Jump to content

Passat 4motion

Razvan?

Postare recomandată

Salut, va prezint si eu Passat-ul meu din 2002 (2003 in talon): 96kw, 4motion, varianta de echipare Highline.

Masina are ~91.000 km, merge si trage foarte bine; pana acum am schimbat pompa tandem, valva EGR, un brat si consumabilele.

Cateva poze:

62132555.th.jpg 16454870.th.jpg dsc00027lo.th.jpg dsc00015e.th.jpg dsc00017i.th.jpg 01122009012l.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan?

24

• Cosmin_TDI

4

• ZWO

3

• ioneljohn

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

super masina, e masina care a facut sa imi schimp parerea despre masinile pe motorina, cu asa ceva 6+1 trepte am mers pana in germania si inapoi, viteza constanta 200km/h timp de 1 h ... asta noaptea, trage de rupe masinuta,

sa ai grija de ea ca si ea are de tine :wub: ... km multi si fara incidente

Link către comentariu

Printre cele mai rezistente si confortabile masini de la VW. Imi place la nebunie 4 motion - cum sta lipita masina de sosea (aproape) oricat ai calca-o :salut:. Sa-i dai sa manance numai motorina premium ca merita!

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Frumoasa masina, felicitari proprietarului :D Perfecta vremea pentru a prezenta o masina cu tractiune 4x4. Multi km fara probleme la volanul ei iti doresc!

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri! Masina a fost cumparata de noua de la reprezentanta VW din Cluj.

Modificat de Razvan?
Link către comentariu

off de fiecare data cand cad cate un B5.5 4motion si Highline imi apare zambetul pe buze imediat.

Foarte frumoasa si culoarea si tot. s-o stapanesti sanatos si multi multi km fara probleme

ps. care a fost pretul ei? si mai pune poze ia.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Eu nu ma omor dupa culoare, dar in rest nu am ce comenta. Cred ca e o placere sa mergi cu ea, pe vremea asta. Drumuri bune!

Link către comentariu

Ma bucur sa vad inca un passat frumos cu putini km si intretinut :vinemosul: .

Sa ai grija de el in continuare !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Revin cu un filmulet: passat 4motion

Intre timp, masina a primit alte placute de frana, pompa de servo si un burduf de la panetara era crapat.

Modificat de Razvan?
Link către comentariu

Asa sper sa arate si urmatorul Passat al meu. Ai tot ce iti trebuie pe ea. Singura carcoteala e aceea ca, la o astfel de masina, mergea o tapiterie integral piele. E mai usor de intretinut si mai comoda. In rest, belea, mai ales 4motion-ul. Culoarea o prinde bine.

Link către comentariu
  • 4 months later...
Publicat (modificat)

Mersi florin; avantajul la alcantara e ca nu se incalzeste asa tare vara. Masina a implinit ~96.000 km, urmeaza sa schimb 2 brate de pe fata si senzorul G62.

Poze noi:

dsc01519z.th.jpg dsc01518v.th.jpg dsc01515j.th.jpg dsc01503q.th.jpg

Modificat de Razvan?
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
paul walter

foarte misto , mai ales ca este 4motion , cam care este consulmu in oras si in afara

Link către comentariu

Consumul in oras e undeva la 10% (pe bord 9.4%). Drumuri in afara localitatii nu am facut in ultima vreme.

Link către comentariu
  • 1 month later...

De ieri masina a primit un nou soft de la tcm turbo. Cu ocazia aceasta multumesc domnului Nistor, dar si domnului Voinea pentru noua mea masina.. Diferentele se vad si in log-urile si graficele rezultate din vag com. Urmeaza sa vad cum se comporta la un drum lung.

Atasez si doua poze mai recente:

passat3.th.jpg

12062010060.th.jpg

Link către comentariu

Foarte tare masina! 4 motion RULZ :icon_thumright: si doar 100 000 km in atatia ani, ce sa zic, sa te bucuri de ea in continuare cati mai multi km!

Link către comentariu

Foarte misto masina sa ai parte de ea si sa o conduci sanatos...o poza cu farurile polishate mai de aproape sa vedem cum a iesit, se poate???si unde ai facut operatinuea??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!