Jump to content

Audi A 4- 1,9 TDI 116cp,SCHWARZ 2007

MMM71

Postare recomandată

Salutare , sunt in sfarsit in rand cu lumea , m-am saturat de figuri , ca mi-au iesit pe nas , mai bine zis din buzunar , si sper sa ma bucur din nou de placerea condusului pur si simplu , :blah_: fara frica de a ramane pe undeva si tresarind la fiecare clinchet de avertizare si aprinderea cate unui un bec in bord......

Asadar noua achizitie facuta azi de dimineata , e un AUDI A 4, 1,9 tdi , 116 cp an 2007 , negru metal !

Ca dotari ,strictul necesar zic eu ;

climatronic bi-zonal ,scaune incalzite fata , senzori parcare spate ,tempomat ,sonorizare Audi concert , cam atat imi vin in minte , de fapt restul ce vine standard ca siguranta , inca nu stiu prea multe e primul audi......

motorul este BRB, 170000 km ,116 cp , 5 vit , cu filtru de particule ....

pun si ceva poze facute la prezentarea catre familie , care tanjeste dupa interiorul passatului, piele crem si mahon , navi .....alta viata ...dar eu am ales data asta eficienta si fiabilitatea recunoscuta a acestui model....

scuze pt poze dar a venit pe platforma si era ceva zapada prin munti ....o sa revin dupa inmatriculare , ca ard de nerabdare sa o calc un pic dar au expirat nr ., cu impresii si poze .....

bafta !!

post-10641-1260702757_thumb.jpg

post-10641-1260702783_thumb.jpg

post-10641-1260702807_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara probleme. Asteptam pozele cu interiorul / masina spalata :blah_:

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si asteptam mai multe poze cu ea :icon_cool:

@But_Fns: cred ca se referea la Passatul B6 care l-a avut inainte :mellow:

Cred ca a avut 2.0 TDI BKP :eek:

Link către comentariu

Faina masina!!! ..s-o stapanesti sanatos, fara probleme in trafic... (acum inteleg de ce n'am mai primit raspuns la propunerea de schimb)

Link către comentariu

Buna alegere ai facut! :offtopic: Eu merg cu Audi de aproape 2 ani si sunt foarte multumit. La fel ca tine am strictul necesar (cu ceva optiuni totusi :lol: ) si imi fac treaba fara probleme.

La cat mai multi km! Si te mai asteptam cu mai multe poze si detalii.

Link către comentariu

Super masinuta ! Hai cu pozele de la interior ... si de ce nu.. cu pretul ! :offtopic:

Link către comentariu

Foarte misto masina, si intradevar sunt foarte fiabile. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente, si numar nelimitat de km!

Link către comentariu

Multumesc tuturor pt urari si compasiune.. :( , am avut intr-adevar passat 2.0 BKP... nu am schimbat multe, doar 2 injectoare in 7-8mii de km, dar din ce am citit aici pe forum ca ar putea urma , pompa ulei, pompa motorina , turbo,calculator imobilizator coloana volan...etc... lucruri care au cea mai mare probabilitate sa se intample din cauza locului unde traim... eram hotarat sa schimb concernul vw -skoda -audi cu alta marca , BMW...dar am zis sa ii acord o ultima sansa ca nu ma lasa inima totusi....

dupa cum spuneam dotari nu are f multe , de fapt inca nu stiu tot ce ar putea sa aiba un audi ,dar zic ca cele stict necesare sunt .. asadar nu are piele , si nici nu am mai vrut ca e greu sa o cureti si sa o ingrijesti ca lumea iar cu trecerea timpului se face urata , xenon de care la passat cu tot adaptivul nu am fost multumit dar o sa imi lipseasca corner light-ul , era practic in curbe stranse , volanul e in 4 spite , mi=ar fi placut sa fie sport dar asta se poate rezolva ,altceva pe parcurs ca nu am stat decat 15-20 min pe langa ea ca era frig si duminica si aveam si alte treburi ...

Pretul a fost 11500 E acasa ...mie mi s-a parut ok !!!

urmeaza cip, grila fata S4 ,eleron spate ca parca nu e terminata , parerea mea....si mai vedem....doar cateva tusee pt personificare...fara exagerari si excentricitati...cam asta am vrut de la fiecare masina... si 2-3 poze din aceeasi sesiune ...am pus de doua ori aceeasi poza in loc sa pun pe cea cu interiorul in primul post.....ma grabeam !!

revin...mersi inca o data !!

