Jump to content

Golf 4 Oradean


roby87

Postare recomandată

Salutare tuturor,

De o luna si 4 zile sunt si eu posesorul uni VW Golf 4 Variant, an 2004 1.9 TDi 101 cai, culoare verde. Sunt foarte multumit de masina pana acuma.

Sa va povestesc cum am ajuns eu sa iau acest Golf. Am plecat pe la inceputul lunii in Dresda intr-o mini-excursie si am zis ca profit de ocazie si imi aduc o masina. Dupa o saptamana de cautari am gasit un 307SW dar avea ceva probleme cu actele. Am revenit in tara frustrat si nervos ca ma intorc cu mana goala. Dupa 3 zile de gandit si dat telefoane in stanga dreapta am decis sa merg cu cineva care cunoaste Germania ca si cum cunosc eu orasul meu. Astfel am ajuns in nordul Germaniei in Neumunster, unde, in al 3-a autohaus vizitat am gasit o minunatie de Golf 4 Variant Pacific, cu incalzire in scaune, climatronic, mp3 cu magazie de cd-uri, full electric, ESP etc.

I-am schimbat pana acuma uleiul si filtrele, mai urmeaza curele, distributie si mai vad ce mai apare pe parcurs. Consumabilele m-au costat 350 de lei cu tot cu manopera si baietii au lucrat impecabil si foarte repede, ii recomand cu incredere. Masina are o huruiala ciudata dar mi s-a transmis ca nu voi avea probleme daca schimb distributia. Si inca o chestie pe care am rezolvat-o cu metoda clasica(muzica mai tare) e un zgomot ciudat undeva jos. Zgomotul vine de la climatronic pentru ca pe modul de recirculare nu se aude "pacaneala". Urmeaza o programare la medic sa o rezolv si pe asta.

Am si reusit sa o inmatriculez astazi, dupa ce am umblat 3 zile ca nebunu dupa acte si toate cele.Taxa de p.i. a fost 513 euro iar restul vreo 900 de lei( asigurare, RAR, taxe si taxulite.

Numarul l-am vrut BH 87 RBY dar n-a fost disponibil asa ca am pus 62, anul de nastere al mamei mele.

http://picasaweb.google.com/robert1987.10/Golf4# am pus niste poze, nu foarte multe deocamdata, urmeaza sa fac o sedinta foto comuna cu un prieten care are C4 si atunci voi posta mai multe poze.

S'auzim de bine

Link către comentariu

foarte frumoasa roby. imi plac dotarile si interiorul :icon_thumright:

totusi nu ai zis anul, km, pret...

te asteptam la intalniri;)

Link către comentariu

Multumesc tuturor.

Masina a trecut azi de 178 888 km, nu am prins momentul ca eram atent la trafic, ca deh, a inceput sa ninga si iarasi au fost luati astia prin surprindere :icon_thumright:

Pe masina am dat 6100 de euro, cu tot cu taxe ajungand pana pe la 7200. Sunt multumit cum merge, sa vedem cum se comporta dupa "terapia" cu drmuri proaste :Driver:

@bronzatu am fost si acuma sambata la intalnire. Ne mai vedem noi cu alte ocazii

Link către comentariu

Ma doare sufletul cand o vad asa murdara si inghetata :D Mi-e mila de ea pentru ca a ajuns intr-o tara atat de redusa in care oamenii sunt pur si simplu prea ocupati sa fure in loc sa curete drumurile.

Deocamdata nu bate, nu troncane nimic, chiar daca afara sunt -10 grade uneori. Imi place cum se comporta pe zapada, ABS-ul intra ferm, ESP-ul corecteaza traiectoria masinii doar atunci cand e nevoie.

Am sesizat o mica problema la climatronic. Cand nu e pe modul recirculare se aude ca un fel de pacanit in dreapta jos. Si mai are momente cand alterneaza viteza cu care baga aer in habitaclu, chiar daca e setat la maxim.O sa rezolv treaba cat de curand, vreau sa-i dau jos si suportul ala de telefon pentru ca zbarnaie in ultimu hal pe soselele patriei.

In rest :(

Link către comentariu
  • 1 year later...

Masina a implinit un an in luna noiembrie. Are deja peste 215 000 de km si se tine destul de bine, mai am 700 de km pana la urmatorul schimb de ulei si filtre(le-am schimbat in septembrie)

Odata cu sosirea iernii am incaltat-o cu cauciucuri de iarna, i-am schimbat niste placute de frana, si o bucsa pe fata. Urmeaza in primavara sa schimb toate bucsele pe fata, si probabil amortizoarele care sunt cam obosite. Am reusit sa termin si garajul ca sa nu stea masinuta afara pe timp de iarna, asa ca poate veni zapada de 2m :)

Drumuri bune la toata lumea si sa ne vedem cu bine la anul

Link către comentariu

problema cu climatronicul...daca ii faci o scanare poate afli exact de la ce e (clapeta de recirculare). reparatia nu e floare la ureche pt ca trebuie demontat mult pana sa ajungi la ea. pretul ei nu il stiu.

scaune incalzite,spalator de faruri,stergatoare aero,climatronic. volan cu piele perforata. imi place.

ii lipseste xenon pe far,pilot automat... dar alea se pot pune dupa aia.

modificari in plan?

similara cu masina mea,in proportie de 70-80%.... :P

P.S. si culoarea e deosebita

Link către comentariu

Modificari nu prea sunt in plan pentru ca plec in SUA la anul in vara, poate un xenon pe faza scurta pana atunci. Plus ca am o gramada de consumabile de schimbat in primavara si trebuie sa ii repar o mica lovitura provocata de sora mea(usa si aripa :)) ).

