Jump to content

CINE E DIN PLOIESTI?

sebi_bc
 Share

Postare recomandată

sper ca nu se supara nimeni dar am nevoie de ajutor !!!!!!!!

as vrea sa cumpar o masina (tot vw),dar este in Ploiesti si problema e ca sunt din cluj si nu as vrea sa merg degeaba pana acolo!!! si nu stiu pe nimeni de acolo!!!

daca ar fi cineva din Ploiesti care ar fi dispus sa mearga sa vada o masina si sa imi dea o parere in mare ,este vorba de un vw polo din 99 (pt sotie)

as fi recunoscator!!!!!

id mes sebi_bc sau PM

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Acum am vazut post-ul; da mai multe detalii pe PM, afla locatia(adresa unde se afla masina, str., bl.)si in functie de timp, in cateva zile trec pe acolo si dau un ochi. Nu ma pune sa iau legatura cu vanzatorul, ca nu-mi plac samsarii( daca cumva e unul din asta).

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ce tare esti farte , eu am mers pana in CJ sa-mi iau masina si tu vin tocmai in Ploiesti . Eu iti dau un sfat din proprie experienta - cand am fost sa-mi iau masina am fost la toate targurile din Bucuresti , Ploiesti , Brasov - rezultatul numai masini de teapa si numai samsari dubiosi - asa ca am tot auzit de la prieteni ca in CJ ar fi masini bune aduse din afara si nemodificate la KM si altele . Zisi si facut ma prezint in CJ am mers la cela mai mare targ de masini , este din cate imi aduc aminte langa reprezentanta VW , si am gasit 90% nuami masini de caliate si eu mi-am gasit o masina super buna . Am fost sa o verific inainte de cumparare si nimic defect . Ideea ar fi sa nu iti iei de la noi din sud farte ptr ca aici prea putini oameni de incredere .

Sa-mi dai si mie adresa sa arunc un ochi daca vrei . Poate ma insel si ai noroc de o masina buna .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!