Jump to content

Passat 4motion

Razvan?

Postare recomandată

Boxele pe spate (+ twittere) erau din fabrica, probabil ca asa e la toate Highline-urile cu radio-cass Gamma.

Intre timp masina a implinit ~103.000km si am schimbat kit-ul de ambreiaj, urmeaza si volant in viitorul apropiat.

Poze noi:

19092010109.th.jpg 19092010115.th.jpg 19092010116d.th.jpg 19092010121.th.jpg 19092010125b.th.jpg 19092010126.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan?

24

• Cosmin_TDI

4

• ZWO

3

• ioneljohn

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut.

Si eu am syncro, la mine motorul este longitudinal si pa e ta nu?

cred ca si eu va trebui sa schimd chitul de ambreiaj, ce simptome ai avut de a trbuit schimbat, se vedea uzura mare la volant?

danhe

Link către comentariu

Salutare.

Foarte frumoasa masina cu bandourile vopsite in culoarea masinii, iar cromul ii schimba aspectul la maxim, pacat ca eu nu le am. 4MOTION isi merita banii! Am si eu de o luna, un Passat Break Business Line 1.9 4MOTION din 31/11/2002 cu 156000km, si am ramas uimit de siguranta cu care vireaza la viteze mari. Abia astept sa vina iarna si zapada :santa: , sa o testez pe unde am ramas blocat cu masinile cu tractiune normala (Passat 1.9 100cai si A6 2.5 179 cai) pe care le-am avut inainte.

Iti doresc sa te tina mult si bine! Si multi km inainte! :)

Link către comentariu

Salut.

Si eu am syncro, la mine motorul este longitudinal si pa e ta nu?

cred ca si eu va trebui sa schimd chitul de ambreiaj, ce simptome ai avut de a trbuit schimbat, se vedea uzura mare la volant?

danhe

Motorul e longitudinal. Patina destul de tare ambreiajul, iar volant inca mai rezista, imi trepideaza ocazional la plecarile de pe loc.

Salutare.

Foarte frumoasa masina cu bandourile vopsite in culoarea masinii, iar cromul ii schimba aspectul la maxim, pacat ca eu nu le am. 4MOTION isi merita banii! Am si eu de o luna, un Passat Break Business Line 1.9 4MOTION din 31/11/2002 cu 156000km, si am ramas uimit de siguranta cu care vireaza la viteze mari. Abia astept sa vina iarna si zapada :santa: , sa o testez pe unde am ramas blocat cu masinile cu tractiune normala (Passat 1.9 100cai si A6 2.5 179 cai) pe care le-am avut inainte.

Iti doresc sa te tina mult si bine! Si multi km inainte! :D

Multumesc mult! Si eu astept primul strat de zapada

pe dealuri. :)
Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp masina a implinit ~103.000km si am schimbat kit-ul de ambreiaj, urmeaza si volant in viitorul apropiat.

La 100.000 sa schimbi ambreiajul si volantul? :nono: Ceva nu se leaga in povestea asta... Vorbim totusi de Passat B5/B5.5, una din cele mai rezistente masini la conditii vitrege. Nici la Logan nu schimbi ambreiaj si volant la 100.000 km.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o folosesti sanatos. De ce nu ii pui capace la roti?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ii sta bine cu noua grila, si eu tot zic ca ii cumpar una la a mea dar mereu intervine cate ceva..Care a fost pretul ei?

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Foarte bine ii sta cu jantele de 18icon_thumright.gif. Ceva detalii, cam cat au fost ? Imi place mult modelul, i se potriveste passatului. Ce ii trebuie acum, o suspensie, poate chiar o faci lowrider, ar arata bestialbiggrin.gif

Iti doresc sa te bucuri de masina in continuare si cat mai multi km cu noile janteDriver.gif (atentie la gropi si la borduri mai nousad3.gif)

Link către comentariu

Multumesc! Jantele le-am luat de pe jantecluj.ro ; urmeaza sa o cobor cu arcuri sport si pe viitor poate o suspensie reglabila.

Poze:

dsc04546zs.th.jpg dsc04554fx.th.jpg dsc04539n.th.jpg dsc04535t.th.jpg

dsc04477p.th.jpg dsc04485n.th.jpg dsc04488g.th.jpg

Intre timp am pus leduri in pozitii, portbagaj si la suportul de numar.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!