Jump to content

VW Scirocco 1.4 TSI 160 CP

tudy_cnu

Postare recomandată

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tudy_cnu

40

• The_Ego

6

• blordc

4

• Serban F

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 months later...

Masina a ajuns la aproximativ 15K km, asa ca sambata i'am facut prima revizie. S'a schimbat uleiul si filtrul de ulei, filtrele de aer si de polen fiind doar curatate. M'a ajuns 192 RON (am venit cu uleiul de acasa).

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. s-o stapanesti sanatos!

multi km fara probleme, milioane de km! Bafta

Link către comentariu

La tine in semnatura scrie Focsani eu nu avem de unde sa stiu ca tu stai in Bucuresti sau ca mergi pe acolo. Iar vara iti zic ca nu compari Constanta cu nici un oras din tara pt ca e cel mai aglomerat :) . Iar vara in Bucuresti e mai lejer ca se muta Bucurestiu in Constanta (cel putin in weekend). Nu am apucat o vara cu masina in Constanta inca, dar o sa vad vara asta cum va fi.

Frumoasa masina.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Pai eu stau in Bucuresti din octombrie pana in iunie ... In partea cu Constanta vara, ai si tu dreptatea ta :) Dar totusi, deja cand ne'am luat masinile astea nu cred ca ne'am mai pus problema consumului. :P

Link către comentariu

Te vad mai mereu pe Stefan cel mare dupamasa in jurul orei 18 ;) Misto masina si bine ca nu o iei pe linia de tramvai sa te dea politia cu spatele :blink:

Link către comentariu

Cred ca ma confunzi... Nu prea am treaba pe Stefan cel mare la ora aia ;) Eventual doar cand plec de la facultate, trec p'acolo, dar foarte rar in jur de ora 6. :rolleyes:

Link către comentariu

Nici nu stiu :P :P Tata mi l'a cumparat...Daca nu ma insel, Castrol SLX...Dar nu as vrea sa te induc in eroare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Consum de Scirocco :)) :beer: :cool:

post-54636-1273507632_thumb.jpg

post-54636-1273507710_thumb.jpg

Link către comentariu

cat "70"km/h aveai ? :P bun consum

Modificat de inspektah
Link către comentariu

superb pachetul R-line...si volanul ;) (am un coleg care are scirocco dar are modelul "vechi" de volan)

drive safe !

Link către comentariu

Am mers vreo 40 km cu a 6'a la 60-79 km/h...Ma depaseau si daciile :biggrin: :biggrin: Si pe distanta aia am schimbat viteza o singura data

@opkbv: Nu am pachet R-line :D

Link către comentariu

Si eu daca merg tot cu a 6 a pana in 70-80 imi consuma la fel drumul sa fie drept.

Link către comentariu

Pana la urma impartaseste opinii despre masina,avantaje/dezavantaje, ai deja un numar de km.

Link către comentariu

Pai ce sa zic...Singurul dezavantaj major e iarna cand daca ingheata zapada pe geamuri, nu mai poti intra in masina...Deja, cum le'am fortat in iarna, am probleme cu ele, in sensul ca ala din dreapta vibreaza foarte tare la inchiderea portierei si la ala din stanga agata un cheder.

Un alt dezavantaj, dar mie mi se pare ca merita efortul, ar fi consumul, un pic exagerat in timpul zilei...Clar, masina asta nu e facuta sa mergi ziua in Bucuresti.

Avantaje...Multe!!! Atrage multe priviri pe strada, sunetul motorului e demential, masina are o stabilitate deosebita (o singura data mi'a fugit de fund, pe asfalt umed, dar m'a redresat imediat esp'ul...nici nu am avut timp sa iau invers de volan), volanul e pur si simplu bestial etc etc...Altele nu imi vin in minte...

Ar mai fi chestiile gen, portbagaj mic, 2 usi, care pt mine nu conteaza...Nu sunt familist si nici nu voi fi in urmatorii 3-4 ani in care voi folosi masina...Sau chiar mai multi, avand in vedere ca sunt indragostit ca in prima zi de ea si singurele 2 masini cu care as schimba'o inca depasesc posibilitatile mele financiare...

Link către comentariu

Pana la urma vad ca e foarte laudat volanul acesta de pe scirocco..este identic cu cel de pe golf 6?

Link către comentariu

Da...De anul trecut este cel de Golf 6 GTI

Link către comentariu
@opkbv: Nu am pachet R-line :angry:

hmm...sunt eu chior ? :biggrin:

Link către comentariu

Pai de ce crezi ca as avea pachet R-line?? :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!