Jump to content

VW Golf 4

mirceateodor

Postare recomandată

Felicitari pentru ce ai facut cu stopurile. M-a amuzat "motivul" pentru care ai asteptat iarna :). Ai sesizat vreo diferenta legat de intensitate?. Si tot legat de intensitate, in mod normal ledurile pe frana trebuie sa se aprinda la o intensitate mai mare. Eu am stopuri cu leduri de exp si ledurile de pe frana cred ca sunt de 2x mia puternice. Ai reusit sa obtii si treaba asta ca din poze nu prea imi dau seama?

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceateodor

79

• Circoloco

13

• volnick1986

11

• Z X Z

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Motivul a fost iarna deoarece in restul anului nu gasesti "chestii" de sarbatori.Clopoteii fac diferenta.

Am facut niste module care sa diferentieze pozitie si frana. Nu e foarte sesizabil.

As putea sa reduc mult intensitatea ledurilor de pozitie prin folosirea altor rezistente in module dar imi plac asa.

Vorba aceea : Un pic mai intepator : sweeps. :)

De asemenea a trebuit sa folosesc si niste rezistente ceramice pentru a pacalii calculatorul.

Modificat de mirceateodor
Link către comentariu

Si eu sunt sceptic legat de ceasuri :icon_santa:. In primul rand calitatea "geamului". Stiu ca e greu de realizat, apreciez efortul si munca dar ar trebui ceva mai clar. Nu ai o poza mai in ansamblu cu tot bordul? Asa din pozele stric cu ceasurile nu prea iti dai seama cum se integreaza cu restul bordului. Asteptam poza :ceuameni:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut !!

Frumoasa masina , iti admir mult modificarea de la stopuri a iesit superb ! FELICITARI :blah_: ;)

Imi plac jantele si farurile sunt superbe ! :)

Multi km fara probleme si sa ai grija de ea ! :rolleyes:

Link către comentariu

Felicitari maxime!!! Masina e ceva de sensatie..., iar stopurile fac toti banii. Daca te apuci vreodata de "prestari servicii" ma ai client si iti mai aduc inca 5 sa le modifici stopurile :D

Link către comentariu

Multumesc frumos baieti.

Am ramas dator cu niste poze cu noile ceasuri dar e un pic cam frig :blah_:

Sper ca poate maine reusesc sa fac niste poze.

82bog Ma gandeam la aceasta varianta de a-mi umple timpul mai ales ca odata cu criza sunt un pic somer. Iar cum situatia in Romania e cum e , e cam greu sa imi gasesc ceva de lucru. Se pare ca nu e nevoie de ingineri proiectanti.

Problema stopurilor ar fi ca nu am gasit inca leduri la preturi acceptabile pentru a face rentabila realizarea lor. Si celelalte componete sunt destul de scumpe mai ales intr-un oras mic precum Sibiul, unde sunt foarte putine magazine de profil.

O sa incerc ,dupa ce gasesc stopuri de Variant, sa fac o pereche de stopuri pentru fratele meu. Sunt curios acelea cum vor iesi.

Link către comentariu
Si eu sunt sceptic legat de ceasuri :). In primul rand calitatea "geamului". Stiu ca e greu de realizat, apreciez efortul si munca dar ar trebui ceva mai clar. Nu ai o poza mai in ansamblu cu tot bordul? Asa din pozele stric cu ceasurile nu prea iti dai seama cum se integreaza cu restul bordului. Asteptam poza :D

Claritatea geamului cam asta e. :icon_thumright: Am incercat vreo 3 saptamani metode de a le realiza. Piese conjugate si multe bucati de plexiglass incalzite si deformate. Am folosit si aruncat aproape un metru patrat de plexiglass pana sa ajung aici.

Eu sunt multumit de cum a iesit si le voi mai folosi o perioada, pana ma plictisesc de ele. ;)

Am revenit si cu poze cum am promis ieri. Astept acum o parere.

post-20276-1262816049_thumb.jpg

post-20276-1262816057_thumb.jpg

post-20276-1262816136_thumb.jpg

Link către comentariu

Personal imi plac :). Daca geamul era clar merita sa le lasi pe masina mult timp de acum incolo :). Inca o data apreciez ca pui mana la treaba, aici se vede pasiunea nu cand iei si adaugi sau platesti ca sa fie adaugate :rolleyes:

Link către comentariu

Mersi frumos. Si mie imi plac. Am incercat sa le fac cat mai aproape "de fabrica". Daca ar exista asa ceva.

