Jump to content

probleme sistemul audio

ryco78
 Share

Postare recomandată

De 2 zile ,cam de cand a inceput sa ninga mi s-a intamplat ceva extrem de ciudat!

Pur si simplu sistemul audio a inebunit ! Unele boxe nu se mai aud sau nu se mai aud bine,altele parca au un gajait ca si cum ar fi sparte...

Am resetat sistemu dar vad ca tot la fel se aude ...A mai patit cineva asa ceva?

Se poate sa se fi ars boxele asa deodata fara nici un motiv,peste noapte?Poate fii de la contactele care duc la boxe?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am patit si eu acelasi lucru acum 2 ani. In aria Ibiza se vaita cineva de acelasi lucru, e din cauza frigului, la mine s-a rezolvat dupa ce am dat fata de usa jos si am scos mufele si le-am conectat din nou. Poti incerca sa faci asta sau le lasi asa, urmeaza sa se incalzeasca vremea.

Link către comentariu

Merci de raspuns,asta speram si banuiam si eu!

Azi am stat ceva mai mult in masina cu caldura destul de tare data ca am avut treaba prin oras si ghici ce?

A inceput deodata sa se auda normal!Sper sa fie doar asta,o sa mai astept putin sa se mai incalzesca si daca nu-i dau de cap o sa trec pe la seat sa se uite si ei!

Link către comentariu

Salut

Aceeasi problema si la mine de cand a inceput frigul si a nins.

Se auzea numai in twitere.

Isi revine dupa ce se incalzeste masina sau "fortezi" volumul pe la 20.

E prima oara cand se intampla in 4 ani si slava domnului au mai fost ierni grele.

Banuiala mea este ca a fost umezeala in usi ceea ce a afectat mufe/difuzoare.

Link către comentariu

Azi aceeasi problema si la mine... difuzorul de medii/joase de pe stanga se auzea infundat. Nu am mers decat 30 minute cu masina, timp in care nu si-a revenit, probabil isi va reveni cand se va mai incalzi afara sau cand voi conduce mai mult timp. Oricum, ciudata problema. Chiar daca ar fi vorba de condens sau umezeala, eu stiu ca apa este conducator de energie electrica. :icon_thumright:

Modificat de cristian
Link către comentariu

Da exact asta a fost sau inca mai este ca sunt zile cand se aude ok si zile cand se aude doar pe twitere!

Si la mine la fel,e prima data in 4 ani cand incepe sa faca figuri! Ma gandesc ca poate s-au oxidat legaturile si nu mai fac contact cum trebuie dar inca nu am apucat sa ma uit cum trebuie la ea !

Link către comentariu

Azi bineinteles ca totul era ok, se auzea si difuzorul din stanga. La mine nu e prima data cand face asa, m-am obisnuit.

Link către comentariu

Mda si la mine azi a fost ok dar inca ma astept sa mai faca figuri!cand o sa am timp o sa ma uit la masina cu un prieten ce se ocupa mai demult cu instalare de siteme audio pe masini si daca aflu ceva va dau de stire!

Link către comentariu

Salut,

Da, si eu am patit asta pe Altea. Si mai nou am mai patit o chestie, am vazut ca pana se incalzeste bine masina palpaie usor lumina rosie de la radio ca si cum nu ar avea curent suficient.

Nu am reusit sa dau pana acum fetele de usi jos dar sunt 100% sigur ca intra apa pe la chedere, am vazut pete pe interior. A desfacut cineva?

Link către comentariu

Eu am masina asta de peste 5 ani dar asaceva inca nu mi s-a intamplat; poate pt. ca eu am scos dupa cateva luni cd playerul original(Blaupunkt) si l-am schimbat cu unul aftermarket(Pioneer). Tind sa cred ca problema asta vine de la player si nu de la difuzoare.

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Da-mi voie sa te contrazic ^_^ Si eu am schimbat HU-ul cu unul aftermarket (JVC AVX-810) si am patit aceeasi chestie iarna asta (pentru prima oara in 3 ani, ce-i drept). Parerea mea e ca se formeaza gheata in interiorul usii, gheata care cauzeaza difuzoarele sa se comporte anormal.

My 2 cents...

Link către comentariu

dupa ultimile geruri si cu zapada aferenta....se intampla in fiecare dimineata

devine enervant...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!