Jump to content

Golf 5 SL

B32FDY

Postare recomandată

Ieri am reusit sa schimb volanul cu ajutorul colegului Cristi ( Al Bundy ) caruia ii multumesc mult si i`am cam ramas dator !

Poze :

Pe viitor vreau sa`i schimb clipsul de jos cu unul argintiu dar de preferat fara nici`o inscriptie gen GTI ... GT ... R... si sa`i dau o cusatura rosie .

post-34922-1277148378_thumb.jpg

post-34922-1277148389_thumb.jpg

post-34922-1277148439_thumb.jpg

Modificat de B32FDY
Link către comentariu

Frumos, frumos...dar sa-i dai cu ceva pe el sa mai ia din luciu (am eu acel ceva ;) )

Link către comentariu

multumesc prieteni ! buna asta cu nicoleta cip :D

kirkus ne vedem duminica la intalnire si imi dai putin din ce ai tu .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ionut .. sa-nteleg ca luciu e vecina cu tine? :P ... azi am spicuit tot topicul aceasta ... foarte multe modficari ! si toate cu bun gust,finute si se vede ca ai investit bani,pasiune,timp si satisfactie ;) ... Keep going ... Johnie ... Walker :) ...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

:D

Azi sarbatorim ! Se implesc 2 ani de cand am cunoscut acest Golf si a devenit proprietatea mea :scratch:

Ma declar foarte multumit de masina, nu m`a lasat nici`o data ... s`a comportat exemplar.

Iar pentru acest lucru am recompensat`o pe masura cu consumabile de calitate si la timp ( ex schimbu` de ulei si filtre il vede mai mereu pe la 10-11 mii km )

In prezent masina are 98.100 km si cadou de ziua ei, a primit o revizie, schimbat ulei si filtre, programare pentru sambata in vederea schimbarii parbrizului si o baita... dar nustiu cat o sa se mentina curata daca ploua cam zilnic.

Tot astazi am primit si o propunere de a o da... nu stiu ce sa fac, imi pare rau de ea, nu as da`o.. dar pretul oferit este unul bun pe vremurile astea... inca nu este nimic sigur ma mai gandesc !

Modificat de B32FDY
Link către comentariu

:icon_thumright: cum s-o daii? ai ceva optiune mai buna ??? eu n-as dao ... e un vis pt. mine ... dar daca zici ca pretul e super ok ! ... :| ... vroiam sa incep cu urari dar no ...

Link către comentariu

inca nu e nimic sigur, doar ca de vre`o 2 zile ma bate la cap un coleg de munca.

sincer sa fiu visez de ceva timp la ceva mai multa putere si al minunata cutie DSG ;) astea ar fi 2 motive pentru care as renunta la aceasta masina.

acum sa vad cum fac rost de bani pentru o diferenta ... o sa incep sa ma interesez sa testez putin piata sa vad cam ce gasesc :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Prefer tot un TDI Cristi ...

Aaa... ma declar multumit de noul parbriz ! pentru cei care sunt nevoiti sa`l schimbe, le recomand firma unde am fost eu. Ieftin si bun ( mai greu gasesti, dar se poate ) :)

Intrebare :

Am facut rost de discuri de frana noi de GTI pentru spate ( cu unu umblu mereu in porbagaj ) se potrivesc pe masina mea, adik le pot monta in locul celor actuale sau trebuie schimbata si fuzeta si ce o mai fi pe acolo ca nu ma pricep prea bine... mai pe romaneste se potrivesc gaurile in diametru :Driver: bineinteles ca voi schimba si etrierul + port-etrierul.

Link către comentariu

Este vorba despre SportLine, echiparea intermediara intre Stok si GTI

- Cutie in 6 trepte

- Scaune sport

- Volan in 3 spite

- Suspensie semi`sport :( garda este cu 1.5 cm mai mica

Oare ce se ascunde in cutiuta de mai jos ?!

un accesoriu foarte dragut :D

* Multumesc Cristi ( Davides )

post-34922-1281205958_thumb.jpg

post-34922-1281206041_thumb.jpg

post-34922-1281206049_thumb.jpg

post-34922-1281206056_thumb.jpg

post-34922-1281206064_thumb.jpg

post-34922-1281206070_thumb.jpg

Modificat de B32FDY
Link către comentariu

hey Ionut ... ma bucur ca iti place ... vine ca si turnata pe cheie ;) ... sa o butonezi sanatos ! ...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Revin cu o " noutate " am depasit valoaare de 100.000 km in aceasta mini vacanta prin Gorj :)

Sunt foarte multumit de masina pana acum si deja ma gandesc sa nu o mai dau si sa`mi continui proiectul ...

Buc - Rovinari cu 3 pers si bagaje consum de 4.9 % , 120 pe autostrada, 70-80 in localitati si 90-100 in afara lor.

