Jump to content

Skoda Octavia 2 Combi

florin1

Postare recomandată

Pentru ca suntem in aceste zile pline de zapada, sa-mi prezint si eu masina. Asa cum am spus ca dupa vw passat 4motion, va veni o alta masina cu 4x4 si anume o skoda octavia 2 combi. Are motor 1,9 TDI 105 cp, cutie 6 viteze, an 2006, 4x4 haldex, climatronic, parktonic spate, senzor presiune roti, navigatie MFD2, geamuri electrice, ESP, oglinzi electrice si incalzite, adusa din Germania, jante aliaj originale pe 15' cu anvelope Pirelli de vara si jante tabla pe 16' cu anvelope de iarna Continental ContiWinterContact TS 830 si alte lucruri pe care nu le mai stiu acum. Este o placere iarna sa mergi cu o masina cu 4x4 avand si anvelope de iarna. Si cateva poze:

post-8925-1261175037_thumb.jpg

post-8925-1261175074_thumb.jpg

post-8925-1261175086_thumb.jpg

post-8925-1261175097_thumb.jpg

post-8925-1261175115_thumb.jpg

post-8925-1261175167_thumb.jpg

post-8925-1261175177_thumb.jpg

post-8925-1261175187_thumb.jpg

post-8925-1261175195_thumb.jpg

post-8925-1261175553_thumb.jpg

post-8925-1261175585_thumb.jpg

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si la cat mai multi km! E interesanta masina si foarte bine echipata. Cum se comporta fata de Passat-ul 4Motion? Are cumva si pachetul de drumuri grele ? Cati km are si ce pret a avut in Germania ?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Este o masina aproape perfecta in orice situatie.

Ai uitat sa spui ca ai cruise control :P

@AlexTDI fiind 4x4 are automat PDG si scut motor metalic.

Link către comentariu

Comportamentul este acelasi cu al passatului 4motion avand amandoua acelasi diferential haldex. Nu sunt diferente remarcabile intre cele doua masini. Din pacate nu are scut metalic, dar asa cum a spus sorin are cruise control :icon_thumright: . Multumesc pentru urari.

Link către comentariu

Daca alegi o masina cu creierul si nu cu inima, este masina ideala, de fapt este compromisul ideal:

-beneficiaza de toata tehnica, fiabilitatea si experienta VW

-4x4, e buna de mers si la cabana pe drum forestier, si la ski, si la pescuit...

-combi, incape toata familia, plus frigiderul, plus corturi, plus undite, plus 5 lazi de bere, unde mai pui ca la nevoie poti sa transformi masina intr-o garsoniera confortabila

-e suficient de eleganta pt a fi folosita "daily car"

-pret de achizitie si costuri de intretinere sensibil mai mici fata de suratele VW sau AUDI, desi, repet, benefiziaza de aceleasi tehnologii

-daca nu te deranjeaza sa circuli cu cenusareasa grupului, cu o cioara verde pe sigla, este masina perfecta.

Desigur ideal ar fi sa avem o compacta pt oras, o limuzina pt concedii si un jeep pt evadari, dar cum asa ceva putini ne permitem trebuie sa facem compromisuri. Skoda Octavia Combi 4x4 este, poate, cea mai rationala alegere.

Link către comentariu

Arata super masinuta, si intradevar e o masina ff buna si practica. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita! Sarbatori fericite iti urez! :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc! Sarbatori fericite tuturor membrilor acestui forum minunat!

:icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina...mii de km fara probleme!

Eram cat pe aci sa ma procopsesc si eu cu una, insa nu m-am incradat in buget!

Sarbatori fericite! :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Multumesc de urari! Cu toata aceasta zapada masina a fost ca un "tanc", nu am ramas nicaieri blocat. Am mers fara probleme. @PCR cred ca la fel a fost si la tine. Poate ne vedem in constanta sa schimbam ceva impresii.

Link către comentariu

Intr-adevar mi se pare o configuratie excelenta. Sa te bucuri de masina !

Cand intra 4x4 iti da un semnal la bord ca la ESP ?

Link către comentariu

Multumesc. Nu imi da nici un semnal, deoarece este 4x4 permanent, chiar daca in mod normal trage mai mult fata si mai putin spatele - diferential Haldex - (nu stiu sigur cred ca undeva 80%fata si 20% fata) si cand este nevoie se transfera mai multa putere catre puntea spate.

Link către comentariu
Multumesc. Nu imi da nici un semnal, deoarece este 4x4 permanent, chiar daca in mod normal trage mai mult fata si mai putin spatele - diferential Haldex - (nu stiu sigur cred ca undeva 80%fata si 20% fata) si cand este nevoie se transfera mai multa putere catre puntea spate.

Stiu ca e permanent dar intrebam daca atunci cand face transferul de putere semnalizeaza pe bord ?

Link către comentariu

Foarte misto masina..

Sunt dependent de 4x4, nu se compara cu nimic pe orice tip de asfalt ..

Link către comentariu

am avut passat 4 motion ...asa ca stiu ce inseamna 4x4 ..sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km...

Link către comentariu

ESP- palpaie atunci cand pierde aderenta pe una din roti = patineaza.

florin1 - As vrea sa ne intalnim. Confirm in legatura cu comportamentul masinii in conditiile meteo care au fost/sunt in CONSTANTA.

Am cauciucuri de iarna 15" VREDESTEIN SNOWTRAK.

Link către comentariu
Stiu ca e permanent dar intrebam daca atunci cand face transferul de putere semnalizeaza pe bord ?

Nu exista nici un semnal in bord cand se face transferul de putere intre punti.

Multumesc pt. urari.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Frumoasa masina...multi km fara probleme! Ma gandesc sa aleg si eu un 4x4 asemanator :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Masina a fost vanduta. Se poate considera topic inchis.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!