Jump to content

Passat 4motion

Razvan?

Postare recomandată

dorumarcatoru

Cum e pana la urma dupa schimbarea softului? Am o masina aproximativ la fel ca dotari, insa nu pot spune ca am simtit ceva extraordinar dupa upgradarea softului...

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan?

24

• Cosmin_TDI

4

• ZWO

3

• ioneljohn

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ovidiu89 : Nu mai stiu exact ce au folosit, dar il poti intreba direct pe Razvan de la polish.ro ( http://vwforum.ro/index.php?showuser=48248 ).

@dorumarcatoru :

Se simte mai ales in treptele superioare, masina urca mai repede in ture, trage mult mai bine.. Tot nu am avut ocazia sa o testez la un drum lung.

Diferenta e vizibila si in graficele de putere rezultate din vag com (am atasat 2 grafice: before & after).

post-50793-1279964735_thumb.jpg

post-50793-1279964747_thumb.jpg

Modificat de Razvan?
Link către comentariu

Au iesit foarte bine farurile,imi place sedinta foto de mai sus.Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

au iesit bine bine farurile....si a mele incep sa se ingalbeneasca oleak..o sa folosesc aceiasi metoda...si poate si la stopuri..ms de rasp..si sa o conduci cu placere in continuare

Link către comentariu

Folia unde ai montat-o si cat te-a costat? Ce folie e(model si transparenta)? Masina arata foarte bine.

Link către comentariu

@dark_master Folia a aplicat-o Tony Marzan din Zorilor; firma e SkyFol iar transparenta: 50% fata, 20%spate.

@ cTL graficele reprezinta puterea de la motor.

Link către comentariu

Un superb exemplar de Passat , mai ales ca e 4motion = Fun :) cun zice colegul nostru !

sa o stapanesti sanatos , si multi km fara probleme !

Multa Bafta in continuare !

Link către comentariu

Poti sa imi spui pe PM cat te-a costat? Ofera si omologare? Fetele de usi le-a dat jos sau a montat folia direct? Mersi.

Link către comentariu
  • 1 month later...

tare poza cu 0 km nu am coborat niciodata mai jos de 70km. nu ai ramas in pana de motorina?

Link către comentariu

Va zic eu ca se mai poate merge inca vreo 20-30 km cu range 0. Eu am mers obligat/fortat de imprejurari sa zic asa. Cand ai range 0 mai ai vreo 4L in rezervor.

Link către comentariu

Cum se aud bozele de le-ai pus? Inelele de unde le-ai luat? Legat de HU si amplificare a ramas la fel, tot stock?

Link către comentariu

N-am avut niciodata curaj sa merg cu range mai mic de 30-40 de km.Deja cand se aprinde becul ma panichez :icon_thumright:

In rest despre masina ta..numai de bine e frumusica foc cum ti-am mai spus,ma bucur ca ii acorzi atata atentie.

Link către comentariu

Da, scrie acolo set 2 inele.. cate unul pentru fiecare boxa. Cand pui inel trebuie dat jos cauciucul de pe panoul usii, altfel nu incape.

Link către comentariu

Masina este superba, pozele nu mai vorbim...Sa ai parte de ea, multi kilometrii, fara probleme !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!