu gol asa ca pana se mai ieftinesc CD player-ele ma multumesc cu ce am.

Cam atat deocamdata.

post-43737-1261690468_thumb.jpg

post-43737-1261690474_thumb.jpg

post-43737-1261690479_thumb.jpg

post-43737-1261690497_thumb.jpg

post-43737-1261690508_thumb.jpg

Link către comentariu

felicitari pentru masina,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.asteptam poze cu interiorul si exteriorul,dar pe lumina sa o admiram si noi in toata splendoarea ei :icon_thumright:

Link către comentariu

felicitari pt achizitie si multi km fara incidente...asteptam poze mai mari si pe lumina

Link către comentariu

Bine ai venit, motorul este bun pentru oras, asa am si eu 1.4 75 cp, nu ai gasit o modalitate de a pune niste poze mai mari, ne chinuim ochisorii :icon_rendeer:

Multa bafta.

Link către comentariu

Nu ma plang de consum ca ma las si de fumat pentru gaz.......... O sa incerc sa pun niste imagini mai mari dar e spatiul limmitat....... . Va fac cunostiinta si cu mascota si cel mai iubit pasager ........lemurul Ugly cu "u" si nu "a"

post-43737-1261765935_thumb.jpg

post-43737-1261766000_thumb.jpg

post-43737-1261766015_thumb.jpg

post-43737-1261766028_thumb.jpg

Link către comentariu

Foloseste imageshack.us pt upload de fotografii. Si pune linkul de la Thumbnail for forums.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. N'am vazut prea multe Golfuri 5 in 2 usi. Arata chiar bine. Si totusi, motorul nu e chiar asa de rau, tot 1.4 am si eu pe Golf 4 insa, si sunt mai mult decat multumit. Eu zic mai bine sa lasi deoparte suspensia si sa te gandesti la niste jante :D. Poate si o folie. Efectul o sa fie :o .. Bafta!

Link către comentariu
  • 4 years later...

Actualizare ... dupa mult timp.... ce e drept.

post-43737-0-51756200-1399149520_thumb.j

post-43737-0-25849900-1399149540_thumb.j

post-43737-0-35685000-1399149574_thumb.j

Link către comentariu

Chiar ca mult timp  :))

Multi km in continuare!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!