Jump to content

Audi A 4- 1,9 TDI 116cp,SCHWARZ 2007

MMM71

Postare recomandată

Salutare , sunt in sfarsit in rand cu lumea , m-am saturat de figuri , ca mi-au iesit pe nas , mai bine zis din buzunar , si sper sa ma bucur din nou de placerea condusului pur si simplu , :blah_: fara frica de a ramane pe undeva si tresarind la fiecare clinchet de avertizare si aprinderea cate unui un bec in bord......

Asadar noua achizitie facuta azi de dimineata , e un AUDI A 4, 1,9 tdi , 116 cp an 2007 , negru metal !

Ca dotari ,strictul necesar zic eu ;

climatronic bi-zonal ,scaune incalzite fata , senzori parcare spate ,tempomat ,sonorizare Audi concert , cam atat imi vin in minte , de fapt restul ce vine standard ca siguranta , inca nu stiu prea multe e primul audi......

motorul este BRB, 170000 km ,116 cp , 5 vit , cu filtru de particule ....

pun si ceva poze facute la prezentarea catre familie , care tanjeste dupa interiorul passatului, piele crem si mahon , navi .....alta viata ...dar eu am ales data asta eficienta si fiabilitatea recunoscuta a acestui model....

scuze pt poze dar a venit pe platforma si era ceva zapada prin munti ....o sa revin dupa inmatriculare , ca ard de nerabdare sa o calc un pic dar au expirat nr ., cu impresii si poze .....

bafta !!

post-10641-1260702757_thumb.jpg

post-10641-1260702783_thumb.jpg

post-10641-1260702807_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara probleme. Asteptam pozele cu interiorul / masina spalata :blah_:

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si asteptam mai multe poze cu ea :icon_cool:

@But_Fns: cred ca se referea la Passatul B6 care l-a avut inainte :mellow:

Cred ca a avut 2.0 TDI BKP :eek:

Link către comentariu

Faina masina!!! ..s-o stapanesti sanatos, fara probleme in trafic... (acum inteleg de ce n'am mai primit raspuns la propunerea de schimb)

Link către comentariu

Buna alegere ai facut! :offtopic: Eu merg cu Audi de aproape 2 ani si sunt foarte multumit. La fel ca tine am strictul necesar (cu ceva optiuni totusi :lol: ) si imi fac treaba fara probleme.

La cat mai multi km! Si te mai asteptam cu mai multe poze si detalii.

Link către comentariu

Super masinuta ! Hai cu pozele de la interior ... si de ce nu.. cu pretul ! :offtopic:

Link către comentariu

Foarte misto masina, si intradevar sunt foarte fiabile. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente, si numar nelimitat de km!

Link către comentariu

Multumesc tuturor pt urari si compasiune.. :( , am avut intr-adevar passat 2.0 BKP... nu am schimbat multe, doar 2 injectoare in 7-8mii de km, dar din ce am citit aici pe forum ca ar putea urma , pompa ulei, pompa motorina , turbo,calculator imobilizator coloana volan...etc... lucruri care au cea mai mare probabilitate sa se intample din cauza locului unde traim... eram hotarat sa schimb concernul vw -skoda -audi cu alta marca , BMW...dar am zis sa ii acord o ultima sansa ca nu ma lasa inima totusi....

dupa cum spuneam dotari nu are f multe , de fapt inca nu stiu tot ce ar putea sa aiba un audi ,dar zic ca cele stict necesare sunt .. asadar nu are piele , si nici nu am mai vrut ca e greu sa o cureti si sa o ingrijesti ca lumea iar cu trecerea timpului se face urata , xenon de care la passat cu tot adaptivul nu am fost multumit dar o sa imi lipseasca corner light-ul , era practic in curbe stranse , volanul e in 4 spite , mi=ar fi placut sa fie sport dar asta se poate rezolva ,altceva pe parcurs ca nu am stat decat 15-20 min pe langa ea ca era frig si duminica si aveam si alte treburi ...

Pretul a fost 11500 E acasa ...mie mi s-a parut ok !!!

urmeaza cip, grila fata S4 ,eleron spate ca parca nu e terminata , parerea mea....si mai vedem....doar cateva tusee pt personificare...fara exagerari si excentricitati...cam asta am vrut de la fiecare masina... si 2-3 poze din aceeasi sesiune ...am pus de doua ori aceeasi poza in loc sa pun pe cea cu interiorul in primul post.....ma grabeam !!

revin...mersi inca o data !!

