Jump to content

VW passat variant g60 syncro

panzerseba

Postare recomandată

Am cumparat masinuta asta acum aproape 4 ani si ma bate un gand sa o vand.

deci...

VW passat variant B3, din '90, motor de 1781cc G60 supraalimentat , 180 CP, tractiune integrala permanenta

ABS, AC, trapa electrica, geamuri electrice f+s, oglinzi electrice incalzite, inchidere centralizata, carlig remorcare original

o sa revin cu poze...

Modificat de panzerseba
Link către comentariu
da , dar e modificat nu

nu are modificari, e model de serie, dar nu au fost in numar f. mare, din cate stiu

si cateva poze...

post-903-1260714507_thumb.jpg

post-903-1260714517_thumb.jpg

post-903-1260714524_thumb.jpg

post-903-1260714532_thumb.jpg

post-903-1260714538_thumb.jpg

Link către comentariu

160 CP @ 5800 rpm

225 Nm @ 3800 rpm.......niste cifre impresionante pentru acea vreme. Masina asta ar trebui sa ajunga pe mainile unui pasionat. Candva imi doream si eu un golf G60.

De curiozitate, cat consuma extraurban / urban ?

Modificat de GTI_85
Link către comentariu

Eu zic sa o speli putin inclusiv la motor si sa nu o vinzi. E o masina in adevaratul sens al cuvantului si mai are si dotari gen: geamuri electrice si trapa. N-as vinde-o pentru 2000E sau cat ai putea sa iei... :icon_thumright:

Link către comentariu

O masina intradevar superba, rara si dotata pentru acele vremuri, mai ales cu motorul asta si syncro (you don't see a car like this everyday) :D . Iti urez sa o stapanesti sanatos, in continuare, fara incidente si cat mai multi km! Sunt total de acord cu parerea colegilor de a nu vinde masina, caci e pacat. Eu zic sa o pastrezi si in functie de fonduri sa o mai cizelezi un pic. Si mai asteptam poze interior-exterior cu masinuta. :)

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

este frumoasa masina...

necestita mici retusuridar oricum este un exemplar foarte reusit

este cumva de vanzare? :))

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!