Bafta tuturor si aveti grija ca vin ninsori...azi am traversat munti inspre ardeal si am intalnit 3 nefericiti , prin grija lipsa , a celor de la drumuri... :D

post-10641-1260805825_thumb.jpg

post-10641-1260805872_thumb.jpg

post-10641-1260806011_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Ai facut o alegere buna cu acest A4. Chiar daca nu are dotarile pe care le avea Passatul, are mai multe avantaje legate de fiabilitate, de materiale, de calitate, etc.

Ca exemplu...acum 2 ani jumate, tatal meu a fost in situatia de a alege intre Passat 2.0 TDI 170CP si A4 2.0 TDI 170CP. Dupa test-drive a ales clar A4...desi Passatul cu mai multe dotari iesea considerabil mai ieftin.

Bafta.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
Pe cat sunt jantele?

Raspund eu in locul lui ''MMM71'' pentru ca am acelasi tip de jante pe masina:

7J x 16 x H2

5 x 112 x 57

ET 42

Din fabrica vine cu anvelope 205 / 55 / 16 dar se pot pune pe acest tip de janta si anvelope 215 / 55 /16 asa cum am eu pentru vara.

Sper sa nu te superi ''MMM71'' ca am raspuns eu in locul tau. :)

O zi buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns :mellow:

Stiam ca modelul asta sunt numai pe 17`,oricum daca vrei tu sau MMM71 sa le vanda sa ma anuntati.

Scuze pentru off topic.

Modificat de Z X Z
Link către comentariu

adevarat , jantele sunt de s-line si sunt pe 16 dar exista si varianta pe 17 , am vut un set la vanzare acum un an cred sunt pe masina unui coleg de pe forum, focsany , parca avea nick-ul...... de vandut cine stie poate, ca am si alte seturi dar inca nimic OEM , audi doar vw , dar eu am avut de tot felul pe masinile mele si cea mai buna alegere pt drumurile noastre e totusi 16 cu toate ce 17 -18 arata mult mai bine...dar costa ..si te doare sufletul cand iei o groapa si mai faci si galma pe cauciuc....

mersi tuturor , asemenea si voua , km fara bataie de cap...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Imi place la nebunie modelul asta de A4, sincer daca ar fi sa aleg intre asta si ala nou , asta l-as alege. S-o folosesti sanatos, drumuri bune. PS: mai vrem poze!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut ! Revin cu impresiile dupa cateva mii de km !! E alta senzatie cu totul diferita de vw , fie golf sau passat , cel putin la motorizarea asta de 1,9 ! Poate cea de 2.0 sa semene mai mult dar aceasta suna ca un tractoras , trage bine dar trebuie sa o calci peste 1700 -1800 ture , cu atat mai bine pt turbina sa nu adune depuneri , e total alta viata la tinuta de drum , e legata , rigida !

Sunt f multumit si ma simt legat de ea tocmai pt siguranta si increderea pe care le inspira , abia astept sa ma urc la volan si sa hoinaresc pe unde am sau imi fac de treaba doar sa ma bucur de plimbare !!!

pun si o poza -doua cu rotile de vara ..pastrate de la passat , am si originale de s-line dar parca dau mai bine astea ....in rest de acum incolo cu retusurile ..

Paste Fericit tuturor , deocamdata atat ca am atatea de facut....pt iepuras :beerchug: !!

post-10641-1270210305_thumb.jpg

post-10641-1270210371_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina si mai ales jantele :icon_thumright:

Dar cumde nu mai are 71 MMM la numar?

PS: Sarbatori fericite!

Link către comentariu

din pacate m-am lasat pacalit de cel caruia i-am vandut passatul si a disparut cu tot cu nr in Italia , nu a mai radiat-o si cu toate ca am platit deja la Politie rezervarea nr . am fost nevoit sa iau altul .......dar il pandesc eu cand apare in zona .....

Link către comentariu

salut. toata lumea vad ca zice frumoasa masina... eu intreb : oare cum are 170000km? din 2007? :blink: cand ce se vinde pe aici din 2001 are mai putin.... 116-136000km? jantele sant ok astea pot zice ca imi plac si mie,iar motorul de 116 ,nu te mai omora ca "trage" mai tare, ca ...e doar economic, depuneri o sa faci oricum la turbina, motorina este un combustibil inferior, un reziduu, mai ales aici, in tara asta :( . Sarbatori fericite!

Link către comentariu

Stai linistit ca au timp sa faca nemtii 170k in 2-3 ani :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!