Jump to content

Audi A 4- 1,9 TDI 116cp,SCHWARZ 2007

MMM71

Postare recomandată

Oricat am aprecia noi nemtii de cat de bine isi pastreaza masinile sa faci 170.000km in doi ani inseamna ca masina asta a facut aproximativ 250 km/zi 7 zile din 7 care nu poti sa spui ca e putin,dar daca i-a facut pe autostrada poate sa fie in stare perfecta..

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa ai parte de ea si sa faci cel putin inca p-atatia km. cu ea.

@pletero, stiu masina(nu din grupul VAG) care are 82.000Km. intr-un an si doua luni de la achizitionare, rulati numai in Romania. Afara, cunosc un italian care face 320 de km.(fara nici un fel de exagerare) pe zi dus-intors la serviciu 6 zile pe saptamana. Intr-adevar detine un hibrid dar ideea e ca se poate. La o masina diesel de 3 ani adusa din Germania trebuie sa te miri atunci cand vezi ca are mai putin de 140.000-150.000Km. nu cand are peste aceste numere.

Scuze de acest mic off.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Audi A4 Facelift este o masina foarte frumoasa,acum cu noile retusurile pare mult mai atragatoare.Multi km fara incidente.iar in legatura cu km sa stii ca foarte multi km la masinile din germania nu sunt reali.sunt foarte multi Handleri de nationalitate turca,araba,poloneza,romaneasca,s.a.m.d,iar acestia le dau inapoi km,schimba cartile service si multe alte smenuri.Nu te ingrijora pt km,numai sa fie reali. Cu stima si respect AZZARO

Modificat de azzaro
Link către comentariu
  • 2 months later...

Masina a fost pe Pfizer Farmaceutic , deci o masina de firma , asa ca sunt justificati km , nu imi fac griji in privinta asta , cartea service e ok, km verificati !,

Cine crede ca nemtii vand un diesel sub 150 000 -170 000 se inseala ! Masinile care ajung la noi in piata, la preturile astea de ''dumping''. au peste 300.000 mii la bord , va spun din surse sigur , le-am vazut cu ochi mei la sosire , iar daca mergeti in targuri toate ''intineresc '', au in jur de 130000..., dar in fine asta e alta problema ...cat despre km eu am cu masina de servici 355000 in 4 ani si 9 luni , asa ca se poate ..si nu avem autostrazi....

Prefer oricand o masina cu 200 000 km la bord rulati in Germania , decat 100 mii in Romania ! Asa am luat Passsatul sub 100 mii, dar in tara si nu arata ca asta , care inca mirosea ca o masina noua , a plasticurile alea din ea ...ati intrat intr-o masina noua si stiti de ce vorbesc..., bine nu chiar asa tare , dar inca se simtea ..

Si oricum se observa ceva urme de folosinta pe locul soferului, dupa centura , in rest nu prea...dar si materialele sunt de alta calitate nu ca la vw ...in mare sunt f multumit , e f economica ,si o simt altfel ,o senzatie de tot unitar , o legatura chiar sufleteasca as putea spune , poate o sa radeti dar cred ca ati trait si voi senzatia asta de incredere si respect reciproc , pe care nu il aveam cu alte masini ...se potriveste ca o manusa si o simti ca o prelungire a ta ......dar hai ca m-a luat valul , cred ca ora e de vina ... mai bine ma culc ca a crede nevasta ca cine stie cu cine chat-uiesc de m-am aprins asa.....

noapte buna !! :))

Link către comentariu

:Driver: Cand am luat-o pe a mea avea intr-un an si 11 luni, 132 000 km si va pot spune ca nr de km (destul de multi) a contat foarte mult in luarea deciziei. Si eu am facut calcule, o medie de 200 km zilnic...distributie,service, facturi..totul ok...dar in cine te mai poti increde in ziua de azi?

Dupa 2 sapt am gasit o carte de vizita in portbagaj (langa tyre-fit), o firma (ceva gen loctite, sika), sotia are o amica vorbitoare de limba germana si am sunat (s-a prezentat ea cum ca ar fi cumparat masina)...fostul proprietar..."verkauf leitung", adica directorul de vanzari la acea firma, circulata zilnic domiciliu - servici, 95 km la un drum (pe "autobahn"). Va pot spune ca a invitat-o pe domnisoara sa se convinga ( ;)

Asa ca...ma bucur ca am luat o masina cu multi km

Sa te bucuri de ea MM71 !

ps: iar acum, dupa 2 ani nu are nici 160 k

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!