Jump to content

Lupo-ul meu

Balooo_77

Postare recomandată

am rezolvat problema :) nu facea masa k-lumea , vreau sa pun mai multe poze, zilele urmatoare :icon_thumright: numa bine

Link către comentariu

salutam inca un lup. White one :))

asteptam si o descriere, un istoric daca se poate, sa-i facem dosarul aici.

Ca la securitate :)

P.S. @bebeko Am impresia ca daca apasa pe un buton steagul se schimba. Ala e LCD :D

Modificat de Slick
Link către comentariu

Am lupo-ul de 3 luni,is foarte multumit de el, nu am avut probleme am schimbat numai discurile si amortizoarele,masina am cumparato la un pret ff mic, deaia am si luato,da a inceput sa imi placa ff mult. De cand e la mine modificarile pe care i le-am adus daca pot spune asa :icon_thumright: is : xenoane,cd-player,difuzoarele schimbate,am scos bandourile din usi pentru ca erau rupte si zgariate,si i-am vopsit rotzile de tabla arata mult mai bine asa de cat negre simple zic eu :Driver: in rest deocamdata nimik, am planuri mari cu masina, de la anu incolo o sa ma ocup mai mult de ea. O sa mai pun poze cu Lupo ca arata putin diferit de prima poza:)))

Link către comentariu

Ehe! Bine ai venit printre noi! :) Inca un lup. Ne inmultim :D. E frumos lupul. Sa-l stapanesti sanatoe si sa te poarte oeiunde fara probleme. ;)

Link către comentariu

Azi a primit un cadou Lupo :Driver: o toba issota, suna foarte bine acuma masina :P de mult asteptam sa o pun sus :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!