Jump to content

VW Scirocco 1.4 TSI 160 CP

tudy_cnu

Postare recomandată

Salutare! A sosit momentul sa imi prezint si eu masina. So here it is:

Volkswagen Scirocco, 1.4 TSI, 160 CP, candy white

Dotari optionale:

-Radio CD RCD510

-Volan multifunctional

-Computer de Bord Plus

-Climatronic bi-zonal

O am de aprox 2 luni si am 6000 km cu ea...

post-54636-1260374595_thumb.jpg

post-54636-1260374603_thumb.jpg

post-54636-1260374610_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tudy_cnu

40

• The_Ego

6

• blordc

4

• Serban F

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina. Felicitari pentru achizitie.

Ai putea sa-i inlocuiesti becurile de semnalizare galbene cu o pereche cromate de la Dectane. Investitia te costa doar 30 de lei si ai scapa de galbenul acela si ai ramane all white.

Cati mai multi km sanatosi

Modificat de Slick
Link către comentariu

@Guesswho...Bine te'am gasit alex

@Slick...Eu as vrea sa o fac black&white...Dar pe langa ce zici tu ar mai fi siglele si cel mai important, jantele...Dar eu zic ca arata bine si asa :Driver:

Link către comentariu

Arata super masinuta. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente! Sper sa nu te superi pe mine, daca te rog sa mai pui niste poze cu masina, ziua eventual! :coffee_lol:

Link către comentariu

Nu ma supar, dar problema e ca nu am... In primul rand, camera foto e acasa in provincie si in al doilea rand, pe vremea asta, masina rezista curata foarte putin...Dupa cum vezi si in pozele pe care le'am pus, era un pic murdara

Link către comentariu

Frumoasa , la cat mai multi km .

Sper sa nu te superi pentru ce vei citi in continuare ... Mi se face scarba cand va aud cu " Provincie " , deoarece majoritatea bucurestenilor , in special cand dai comanda de ceva ... repeta cuvantul ala de 10.0000 de ori ... cred ca le creste inima ca locuiesc in bucuresti .. !

Modificat de Server
Link către comentariu

Prietene, nu cred ca ti'ai gasit persoana potrivita.... Nu sunt bucurestean, ci doar un student la o o facultate din Bucuresti. Daca te'ai fi uitat la masina mai cu atentie, ai fi vazut ca nu am nici numere de Bucuresti (amanunt pe care tu NU l'ai observat)...Am scris "provincie" pentru simplul fapt ca poate nu te priveste de unde sunt si pentru faptul ca unii habar nu au unde se afla orasul Focsani (na, ca ti'am zis si de unde sunt).

Asa ca te rog sa lasi frustrarile acasa, pentru ca pe topicul asta as vrea sa se discute despre masina mea, nu e un topic pentru refularile tale...

Link către comentariu

Io zic ca se putea si alt raspuns :D si ca numai despre masina nu ati discutat voi, am sa spun eu ca scirocco'ul lui server este mai frumos ca al tau :)) salutari din provincie :o

Link către comentariu
  • Administrator

STOP !

Urmatoarele replici de acest gen vor fi sanctionabile!

Link către comentariu

Manu, eu doar i'am dat replica...Nu e chiar statutul la care aspir. Cat despre masina, o fi mai frumoasa, dar totusi a costat si mult mai multi bani, bani de care eu nu dispuneam. Masina am achizitonat'o de la o persoana particulara, cand avea 40 km pe bord, deci da, am luat'o noua, dar nu, nu am avut posibilitatea sa o configurez. De aceea si putinele optionale. Dar tin sa te asigur ca pretul la care am cumparat'o compenseaza pentru orice neajuns.

Cat despre partea estetica, a venit iarna si la temperaturile astea nu se pun folii pe geamuri, colantari etc. La primavara, in functie si de ce finante am, te asigur ca nu va mai ramane asa

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Am inteles ! Oricum sa o stapanesti sanatos ! chiar ieri mi-am pus folii pe geamuri si nu este nici o problema ! operatiunea a fost facuta intr-un garaj :icon_thumright: Ti-as sugera sa ii imbraci oglinzile in folie de carbon in prima faza :) salut

Link către comentariu

Eu din ce stiam, foliile si colantarile nu se fac la temperaturi medii sub 12 grade. Altfel, in timp se deterioreaza mult mai rpd. Repet, asta stiam eu.

Oglinzile nu mi le doresc negre. Imi plac asa cum sunt in culoarea masinii.

Link către comentariu

Super masinuta...felicitari...

Am fost la filmari si sedinte foto in focsani cu toti de pe vwforum si te-am vazut...:))( pacat..

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Ce intelegi prin "Cat despre consum, dupa vreo 5000 de km, vei vedea ca se va "lasa" foarte mult motorul. La mine a fost vorba de vreo 2-3 litri/100 km." Am gasit postat de tine. Cat iti consuma inainte si cat acum?

Modificat de blordc
Link către comentariu

@blordc: in perioada de rodaj, imi consuma cam 15-16 in oras, ziua...acum nu sare de 13...mers normal.

@kgs: Multumesc la fel...Bijuterie pe roti masina ta

@astrix: sunt long island pe 17...cele standard

Link către comentariu

Mi se pare cam mult pentru mers normal in oras. Eu in rodaj am avut consum 9-10 mers normal iar batraneste tare (exact cum indica cb+)cam 8.5. Deci cam mult..

Modificat de blordc
Link către comentariu

eu cu tsi de 122 dsg 7 am acelasi consum ca scirocco .Folosesc carerra 100.On topic - super masina

Link către comentariu

Blordc, fara niciun pic de aer de superioritate, dar nu stiu cat se poate compara Constanta cu Bucurestiul la trafic...Asa, cand ma duc acasa la Focsani, imi ia si mie tot cam 10. In Bucurestiul asta, rar depasesti 30 km/h si pe distante scurte. In general cam stai blocat in trafic si injuri si eventual fumezi :banghead:

inspektah...Frumoase tare jantele...Si climatronicul...Nu facem schimb?? ^_^ ^_^

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!