Jump to content

Golf 4 Oradean


roby87

Postare recomandată

Acuma seara am facut-o putin de oaie, am uitat ca vine curba si am pleznit o janta. Maine revin cu poze, sper ca nu trebuie sa schimb prea multe la directie. Nu s-a rupt nimic, dar trage putin in stanga, rezerva mi-e pe 16, celelalte sunt pe 15. Sa fie oare asta cauza?

Link către comentariu

Trage stanga, cea de 16 e pe dreapta? Asta ar fi o explicatie...

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu
RazvanBlade

man da asa rau ai lovito ca o trebuit sa pui rezerva???

bine ca nu ai pus jantele mele inca !! sper sa ai mai multa grija apoi :))

Link către comentariu

O poza cu janta lovita si cu bordura:

post-59076-0-91101900-1336845927_thumb.j post-59076-0-08421800-1336845962_thumb.j

Am pus jantele lui Razvan sa vad daca imi trage in stanga/dreapta si se pare ca momentan am scapat de neplaceri, luni merg la un reglaj de unghi de fuga sa vedem ce a fost afectat. Am profitat de prezenta jantelor pe masina mea si am facut o mica sedinta foto, sper ca nu se supara Razvan :)

post-59076-0-84204000-1336846044_thumb.j post-59076-0-71585300-1336846053_thumb.j post-59076-0-47608600-1336846066_thumb.j

post-59076-0-94162000-1336846173_thumb.j post-59076-0-75590800-1336846182_thumb.j post-59076-0-84350200-1336846190_thumb.j

Link către comentariu
  • 9 months later...

275000 km and counting. Maine cumpar ulei+filtre, discuri+placute fata/spate.

Am decis sa merg pe ferodo premier, sa vedem daca decizia va fi una buna. Discurile fata sunt praf in momentul de fata, ovalizate la maxim, au fost si rectificate, dar degeaba.

Urmeaza apoi sa schimb niste bucse, gumele de vara sus , sper sa rezolv si EGR-ul pentru ca de un an jumate circul cu martorul de motor aprins in bord. Ma gandeam sa ii dau si un polish exterior si un detalinig la interior.

Sa vina vremea buna :)

Link către comentariu

Bun , bun...270.000 si inca se tine ... daca vine vremea buna si vrei detailing suna un prieten !!!:)...discurile eu zic sa le pui Trw, sunt bune!!! Totusi eu zic sa cauti si niste Santa Monica pt vara!!

Link către comentariu

jantele sunt superbe dar masina e cocotata pe ele. sa dea bine trebuie mai jos putin garda la sol.

 

P.S. repara stergatorul ala ;)

Link către comentariu

Masina nu mai are jantele alea de muuuult :) au fost puse doar de proba, daca nu aveam incidentul cu bordura nu le puneam deloc. Cu 17 ii prea de tot, am injurat 2 saptamani cat le-am avut pe masina cat in 3 ani de cand am masina :)). Daca ii pun jante vor fi maxim pe 16

Detailing o sa-i trebuiasca, arata jalnic interiorul, again.Sa vina vremea buna si caldura, si ii dam iara dauna, de aceasta data interior exterior.

Stergatorul e reparat din vara, pozele sunt destul de vechi, daca tine vremea buna poate o scot la ceva poze mai recente.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Nu am scris cam de multisor pe aici. masina inca functioneaza bine, am doar o problema la care nu ii gasesc rezolvarea. Presupun ca de cand am lovit janta (vezi mai sus) mi se ovalizeaza discurile sau nu stiu ce se intampla. Am o vibratie la franare, chiar daca am discuri+placute ATE schimbate acum 2000 de km. Ce ar mai trebui sa verific? Voi incerca cu o fuzeta, am schimbat rulment, bucsaraie iar janta a fost si ea schimbata. ceva sfaturi?

Link către comentariu

Din cate stiu eu, vibratia la franare este de la discuri sau anvelope..in principal de la discuri. Nu conteaza ca sunt noi..

Link către comentariu

Inteleg..dar am schimbat pana acum 4 seturi. Imi vine greu sa cred ca ar fi doar de la ele

Link către comentariu

vezi ce ai stramb in urma loviturii. fuzeta, port-etrier. 

trebuie sa mergi la cineva cu ceas comparator sa vada daca s-a deviat cu cateva grade in urma loviturii. nu stiu exact daca apare si la geometrie deviatia asta.

ai refacut geometria de atunci?

Link către comentariu

Geometria a fost facuta de mai multe ori de atunci. Am schimbat si rulment, de mai multe ori bucsele si la fel face. Ca si simptome, dupa ce schimb discurile, 2-3 zile merge totul bine, apoi incet incet simt la franare ca ar vrea sa o ia in stanga sau dreapta, urmat de o mica vibratie, si in cateva saptamani abia pot tine volanul in mana. Mi s.a recomandat sa incerc o alta fuzeta, ceea ce voi si face. Revin cu update

Link către comentariu
  • 11 months later...

Sa mai notez cate ceva in carnetel  :icon_rendeer:

325 000 and counting. Acum aprox 3 saptamani nu a mai vrut sa porneasca deloc, cauza fiind pompa din rezervor. Imi facea cateodata figuri, sa zic odata la 6 luni, in sensul ca trebuia sa dau la automat de vreo 10 ori pana sa o ia, dar acum a decis ca e destul. Schimbat pompa si acum porneste fara probleme. Acum vreo 2 luni m-a lasat si bateria, stiam de iarna trecuta ca nu o sa ma tina mult, dar se pare ca si-a dat duhul mai repede decat ma asteptam. Ma mira totusi ca bateria nu avea mai mult de 2 ani si era totusi Varta, acum s-a inlocuit cu Rombat Premier. Masina momentan e in service pentru un schimb de ulei si filtre+ sudat baia de ulei ca deh, traim in tara drumurilor perfecte :tuktuk: .

Urmeaza cateva investitii in masina, vreau sa rezolv odata pentru totdeauna problema franelor, a discurilor care se ovalizeaza in maxim o luna de la schimbare, am de schimbat un far pe dreapta, vopsit bara fata din cauza unui dement care depaseste pe unde apuca, si alte mici probleme gen inlocuit piele pe volan, curatare tapiterie, un switch,2 la interior, plus alte maruntaie. Costul va fi destul de mare, dar sper la urma sa pot sa ma bucur de ea inca 2-3 ani fara alte investitii.

Link către comentariu
  • 2 years later...

375 000 de km.....inca ne taraim, cel putin pana ieri cand turbina a zis pa. Profit de ocazie pt a schimba uleiul, filtrele, 2 capete de bara, si un etrier pe spate blocat. Masina isi arata varsta si km din pacate, dar nu ne dam batuti. Ar fi multe de facut la ea, ma gandeam sa o vand, dar la cat as lua pe ea nu merita, as lua probabil un parci. 

Daca ma poate cineva ajuta cu o turbina de AXR sa-mi dea de stire.

Drumuri line!!

Link către comentariu

Schimbat turbina, am pus turbina de ARL, anulat EGR, schimbat ulei+filtre, schimbat 2 capete de bara, burduf interior+exterior planetara dreapta. Asa arata 1700 de lei:biggrin::biggrin:

Urmeaza si alte reparatii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!