Jump to content

Golf 6 / Jetta - Problema rezervor

octavian_25
 Share

Postare recomandată

Nu pune atat de multa motorina... Eu las pistolul sa se opreasca singur si atat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, corect, se rezolva simplu , numai ca iti mai pui si alte semne de intrebare , si sa faci mereu plimu si sa versi motorina pe jos , mai ales la cat e de scumpa nu e chiar in regula.

Link către comentariu

La Golf nu am dat niciodata benzina pe jos, la Seat-ul care l-am avut inainte, 1.9 TDI, s-a intamplat de cateva ori.

De fiecare data incercam sa fac plinul si sa apas si tamburusl acela, si sa mai bag ceva peste, de fiecare data era balta sub masina.

M-am lasat de pus prea multa motorina,nu s-a mai intamplat niciodata, nici la actualul.

Tind sa cred ca are legatura cu un prea-plin, nu cu vreo problema a masinii.

Link către comentariu

Probabil VW a facut rezervorul in asa fel incat sa nu poti pune combustibil pana in buza busonului, si de aia pompele au siguranta aia. Sunt curios daca nu cumva scrie ceva si in cartea masinii despre treaba asta.

Dar nu ma pricep la capitolul asta, nu am facut plinul decat o data sau de doua ori de cand am masina.

Link către comentariu

• 7 months later...
Jetta20tdiHLDSG6

Date: ieri am facut revizia de 1 an, masina are 11.000 km! Dupa, am facut plinul.

Azi am venit la birou, masina a stat parcata toata ziua! Nici urma de ploaie in buc

Azi dupa ce am ajuns acasa si am oprit timp de 2-3 secunde s a auzit din spate la balans un zgomot ca si cum ar fi fost un bidon plin de apa in portbagaj! Dar nu e! Am mai mers 10 metri, am oprit, la fel!

Totul e ok in portbagajul gol! Sa fie de la rezervor? Ce poate fi?

Multumesc

Link către comentariu

De mult timp nu ai mai facut plinul?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Fenomenul nu este o ciudatenie si nu este specifica acestui model de masina. Se aude benzina in rezervorul de plastic cum se agita. Sa sti ca la fel se aude si daca bei multa apa si dupa aceea incepi sa te misti brusc. ( asta ca sa nu te sperii sa suni la ambulanta ).

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Am inteles... Mi se pare curios deoarece e prima data cand aud desi am mai facut plinul :)

Am mai patit ceva similar la un logan acum cativa ani dar atunci chiar era o sticla cu apa

Deci doar asta sa fie?

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

Alt lichid in partea din spate nu mai exista in afara de combustibil, se intampla sa il mai auzi...

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Asa ma gandeam si eu dar neavand aptitudini tehnice am zis sa intreb! Banuiesc ca nu at trebui sa fie probleme in zona aia? N am prea auzit de asa ceva

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Multumesc! Chiar daca pare pueril nu mi s a mai intamplat decat cu 1310 in scut si in portbagaj :) cu apa! E bine daca doar asta e!

P.s cum spunea si colegul cu golful...chiar e deranjant....de acum dupa plin o sa merg incet de tot :)

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

ciudat ! mie nu mi s'a intamplat sa aud niciodata ! (dar cu el gol nu se aude ) :)) (app la jetta pana la rezervor , "gatul" rezervorului mai are ceva site, sau iti poate fura din combustibil ? (asa ca un exemplu ) 

In schimb mi se aude cand si cand la parcare ca un clicait sau un pacanit cand invart stanga dreapta de volan ! am sa postez si filmuletzu si restul detaliilor pe un alt topic  (scuze pt off) 

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Nici mie nu mi s a intamplat niciodata la nicio masina! Si fac plinul in fiecare luna! Dar daca toti zic ca asa e asa o fi! Cei drept alt lichid nu e, portbagajul e gol si ieri dupa revizie "totul ok" so...asta o fi

Link către comentariu

Stai linistit si eu am mai auzit uneori cum baldacaie motorina in rezervor cand este plin mai ales la oprire sau plecarea de pe loc.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Da, la oprire m-am trezit si eu cu "surpriza". Va multumesc pentru raspunsuri.

Chiar daca pare pueril, am mai spus, mai bine sa intreb decat sa merg asa si sa fie altceva. Eu unul n-am mai patit si de-asta m-a luat prin surprindere:)

Ma rog, daca asta e masina...cu asta defilam :)

Link către comentariu

Daca vrei sa te convingi 100%, deschide portbagajul si apasate spatele masinii facand balans si ai sa auzi cum face. Bafta.

Link către comentariu

Acum cateva zile am patit si eu! Passat b6 variant diesel

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

dupa atatea experiente nu stiu daca sa consider normal sau nu..in fine ieri seara, de frica (impropriu spus), am evitat balansurile si oprirea mai brusca si nu s-a mai auzit.

daca nu uit cand mai merg la masina o sa ma las un pic pe portbagaj dar pana la urma daca asta e n-are niciun sens sa mai aud inca o data :)

Link către comentariu

Evident ca nu e normal sa se auda. Ele sunt gandite si pentru astfel de situatii, chiar urmaream pe Discovery ca se monteaza un perete despartitor in interiorul rezervorului pentru chestiunea asta. La golf si se pare ca si la alte modele nu are efect.

De exemplu la Golf se aude la Octavia nu se aude nimic.

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Asa...nici pe logan n am auzit dar nici pe touareg! Banuiesc ca e o situatie din gama: se mai intampla,,,

Link către comentariu

stai fara grija si la passsat B7 se aude "din plin"!!!!

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

mi-a placut asta :) f. inspirata :) am fost pana la masina sa scot ipod-ul din cotiera dar am uitat s-o "balansez" da-o naibii :)

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Cred ca si-un surd auzea pleashca balanganindu-se :)

Link către comentariu

Informatiile postate sunt suficiente pentru a lamuri problema.

Pentru chat, puteati sa folositi PMul, avand in vedere ca este o arie tehnica, totusi.

Am sters posturile offtopic - se inchide.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!