Jump to content

MK3-ul meu. . .

AdryanDim

Postare recomandată

Frumos Golful! Pe criza asta nu multi(printre care nici eu) reusesc sa faca o asa revizie cum ii faci tu, bravo! Sa'l stapanesti sananatos!

Link către comentariu

Mersi mult pentru aprecieri sochaux s si tu sa-l stapanesti sanatos pe al tau si fara incidente!

In legatura cu revizia era foarte necesara in privinta caroseriei,mai precis aripile care erau cam mancate si a hayonului care avea un inceput de rugina,ocazie cu care am dat stergatorul si semnul jos si s-a mai intamplat ca tot acum sa trebuiasca sa schimb si consumabilele pentru ca am facut aproape 15 mii de km!Pe partea de mecanica nu m-a costat prea mult deoarece toate lucrarile le-am facut acasa impreuna cu fratele meu,deci manopera 0,multa munca si multa murdarie(mai ales la curatare admisie) :icon_thumright: !

Vineri am montat hayonul,barile,farurile si grila,iar de maine incep sa ii dau cu pasta abraziva si cu ceara pe partile nevopsite si sa montez oglinzile,bandourile si fetele de usi!Sper ca pana miercuri sa o termin(fara jante).

O sa revin cu poze zilele urmatoare! Bafta tuturor! :)

Link către comentariu

Spor la treaba in continuare. Cred ca rugina de la aripi, praguri, haion si nu numai e singura problema majora la Golf 3, dar e bine si asa rau. Si la mine a aparut o gramada de rugina in 2 ani si ceva, anul acesta ar trebui sa fac un mic efort si sa scap de ea(de rugina), asa sper.

Bafta!

Link către comentariu

Multumesc! Si eu am profitat acum ca am avut ceva timp liber si am facut un efort financiar ca pe viitor cine stie...-25%...-15%...pana o sa ajungem...Dumnezeu stie! Bafta!

Link către comentariu

Salut! Golful e la fel ca al meu. Si eu am aceleasi ganduri cu el, ma refer la imbunatatirile aduse dar din lipsa banilor momentan le voi trece pe lista de asteptari. Bafta si numai bine.

PS - spune-mi si mie te rog dimensiunea rotilor ca vreau sa le schimb si am citit pe forum ca unele ar atinge daca sunt late sau....talonul mare . in fine nu le am cu jantele. de aceea te rog frumos sa imi zici si mie daca iti ating si ce dimensiune au. multumesc , astept PM.

Link către comentariu

Salut! Jantele sunt pe 16 7,5J ET 35 cu cauciucuri 215/40/16 si pana acum nu am avut probleme cu atinsul,doar o singura data cu 4 persoane in masina si bagaje mi-a atins,la niste hopuri mai mari,pe spate(unde se prinde bara,in colt).In rest nu am probleme in aceasta privinta! Bafta si numai bine! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Iata ca dupa multa munca,mult timp si multi bani investiti a venit momentul in care pot pune primele poze cu masina terminata!

Per ansamblu sunt multumit de cum a iesit,dar ca intotdeauna este loc si de mai bine. La motor se simte putin diferenta dupa ce am curatat toate cele si in combinatie cu toate filtrele noi. Acum astept parerile voastre in privinta rezultatului!

Bafta si numai bine!

post-60062-1274902566_thumb.jpg

post-60062-1274902577_thumb.jpg

post-60062-1274902585_thumb.jpg

post-60062-1274902596_thumb.jpg

post-60062-1274902607_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata frumos! Cum de te-ai hotarat sa faci pragurile cu negru? Poate la unii nu o sa le plac, dar eu zic ca arata bine si asa.

Bafta in continuare :)

Link către comentariu

Un exemplar foarte frumos si foarte bine ingrijit. Se vede ca este mult iubit de catre proprietar. Felicitari pt pasiune!

Link către comentariu

Multumesc baieti! Pragurile le-am lasat negre pentru ca vreau sa pun prag de GTI de plastic si nu avea niciun rost sa le vopsesc rosii! Bafta! :)

Link către comentariu

Nu prea iti recomand acele praguri, eu am patit-o(eu am avut si le-am luat jos de aproape un an, dar am descoperit ceva rugina sub ele, si cred ca numai din cauza lor)...Dar nah, depinde cat de bine le montezi si cum ai grija de ele. Daca nu o sa fie prinse fix, si o sa intre apa, mizeria, sarea, de pe drum in ele iti vor fi afectate pragurile, parerea mea.

Nu am vrut sa te sperii, dar asta e parerea mea despre acele praguri(e valabil si pentru arcadele de pe aripi, am mai vazut cazuri asemanatoare si la alte Golf-uri).

Oricare ar fi schimbarea, asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti noi! Bafta! :)

Modificat de sochaux_s
Link către comentariu

Exact de ce spui tu mi-e si mie frica,dar parca "cere" un set de praguri... :icon_thumright: O sa ma mai gandesc la acest lucru,iar daca nu voi gasi ceva frumos le voi lasa asa! Voi reveni de indata ce voi avea noutati!

Bafta tuturor!

Link către comentariu
Va salut!M-am gandit sa-mi prezint si eu masinuta deoarece cred ca este putin aranjata si as dori sa aflu si impresiile colegilor de pe forum si ceva sfaturi daca mai este cazul.

Motor 1.9 TDI 110 CP(resoftat),suspensie sport H&R,jante Borbet 16'' etc.

foarte frumos golfu sa-l stapanesti sanatos . zimi te rog cand ai vopsit spoilerele si cu ce vopsea sau ce material . nu tio puscat sau ceva ? ms

Link către comentariu

Salut! Multumesc si la fel iti doresc si tie! Vopseaua am luat-o de la Policolor,iar pana acum n-am probleme.Daca te uiti cateva posturi mai sus ai sa vezi ca i-am revopsit barile + altele cam acum 2-3 saptamani! Bafta! :biggrin:

Link către comentariu

Prelungirile de la bare trebuia sa le lasi negre.

Parerea mea. ;)

Link către comentariu

M-am gandit si la lucrul asta,dar parca mai frumos este cu ele vopsite,mai ales cand voi pune praguri in culoarea caroseriei si va fii totul la linie! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!