Jump to content

my golf.3

LordGhost

Postare recomandată

ca si restul personajelor de pe ce acest forum...trebuia sa imi fac si eu remarcata prezenta in acest threat ;d

tot am amanat acest moment...deoarece nu aveam nimic special de aratat, doar masina stoc, golf 3, 1.6(75hp), nivel echipare...aproximativ 0. doar trapa electrica.masina practic, la achizitie, avea 115k km, insa teoretic este cam imposibil sa aiba asa putini km:-j...important e ca merge bine...a fost intretinuta de cel/cea care a avut-o in afara...

sunt foarte multumit de ea, o detin cam de 7 luni...am avut destul timp si destule situatii sa vad de ce este in stare :blah_:)

intre timp i-am facut cateva modificari 'at home', cu, costuri minime...

modificarile care nu sunt vizibile in poze... i-am schimbat amortizoarele, banuiesc ca erau cele originale pe ea...ca erau acolo doar de ornament.

i-am pus amortizoare pe gaz al-ko.

alte investitii de cand am cumparat-o...consumabilele, capetele bara.

voi lasa pozele sa vorbeasca...

HcxyUk197112-02.jpg

.j1Q06436227-02.jpg

rvM0xq897026-02.jpg

NYSsQM856209-02.jpg

dN0J3y391553-02.jpg

hvyrPO802030-02.jpg

wHGbwZ966866-02.jpg

ejgwxF294393-02.jpg

p92OYy264926-02.jpg

fYUAQr606435-02.jpg

bEBf6t190576-02.jpg

JUieiw659288-02.jpg

ps: sarbatori fericite, multi km in siguranta si numai bine.

Modificat de LordGhost
Link către comentariu

foarte frumoasa masina, ii sta bine pe alb. De curiozitate cat ai dat pe amortizoarele pe gaz? Ai cumparat si arcuri?

Link către comentariu

arata bine masina. da incearca sa vopsesti semnu din grila in negru o sa vezi ca da mult mai bine

Link către comentariu

Maihai. masina e gri metalizat...din poze nu prea se vede asa bine ;p

am schimbat doar amortizoarele...si m-au ajuns in jur de 15-16mil, manopera inclus. tot in banii astia am schimbat si capetele de bara si flansele.

ovidiu89. multumesc pentru sfat...si eu ma gandeam sa il fac negru..mat ;d

Link către comentariu
Si pe cel din spate fal negru :beerchug:

hm. pe ala l-as face..insa nu stiu cum se scoate ca sa il fac klumea ... poate ma poti ajuta cu niste sfaturi ;d

Link către comentariu

Arata bine masina,sa o stapanesti fara evenimente neplacute iti urez,si asteptam niste poze cu interiorul.si fara zapada :D

Link către comentariu

vor veni si poze cu interiorul cat de curand..

sa treaca vremea asta, ca sa ii fac si exteriorului poze, cand nu este zapada ;d

thx pt aprecieri & sfaturi. drive safe.

Link către comentariu

Ai aflat cum se scoate semnu de pe spate ca si eu vreau sa il vopsesc?

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu
hm. pe ala l-as face..insa nu stiu cum se scoate ca sa il fac klumea ... poate ma poti ajuta cu niste sfaturi ;d

Eu al meu lam scos cu surubelnita :beerchug: am bagat surubelnita sub el si a sarit repede :)

Link către comentariu

hm. am incercat si eu asa...insa nu eram prea sigur si am renuntat...ma gandeam ca poate exista vreo smecherie ceva si sa nu il stric...

bine ca acu stiu ca nu se intampla nimic rau :beerchug:)

app. stie cineva cam cat m-ar ajunge sa ii scot semnu si sa astup, semnul si partea cu numarul...sa fie totul drept ?

Link către comentariu

chiar fratilor , cum se scoate acea sigla ca a mea e stearsa rau si vreau sa o vopsesc. PS: misto masina

la culoarea asta ar mai merge o folie pe spate ,triplele vopsite in negru +semnalizatoare aripi si bara mie personal mi se pare cam tiganie ledurile alea albastre mai degraba niste neoane mai discrete sper ca nu te superi

Link către comentariu

floryn_zdv thx pt sfat..am avut folie insa mi s-a jupit si era nasoala...si am dat-o jos. in viitorul apropriat vreau sa imi foliez toate geamurile cat se poate de inchis ;d

iar stopurile...vreau sa le fac insa tot aman...fara nici un motiv ;))

luminile se vad nasol in poze...s-a umblat putin la contrast si de asta :)

anyway thx pt aprecieri & critici. toate sunt binevenite ;d

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa masina.