Geamul este clar. Probleme au fost la conturul computer si apa-benzina. Din cauza luminii pozele nu sunt chiar ca in realitate.

Imi surade ideea ca sunt singurul care are astefl de ceasuri si stopuri. Dar si faptul ca sunt facute cu manutele mele.

Am incercat sa modific astfel incat un necunoscator sa nu observe diferenta , decat poate daca a vazut originalul.

Link către comentariu

Bravo :) Stopurile arata super iar ceasurile sunt unice. Felicitari!

Sa o conduci cu placere.

Link către comentariu

steffan - Mersi frumos.

Am mai facut niste poze , sa mai treaca timpul. Poate asa vine mai repede vara. :censur:

post-20276-1263315288_thumb.jpg

post-20276-1263315309_thumb.jpg

post-20276-1263315340_thumb.jpg

post-20276-1263315443_thumb.jpg

post-20276-1263315452_thumb.jpg

Link către comentariu

salut! este super masina , felicitari pentru munca depusa. Am o intrebare : masina asa a fost... cu semnalizari duble pe faruri(stiu ca sunt aftermarket)

Link către comentariu

Asa am luat masina cu farurile originale.

Farurile sunt OEM , nu sunt aftermarket, fabricate de Bosh - Xenon cu lupa si senmalizare dubla.

post-20276-1263319067_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoase poze. Imi plac prelungirile bara vopsite. Am sa te copiez si o sa le vopsesc si eu. Toate bune!

Link către comentariu

foarte frumos ce i-ai facut ..ceasurile sunt super..cat despre stopuri ...mare inventie :)...spor la treaba in continuare si km fara sfarsit.

Link către comentariu

Ma bucur ca iti plac.

Stau linistit, si eu am copiat de la altii. :)

Link către comentariu

Deosebita masina (ma repet) :) O sa zic asta la fiecare set de poze. Te-ai gandit la un stergator lamelar de la Golf 5, ca tot sta putin stramb asa :D

Link către comentariu

Mersi frumos.

Sa stii ca m-am gandit la cateva modificari.

Pentru moment am renuntat deoarece e mai greu sa faci ceva cand esti somer. Dar am timp liber ,cateodata, cam prea mult. :)

Dar o sa-mi revin eu cumva.

Daca vine vorba de lucruri marunte : o antena mai mica, stergatoarele fata shimbate , stergator Golf 5 pe spate...

Daca vorbim de lucruri mai importante si vise : tempomat, o magazie cd cu mp3 - un xcarlink sau o navigatie in locul sertarului si casetului actual Gamma, bara fata R32 ..

Cam astea ar fi. Unele se pot transforma in realitate si altele poate nu.

Deocamdata astept vara sa trec de la 15 inapoi la 17. Se simte diferenta. Mai confortabile dar mai instabila masina pe valurile asfaltului din scumpa patrie.

post-20276-1263338345_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca te gandesti la stergatoare si nu cu tot cu brate, iti recomand Bosch lamelare pentru prindere clasica. Sunt ele 1,3 mil dar fac toti banii si sterg impecabil :)

PS: daca vrei o varianta si mai ieftina fata de bara fata R32, poate optezi pentru spoilerul de V6 in culoarea caroseriei (eu personal asa ma facut). Ii schimba destul de mult aspectul si iesi si cu mult mai ieftin. Aproximativ 2 mil nou, de la reprezentanta sau mult mai ieftin SH din dezmembrari (ca tot il vopsesti). Bafta in continuare cu $

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Circoloco - Mersi frumos pentru sfaturi. Cu privire la stergatoare - voi vedea la momentul respectiv, iar cat priveste bara fata - aceasta nu este un lucru pe care vreau neaparat sa il fac. Sunt convins ca sunt costuri destul de mari pentru o bara de R32 :)) iar ca variantele ar fi ,asa cum ai spus, fusta V6 sau aniversare 25 (daca nu ma insel). Arata bine. Ma voi gandi serios dupa ce voi castiga procesul cu taxa.

clau_j17 - Mersi frumos.

post-20276-1263386239_thumb.jpg

post-20276-1263386244_thumb.jpg

post-20276-1263386249_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cred ca imi fac timp sa vin la intrunire numai sa o vad... :)

Stopurile sunt geniale si au iesit superb.

Sa ai parte de ea, multi km fara incidente!!! :ceuameni:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!