Bafta tuturor si aveti grija ca vin ninsori...azi am traversat munti inspre ardeal si am intalnit 3 nefericiti , prin grija lipsa , a celor de la drumuri... :D

post-10641-1260805825_thumb.jpg

post-10641-1260805872_thumb.jpg

post-10641-1260806011_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Ai facut o alegere buna cu acest A4. Chiar daca nu are dotarile pe care le avea Passatul, are mai multe avantaje legate de fiabilitate, de materiale, de calitate, etc.

Ca exemplu...acum 2 ani jumate, tatal meu a fost in situatia de a alege intre Passat 2.0 TDI 170CP si A4 2.0 TDI 170CP. Dupa test-drive a ales clar A4...desi Passatul cu mai multe dotari iesea considerabil mai ieftin.

Bafta.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  Z X Z a scris:
Pe cat sunt jantele?

Raspund eu in locul lui ''MMM71'' pentru ca am acelasi tip de jante pe masina:

7J x 16 x H2

5 x 112 x 57

ET 42

Din fabrica vine cu anvelope 205 / 55 / 16 dar se pot pune pe acest tip de janta si anvelope 215 / 55 /16 asa cum am eu pentru vara.

Sper sa nu te superi ''MMM71'' ca am raspuns eu in locul tau. :)

O zi buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns :mellow:

Stiam ca modelul asta sunt numai pe 17`,oricum daca vrei tu sau MMM71 sa le vanda sa ma anuntati.

Scuze pentru off topic.

Modificat de Z X Z
Link către comentariu

adevarat , jantele sunt de s-line si sunt pe 16 dar exista si varianta pe 17 , am vut un set la vanzare acum un an cred sunt pe masina unui coleg de pe forum, focsany , parca avea nick-ul...... de vandut cine stie poate, ca am si alte seturi dar inca nimic OEM , audi doar vw , dar eu am avut de tot felul pe masinile mele si cea mai buna alegere pt drumurile noastre e totusi 16 cu toate ce 17 -18 arata mult mai bine...dar costa ..si te doare sufletul cand iei o groapa si mai faci si galma pe cauciuc....

mersi tuturor , asemenea si voua , km fara bataie de cap...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Imi place la nebunie modelul asta de A4, sincer daca ar fi sa aleg intre asta si ala nou , asta l-as alege. S-o folosesti sanatos, drumuri bune. PS: mai vrem poze!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut ! Revin cu impresiile dupa cateva mii de km !! E alta senzatie cu totul diferita de vw , fie golf sau passat , cel putin la motorizarea asta de 1,9 ! Poate cea de 2.0 sa semene mai mult dar aceasta suna ca un tractoras , trage bine dar trebuie sa o calci peste 1700 -1800 ture , cu atat mai bine pt turbina sa nu adune depuneri , e total alta viata la tinuta de drum , e legata , rigida !

Sunt f multumit si ma simt legat de ea tocmai pt siguranta si increderea pe care le inspira , abia astept sa ma urc la volan si sa hoinaresc pe unde am sau imi fac de treaba doar sa ma bucur de plimbare !!!

pun si o poza -doua cu rotile de vara ..pastrate de la passat , am si originale de s-line dar parca dau mai bine astea ....in rest de acum incolo cu retusurile ..

Paste Fericit tuturor , deocamdata atat ca am atatea de facut....pt iepuras :beerchug: !!

post-10641-1270210305_thumb.jpg

post-10641-1270210371_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina si mai ales jantele :icon_thumright:

Dar cumde nu mai are 71 MMM la numar?

PS: Sarbatori fericite!

Link către comentariu

din pacate m-am lasat pacalit de cel caruia i-am vandut passatul si a disparut cu tot cu nr in Italia , nu a mai radiat-o si cu toate ca am platit deja la Politie rezervarea nr . am fost nevoit sa iau altul .......dar il pandesc eu cand apare in zona .....

Link către comentariu

salut. toata lumea vad ca zice frumoasa masina... eu intreb : oare cum are 170000km? din 2007? :blink: cand ce se vinde pe aici din 2001 are mai putin.... 116-136000km? jantele sant ok astea pot zice ca imi plac si mie,iar motorul de 116 ,nu te mai omora ca "trage" mai tare, ca ...e doar economic, depuneri o sa faci oricum la turbina, motorina este un combustibil inferior, un reziduu, mai ales aici, in tara asta :( . Sarbatori fericite!

Link către comentariu

Stai linistit ca au timp sa faca nemtii 170k in 2-3 ani :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!