Sa ne poarte masinutele noastre milioane de km inainte :)

Link către comentariu
  • 4 months later...
Publicat (modificat)

Nu am scris de multisor pe aici, sa vedem. Masina are 225 000 de km si din pacate incepe sa isi arate slabiciunile pe drumurile patriei. Dupa ce in urma cu o luna am completat cu lichid servo, azi m-am uitat din nou si nivelul e sub minim. La viteze de peste 80 km/h simt in volan cum "joaca" rotile. bucsele care necesitau schimbare au fost schimbate acum 2000 de km, o fi problema la caseta de directie?

Am facut un nou schimb de ulei si filtre(a 3-a oara de cand o am) si bucsele mai sus mentionate.

Ma declar in continuare multumit de masina chiar daca incepe sa "tuseasca" :Driver: :Driver: :Driver:

post-59076-0-17112100-1304876052_thumb.j post-59076-0-01408900-1304876066_thumb.j post-59076-0-58331100-1304876076_thumb.j post-59076-0-79935500-1304876230_thumb.j

scuzati calitatea pozelor

Modificat de roby87
Link către comentariu

Una din cauze poate fi caseta intr-adevar...dar verifica si rulemntii :icon_thumright:

Link către comentariu

Am uitat sa precizez ca volanul are si un mic joc. Saptamana ce vine o sa o programez la doctor sa vad ce probleme mai are.

Link către comentariu
stelist_2007

Mah...nici amu nu ti-o dat sorata banii pt aripa aia?...=))

Link către comentariu

wow 225.000km arata ff bine masina. La cat mai multi km! :icon_thumright:

A fost azi intalnire?Daca este weekendul viitor si sunt in oras vin si eu.

Link către comentariu

Mersi Bogdy, asemenea si tie!! Intalnire nu am facut de multisor, cazul ar fi mai ales ca nu mai am mult de stat in tara asta romaneasca :icon_cool: Am numarul tau de telefon, daca facem ceva saptamana viitoare te anunt :Driver: :Driver:

Link către comentariu
  • 6 months later...

Saptamana trecuta am fost cu caseta de directie la reconditionat, azi am dus masina la mecanic pentru o verificare amanuntita.

Ce mai trebuie sa schimb pe masina: bucse bara stabilizatoare, burduf planetara stanga si cele 4 bujii care sunt arse :))

Am ramas surprins de rezultatul testului de amortizoare, 75% pe toate cele 4 roti, dar parca as mai face inca unul in alta parte. Vineri urmeaza ITP.ul, marti programare la schmb, apoi un reglaj unghi de fuga si pot ierna linistit.

La primavara vreau sa ii trantesc niste jante Montreal II pe 16, daca stie cineva de vanzare in stare buna as ramane recunoscator

Link către comentariu

Dimineata pornea destul de greu, pot sa zic ca intr-o dimineata abia a luat-o, si nu era cu minus afara. Sesizez si in timpul zilei o pornire mai greoaie chiar si atunci cand motorul e cald. O sa vad saptamana viitoare dupa ce le schimb daca se mai amelioreaza ceva si daca trebuie sa schimb si bateria.

Link către comentariu

roby tine de bani ca iti dau eu jantele :))

4 bujii arse...numai la tine si la taicameu am mai auzit :) cu toate astea,masina pornea perfect.

ai grija de masinuta si pune`i si tu softu ala odata:D

Razvan

Link către comentariu
  • 4 months later...

Sa revin putin pe aici. Masina se apropie cu pasi repezi de 250 000 de km, ma declar foarte multumit de cum functioneaza. Urmeaza in 3000 de km un nou schimb de ulei, EGR se cere schimbat, distributia in curand + alte maruntisuri gen switchuri usa, stergator spate care se vor rezolva.

Am reusit sa indrept usa pasagerului si aripa, problema e ca nu mi-a iesit nuanta de culoare deloc, va trebui refacuta operatiunea.

Vreau sa investesc putin si in aspectul masinii, niste jante, momentan probabil ca o voi incalta cu Montreal II daca se gandeste Razvan sa mi le dea, prelungire fata de aniversar sau JOM(aici inca am neclaritati, ce recomandati?), eleron spate, ceva finut si prelungire bara spate.

Sambata ce a trecut am reusit sa fac si un detailing la interior, si ii multumesc pe aceasta calu lui Razvan holy-boy pentru efortul depus, recomand cu incredere, face treaba de calitate :)

Probabil ca prin vara ii voi pune si niste folii, ceva deschis la culoare pe toata masina, mai mult pentru protectie solara, a si ce mai trebuie sa schimb este pielea de pe volan care s-a cam dus, am planuri mari si aici :) . Mi-am propus ca pana prin august sa o fac toata asa cum vreau.

Voi reveni cu poze cand le voi micsora pentru ca nu pot sa le urc acum

Link către comentariu

daca prelungesti barile nu te-ai gandit si la praguri?altfel se vede aiurea din lateral.

volanul imbraca-l in piele,vezi anunt aici pe forum.,

ce eleron ai gasit?

Link către comentariu

Ma ganeam si la praguri, deocamdata o iau incet, sa vedem si cu finantele :).

Volanul il voi imbraca in piele, va fi putin altfel cum este acum. Eleron, imi place eleronul de la FK, dar nu am decis inca, poate il iau pe cel de R32.

La prelungirea fata inca nu m-am gandit daca va fi JOM sau modelul aniversar. Sfaturi?

Link către comentariu

eleronul de R32 nu merge pe variant. problema ii ca sunt cam putine modele.

cu jantele se rezolva, speram in iunie sa avem amandoi alte incaltari ;) ziceai ieri ca ramai la jom, acuma iar te sucesti?:)) las ca imi vine mie buza de anni in curand si o incercam sa vedem cum da la tine...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!