Jump to content

MK3-ul meu. . .

AdryanDim

Postare recomandată

Va salut!M-am gandit sa-mi prezint si eu masinuta deoarece cred ca este putin aranjata si as dori sa aflu si impresiile colegilor de pe forum si ceva sfaturi daca mai este cazul.

Motor 1.9 TDI 110 CP(resoftat),suspensie sport H&R,jante Borbet 16'' etc.

post-60062-1260866441_thumb.jpg

post-60062-1260866452_thumb.jpg

post-60062-1260866460_thumb.jpg

post-60062-1260866468_thumb.jpg

post-60062-1260866477_thumb.jpg

Link către comentariu

Dotari nu prea are decat trapa el.volan reglabil,inchidere+alarma.Celmai mult m-am bucurat cand am luat-o la motor pentru ca am avut inainte alt golf 3 cu ceva dotari(geamuri el.,oglinzi el incalzite etc) dar pe benzina(1.8) si ala ma usca la consum,mai ales ca stau mai mult pe la Bucuresti.

o poza si cu fostul. . . frumos si ala dar parca mai frumos asta. :vaidecapulmeu:

post-60062-1260871708_thumb.jpg

post-60062-1260872024_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata super, si foarte ingrijit Golfuletul. Sa-l stapanesti sanatos, fara incidente! Ti-as sugera totusi sa-i vopsesti si bandourile de pe usi si aripile spate, pragurile si niste semnalizatoare clare pe aripi (ar arata si mai bine) :).

Modificat de micnea
Link către comentariu

M-am gandit si eu sa-i vopsesc si bandourile de pe usi si pragurile dar nu am avut timp pana acum,dar sigur voi face asta in primavara cand va intra intr-o revizie totala! Multumesc pentru aprecieri si Sarbatori Fericite tuturor!

Link către comentariu

Oricum e ingrijit, si eu am un golf 3 gl achizitionat acum 2 saptamani si are putina rugine pe la praguri si aripi si as cam vrea sa-i dau o vopsea noua :) Sa-l stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Frumoasa si ingrijita masinuta;in combinatie cu motorul,mai ales ca e chipuita,e o mica racheta :D

Link către comentariu

buna alegere cu mk3-ul. incerca semnalizarile de pe lateral sa le dai cu glazura rosie, cu ai dat pe stopuri cu negru sa dai cu rosu pe semnalizare. in rest sper sa nu ai probleme cu jantele la gropile noastre. eu unu si cu 15 mi-e teama.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Va multumesc tuturor pentru aprecieri! Electrobeat85 in legatura cu lucasurile ma gandeam sa iau ceva fumurii cu leduri,dar deocamdata am avut alte prioritati,iar cu jantele ma descurc dar trebuie sa am mereu mare grija pe unde "calc" pentru ca la orice gropita se aude si se simte cam tare in interior mai ales ca e si suspensia sport. Sa traiti bineee!!! :Driver:

Link către comentariu

Si mie-mi place treiarul tau, arata extraordinar de bine. Se vede ca-i adus recent de-afara, datorita stralucirii vopselei, care arata o polisare recenta.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
Va salut!M-am gandit sa-mi prezint si eu masinuta deoarece cred ca este putin aranjata si as dori sa aflu si impresiile colegilor de pe forum si ceva sfaturi daca mai este cazul.

Motor 1.9 TDI 110 CP(resoftat),suspensie sport H&R,jante Borbet 16'' etc.

imi place masina, nu sunt de parere neaparat sa i vopsesti badourile, poate manerele la usi si as zice mai degraba sa ii pui niste praguri (e o sugestie), imi plac mult jantele. semnalizatoerele de pe aripi trebuie sa pui ori fumurii ori clare, astea galbene...nu se incadreaza in peisaj. :D in rest masina e super, bv

Modificat de michael s
Link către comentariu
imi place masina, nu sunt de parere neaparat sa i vopsesti badourile, poate manerele la usi si as zice mai degraba sa ii pui niste praguri (e o sugestie), imi plac mult jantele. semnalizatoerele de pe aripi trebuie sa pui ori fumurii ori clare, astea galbene...nu se incadreaza in peisaj. :angry: in rest masina e super, bv

Cand va trece frigul si voi incepe sa mai mesteresc la ea cu siguranta voi face semnalele de pe aripi fumurii,bandourile in culoarea caroseriei,iar praguri caut de ceva timp,dar vreau ceva simplu sau cele de gti care sa le imbrace pe ale ei,dar se gasesc f greu.In rest mai am niste idei,dar sa vad cum stau cu bugetul atunci ca de...e criza!

Ma gandeam ca urmatoare modificari sa-i fac:

-jantele negre cu buza cromata(cred ca ar da bine)

-un eleron micutz si discret

-prelungire bara fata de gti(ma mai gandesc pt ca si cu asta mai ating mai ales cu aia...)

-stopuri led

-geamuri el.

-interior recaro

Acum sa vad daca se va merita sa fac toate astea.Voi vedea la momentul respectiv!In rest va doresc toate cele bune si multa sanatate! :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mersi mult Andrei!Si golfuletzul tau arata bine!Un golf4 ca al tau as vrea sa fie urmatoarea mea masina,dar bineinteles diesel :D !Bafta!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Salutare...Dupa o lunga absenta in aceasta arie am revenit cu niste detalii despre cum a mai evoluat golfuletzul meu pana acum:

Dupa aceasta iarna apriga a avut de suferit la capitolul caroserie,mai precis a aparut ceva rugina la aripi si la hayon,dar astea se vor rezolva cam intr-o luna pentru ca sunt hotarat sa schimb aripile si sa rezolv celelalte locuri in care a aparut rugina!

Odata ce au trecut zapezile am mai inceput sa bibilesc pe la ea si am modilicat urmatoarele lucruri: am vopsit acele din bord cu verde fosforescent(se vad binisor) ; am schimbat manerele din interior cu unele cromate de la colegul Golf-fan ; am vopsit lucasurile fumurii si la capitolul muzica a primit o statie Mutant si un subwoofer Lanzar...

Ca urmatoare planuri pt ea sunt asa:

-sa rezolv,in primul rand,partea de tinichigerie

-montat(tot atunci) buza de GTI

-curatat admisie:turbo,EGR,intercooler,galerie

-verificat mecanica.

Pun si cateva poze edificatoare cu ce am facut,dar scuzati murdaria de pe masina(se vede ce vreme este afara)!

Va salut si numai bine!!!

http://img215.imageshack.us/i/image008fa.jpg/

post-60062-1270552218_thumb.jpg

post-60062-1270552229_thumb.jpg

post-60062-1270552237_thumb.jpg

post-60062-1270552244_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Va salut! Dupa cum am spus si in ultimul post,astazi am inceput marea revizie a golfuletului si am zis sa va tin la curent cu stadiul lucrarilor!

In urmatoarele saptamani vor fi facute urmatoarele:

La caroserie:

-schimbat aripi fata

-vopsit bara fata+spate,bandourile laterale,grila fata,hayon,aripile

-scos semnul+stergatorul de pe hayon

-reconditionat jantele

La motor:

-schimbat filtre + ulei

-curatat intercooler,tubulatura,egr,turbo si galeria de admisie

Mecanica:

-schimbat axurile de la rotile din spate+rulmenti

-verificat (schimbat daca este cazul) bucse,pivoti,capete de bara etc.

Iata si cateva poze cu starea masinii in momentul de fata:

http://img706.imageshack.us/img706/2776/image000gd.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/7232/image002ke.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/1512/image003zo.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/658/image004w.jpg

http://img576.imageshack.us/img576/9418/image005v.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!