Rovinari - Buc cu 5 pers si bagaje 5.5 % , 130 pe autostrada, 80 in localitati si 100 - 110 in afara lor, la intoarcere am mers putin mai tare.

Acesta a fost un mini test sa vad cum mai consuma masina la drum mai lung, oricum pana voi scoate 4.5 % ca la intoarcerea din Germania mai este :D

Si valea Jiului cu o mini portiune din mina in pozele de mai jos, vazute de la inaltime :)

post-34922-1282075718_thumb.jpg

post-34922-1282075831_thumb.jpg

post-34922-1282075886_thumb.jpg

post-34922-1282075911_thumb.jpg

Link către comentariu

oho Ionut ... si la mai mult km !!! Se vede pe masinuta ca s-a investit timp,bani si pasiune :offtopic: ... Ne auzim !

Link către comentariu

Frumos numar de km..la cat mai multi.

Totusi cand vopsesti jantele alea? :beerchug:

Link către comentariu

:D

ms baieti... George la iarna ma voi ocupa de ele, deja ma cam streseaza si pe mine da asta este...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Intre timp m-am apucat de treaba...

am facut rost de 2 discuri frana spate de GTI, sunt noi ... si deja am inceput documentatia referitoare la schimbarea pe fata a sistemului de franare.

Se pare ca trebuie sa schimb urmatoarele : Fuzeta, PortEtrier si Etrierul + Discuri 312 mm .

Cine ma poate ajuta cu un sfat este bine venit :blah_:

Ce sa aleg pentru fata ?

ZIMMERMANN SPORT ventilate interior, perforate,

ATE POWER DISC, cu striatii

BREMBO MAX , cu striatii

Aaaa, atasez poze cu noul accesoriu din interiorul masinii :))

Cu toate ca vreau unu simplu... dar decat deloc e bun si asta !

Multumesc GBR-ule :(

post-34922-1283884989_thumb.jpg

post-34922-1283885002_thumb.jpg

post-34922-1283885010_thumb.jpg

post-34922-1283885018_thumb.jpg

Link către comentariu

sfat..:) nu stiu exact de dimensiuni au franele originale la tine dar trb sa verifici daca nu cumva si pompa de frana trb inlocuita..pt ca in varianta stock de exemplu etrierul are nevoie de 50 ml de lichid de frana pt a se umple si a impinge pistonasul de frana pana la capat sau aproape de capat( adica atunci cand ai placutele uzate),iar pompa este calculata ca si dimensiuni,volum,debit ca atunci cand pedala este la capat ea sa iti fi impins 50 ml in fiecare etrier...in principiu, ...acum pedala ta de frana va lucra mai jos si tu trb sa afli daca nu cumva este prea jos cat sa nu iti blocheze...asta daca pistonasele de frana de pe noii etrieri sunt cu mult mai mari decat cele stock,mai exact daca este diferenta mare intre cantitatile inghitite de lichid de frana...multa bafta..:):)

Link către comentariu

eu am vazut la un amic brembo max montate .. aratau intr`un mare HAL ! ... superbe si zicea ca e super multumit de ele ... Atat sa tii cont ca daca vei pune frane pe 322 mm i`ati adio de la jante pe 15 :blah_: ...

Link către comentariu

Buza fata Individual nu o mai pui? Da-mi un pm daca nu ai de gand sa o pui ca sunt eu interesat sa o cumpar.

Bafta!

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

GeorgeR12 - o sa ma interesez si de acest aspect, dar pana acum nu am auzit pe nimeni ca trebuie schimbata si pompa, multumesc pentru instiintare :)

Cristi - de ce crezi tu ca nu mi-am luat roti de iarna pe 15 pana acum ? :D Mie imi plac atat ATE cat si BREMBO, dar sa vedem ce aleg pana la urma deoarece am dat peste un GTI lovit si daca primesc o oferta buna de pret, o s raman la discuri normale, fara striatii ... gaurele ... :)

Andrei - chiar astazi m-am intalnit cu vopsitorul meu si dupa ce termina concediul o sa-mi vopseasca toata bara fata + acea buza, deci nu este de vanzare :D

Aseara am schimbat becurile de pe faza scurta care se cam apropiau de 2 ani, erau Philips Blue Vision - in ultimul timp nu prea mai vedeam pe unde merg noaptea si se si cam ingalbenisera!

Am pus unele HOD de 5000k, lumina alba alba si foarte puternica, sa vedem cat or tine acum :P

Cat am mers aseara si asta seara ma declar multumit de lumina produsa... am facut si cateva poze.

post-34922-1284231485_thumb.jpg

post-34922-1284231611_thumb.jpg

post-34922-1284231684_thumb.jpg

post-34922-1284231947_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!