Motorizare ca a mea.

Spune-mi, cum e cu amortizoarele astea pe gaz? Plusuri si minusuri.

Inca ceva: vad acolo poze cu masina prin zapada mare, la mine simt zapada cum freaca de partea din spate a masinii, undeva sub rezervor. La tine tot acolo agata pe dedesupt cand mergi prin zapada mare?

Si ma minca in fund sa pun suspensia sport nu demult dar iarna ar fi fost greu pentru mine. E totusi o masina joasa, cred ca am sa renunt la suspensie pana la urma.

Sugestie: n-ar strica sa-ti pui un spoiler la haion, acolo sus.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

multumesc.

pai. amortizoarele sunt ok, se comporta cum ar trebui sa se comporte :) , rigid, se simte orice(mai ales acum,cand sunt denivelari de alea din gheata, si la noile gropi).

si in legatura cu zapada...nu prea am mers prin zapadat, atunci a fost singura data cand am intrat in zapada asa mare(nu am cauciucuri de iarna) si..nu am fost atent sa vad.

e si haionu pe lista :king: thx de sfat

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare, sa o stapanesti sanatos, leduri de-alea sub ea am avut si eu, au mers ok pana a plouat afara :icon_thumright: am pus in jur de 20 si jumate s-au ars, aiurea. De asemenea si in masina am avut tot albastre, erau cu un intrerupator la bricheta, am reusit sa-l stric si le-am pus pe direct (intrerupatorul ala avea o rezistenta incorporata), odata pus pe direct nu au mers mai mult de 15 minute. Per total bani stricati aiurea. Multa bafta, sa nu patesti si tu asa. Nice EUROPE

Link către comentariu

la mine merg si acum..si le am dinainte sa ninga afara.

eu le-am pus pe direct, si cele din interior si cele din exterior...am pus is rezistenta cea mai mica valoare.am cam 60-70leduri SMD (interior + exterior)...pana acum nu am avut probleme.

cele de sub masina sunt siliconate, mi-a facut rost cineva de ele, ele se folosesc la panourile de reclame.

acum le-am scos...vreau sa schimb toate firele ca erau prea groase si nu erau cel mai bine pozitionate.

ai grija sa nu faca vreun scurt ceva si dupa sa regreti, cel mai bine le pui pe direct cu rezistenta, cea mai mica valoare, oricate led-uri ai avea.

Link către comentariu

Draguta masina,iti doresc sa aiba km aia de care ziceai la inceput :)

Cat despre toate luminitele care le-ai pus mie unu nu prea imi place,adica nu as pune pe masina,dar conteaza sa iti placa tie ce si cum conduci :)

Numai bine.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta! Sunt de acord cu @dreamer in ceea ce priveste luminile, dar, asa cum a spus si el, cel mai important e ca tu sa fii fericit cu masinuta ta.

Link către comentariu

Opaaaa, asta o fi problema :rolleyes:, eu am pus ledurile de sub ea pe direct, legate la pozitie, fara nicio rezistenta, fara nimic. Asta este, cele care mi-au ramas o sa fac ceva util cu ele, oricum le feresc mai bine de apa si o sa te ascult si o sa le pun o rezistenta, sper sa revin cu ideile puse in practica in link-ul cu masina mea. Numai bine si bafta la modificat.

Link către comentariu
  • 10 months later...

long time sine i havn.t posted on this topic. :)).

momentan masina arata cam asa :

pic 1

pic2

pic 3

pic 4

pic 5

pic 6

pic 7

pic 8

lucruri ca s.au schimbat intre timp :

- jante aliaj

- culoare

- folie geamuri

- hayon - eliminat semnul VW & stergatorul (cred ca voi scoate si numarul)

next ( this year ) :

- faruri DAY LINE

- stopuri dintr.alea alb opac

- toba sport

- praguri

- capota badboy look

- suspensii sport ( sa ii cobor garda)

- :-?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!